Åbenbart ikke blevet bedre...
Jeg har samme oplevelser med denne butik. Det er samme person der står bag kitesale.dk hvor jeg har handlet drage og tilbehør tre gange tilbage i 2008. Jeg kan genkende alle bedømmelserne om hhv. Kitesale og Geosport, samt bekræfte at jeg har oplevet det samme begge steder.
Pengene trækkes før end varene sendes, hvilket ikke er i orden. Varene kommer ikke dagen efter man har fået en mail om at varene er afsendt, og PostDanmark får skylden hver gang. Jeg har også gennem flere bestillinger valgt pakkelabel til omkring 80,- kr. men når pakken kom var den frankeret som maxibrev til 29,- kr. og prisforskellen stryges af butikken hvis ikke man gør indsigelser. Eftersom der står at varer sendes for kundens regning og risiko, er det bestemt ikke i orden at sælger nedgraderer forsendelsesformen uden kundens samtykke, og slet ikke på en ordre der indeholder varer for små 900,- kr.! Nedgraderingen til maxibrev beklages hver gang under henvisning til fejl sket hos PostDanmark, men tre gange hvor en pakkelabel er blevet til frimærker, er i min verden for mange gange til at være en fejl, også set i lyset af at andre skriver om de samme oplevelser.
Jeg har på geosport.dk, bestilt en forsendelse på 31 gram. Jeg lagde ordren en torsdag eftermiddag og valgte maxibrev til 20,- kr. i porto og om fredagen omkring kl. 7 om morgenen, fik jeg mail om at varen var sendt. Det var da dejligt. Fredag eftermiddag kunne jeg konstatere at pengene for ordren var trukket på min konto. Lørdag kom der intet med posten. Okay, venter så til mandag, men der kom heller ikke noget. Tager kontakt til Geosport, og får svar om at Post Danmark har op til 8 hverdage ved brevforsendelse (??), og jeg kan skrive ligesom Carsten, at det har jeg godt nok aldrig hørt om før.
Et hurtigt tjek hos Post Danmark bekræfter da også at A breve er 1 hverdag til modtager og B breve er 2-3 hverdage. Maks, vel at mærke. Så ikke en gang B post er 8 dage om at komme frem. Det er nu tirsdag og efter at have konfronteret Geosport med postens leveringstider og servicemål, kommer posten forbi men har heller ikke noget med denne dag. Geosport svarer om aftenen med streg under at pakken ER afsendt fredag. Om onsdagen kommer forsendelsen så, og som bestilt, i en prøvekuvert som maxibrev, men frankeret med blot 8,- kr. og stemplet dagen før. Efter endnu en henvendelse til Post Danmark kundeservice, kan de bekræfte at datoen på stemplet fortæller hvornår forsendelsen er afleveret til Post Danmark, dvs. at den først er sendt om tirsdagen. Jeg konfronterer endnu en gang Geosport, men de holder stadig fast i at det er sendt om fredagen og betaler herefter differencen på 17,- kr. retur og anser sagen som afsluttet.
Jeg syntes det er morsomt at de forsøger at bilde kunderne ind at PostDanmark har 8 dages levering af brevpost. Som om vi andre aldrig har prøvet at sende et brev med posten, og ved at det kommer da frem dagen efter.
Jeg handler selv stort set alting på nettet udover dagligvarer, og jeg syntes det er påfaldende at det fungerer med forsendelsen andre steder og at varene kommer dagen efter man har modtaget en mail om at varene er afsendt. Geosport/Kitesale må virkelig have fornærmet Post Danmark massivt, siden det kun er derfra det pudsigt nok tager op til 8 dage at levere et almindeligt A brev.
Mit indtryk er at der spekuleres i at hente en lille sidegevinst på portoen, og så virker det som om man ikke gider køre på posthuset mere end én eller to gange om ugen, alt imens kunderne holdes hen med påstande om at varen er afsendt og at det nogle gange tager lidt lang tid for Post Danmark osv.
Til Geosports forsvar, skriver de dog en leveringstid på 4-6 hverdage der hvor man vælger forsendelsesform. Det er også ganske ærligt nok, men så skal de ikke sende en mail med besked om at varen er afsendt og/eller trække pengene før. Får kun én stjerne fordi jeg efter nogle år kan læse at man åbenbart stadig sjusker med forsendelserne, afviger fra købeloven ved at trække pengene før end varerne er afsendt, samt stadig tørrer skylden af på Post Danmark.
21. marts 2012