Oční klinika Gemini Anmeldelser 11

3,3

1. Øjenklinik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Jsme největší sítí soukromých očních klinik v ČR zabývající se laserovými a mikrochirurgickými očními operacemi, operacemi šedého zákalu, léčbou sítnice a sklivce, a nebo léčbou keratokonu. Provádíme také estetické a plastické zákroky. Na všech pobočkách Gemini pracujeme s nejnovější špičkovou technikou. Zárukou kvality je také jméno přednosty kliniky MUDr. Pavla Stodůlky, Ph.D. a jeho tým zkušených lékařů. We are an extensive network of private eye care facilities in the Czech Republic dealing with laser and microsurgical eye surgery, cataract surgery, vitreoretinal eye surgery and treatment, or keratoconus treatment. We perform aesthetic and plastic procedures. We only use state-of-the-art technology at all of our Gemini clinics. The name of Dr. Pavel Stodůlka, Ph.D. and his team of experienced doctors guarantee the quality of the facility.

3,3

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Trifoklar linser på Genine klinikken i Prag.

Denne anmeldelse er skrevet på baggrund af mine oplevelser som pårørende. Den som har fået foretaget operationen har det bedere end før og er utrolig tilfreds med resultatet, indgrebet og der har ikke været komplikationer.
Vi rejste til Prag tidligere dette år for at få en forundersøgelse. Forundersøgelsen varede ca 3 timer hvor der blev foretaget udmålinger af øjnene. Det blev oplyst at det ikke var sikkert man kunne komme i betragtning til den ønskede operation hvis ikke alle resultater gav grønt lys. Heldigvis gav de ca 10 forskellige undersøgelser på klinikken resultatet at det var muligt at operere.
Trifokale linser blev bestilt og for lige at præcisere så bestiller “alle” øjenklinikker i EU og som udfører disse indgreb disse linser samme sted da der kun er en udbyder til denne højt specialiseret process. Undersøgelsen kostede 1000Czk ~ 298Dkr
Der er ventetid på fremstilling af linsen så vi rejste hjem og kom så tilbage her i sommerferien godt 3 måneder efter og alt var klar til den aftalte tid. Vi blev hilst velkommen, skulle skrive under på at det var eget ønske at få udført indgrebet på begge øjne på samme tid og at det kan være med risiko hvilket vi var klar over og forstod. Normalt laver man et øje af gangen og så det andet nogen tid efter. Men grundet afstanden accepterede og forstod de situationen. Inden operation blev øjnene igen undersøgt for at sikre sig der ikke var opstået nye udfordringer. Men heldigvis viste alt sig fint og der var klar til indgrebet. Vi blev vist frem til afdelingen hvor de udførte operation og her stopper min tilstedeværelse. Det er et sterilt område som alle ikke bare kan komme ind i. Fortælling er at man blev iført støvdragt, hårnet og sko. Her i en steril konsultationstue afventer man, da der var tre andre som ventede på tur. Køen blev mindre og man bliver ført videre ind til et rum hvor det er sikret yderligt med et klæbrigt gulv grunder støvpartikler og alt i det mest avancerede teknik man kan tænke sig. En briks og summende maskiner som man placerer sig på. Operationslægen hilser og fortæller en forløbet og virker utrolig betrykkende, dette er top professionelt. Her på briksen starter de med det højre øje og hvert indgreb tager ca 2 min. Her følges man ud fra stuen og får øjendråber og fulgt op til den normale konsultation. Her blev der udleveret medicin og dråber, plan for hvordan man tager dråberne og hvor længe m.v. Et sæt mørke solbriller og instruktioner på Engelsk om hvordan man skal forholde sig. En ny tid dagen efter til et check blev anvist og normalt er der flere check men grundet afstanden blev det kun til det ene for nu. Når vi kommer til Prag igen får vi en tid for lige at se alt stadigvæk er fint.
Nu er du sikkert spændt på hvad prisen blev og samlet blev regningen på 2320€ ~ 17554Dkr
Herfra kan vores oplevelse måske inspirere eller give tryghed for andre der står overfor at skulle som vi siger ha´ nye øjne.
En STOR tak til hele besætningen på Genini klinikken. Tak for hjælpen!

22. juli 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)