Gemi Elettronica - Aspiratori per camini e Recinti Elettrici Anmeldelser 8.658

3. Gårdbutik
  4. Hegnmontør
  5. Pejsebutik

Skrevet af virksomheden

Gemi Elettronica è un'azienda leader a livello mondiale nel campo degli aspiratori per camini e dei recinti elettrici (https://www.gemimarket.it/it/69-recinto-elettrico), fondata nel 1983. Il titolare Domenico Giangreco ha contribuito all'azienda con la sua lunga esperienza, che ha permesso di sviluppare competenze e comprendere le esigenze dei clienti. I prodotti Gemi Elettronica (aspirafumo, tiracamino, tirafumo, elettrificatore per recinzioni, filo per recinto, isolatori per recinto elettrico) sono di alta qualità e possono essere testati dai clienti per 100 giorni con la possibilità di essere restituiti in caso di insoddisfazione, senza motivazione alcuna. Il team di Gemi è in continuo sviluppo per fornire il massimo rendimento ai clienti con il minimo costo, grazie alla trasparenza come punto di forza principale. L'azienda collabora con università e istituti professionali per la ricerca e lo sviluppo di prodotti all'avanguardia. Il camino, la stufa, il barbecue fanno fumo? Il tuo camino non tira ? Esce fumo dal tuo camino ? La soluzione è l'aspirafumo Gemi. Puoi acquistare direttamente sul nostro sito www.gemimarket.it, spediamo in tutto il mondo. Cosa aspetti? Fai come migliaia di persone ogni anno, risolvi definitivamente il problema del fumo del tuo camino in maniera veloce, definitiva e sicura.

Dal 1983: il leader mondiale negli aspiratori per camini e recinti elettrici

Skrevet af virksomheden

La soddisfazione dei nostri clienti è la nostra priorità.
Assistenza telefonica pre e post vendita (telefonica, via mail, whatsapp o in chat sul nostro sito). Spedizioni in 24/48 in Italia e 3-6 giorni in Europa. Reso Gratuito 100 giorni.

Garanzia minima 3 anni su tutti i prodotti

Il ritiro sarà a carico nostro direttamente a casa tua

Il ritiro sarà a carico nostro direttamente a casa tua
Puoi ottenere fino a 5 anni di garanzia extra sui nostri prodotti, acquistandola direttamente sul nostro sito.

Kontaktoplysninger

4,9

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

9 t anmeldelser

Har besvaret 6 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Løb af røgsuger.

Jeg købte en røgsuger der passede helt til min skorsten. Ved ankomsten var der desværre en transportskade og firmaet tilbød at sende reservedele til udbedring af skaden. Jeg havde dog imidlertid besluttet mig for at returnere røgsugeren. Firmaet sendte returlabel uden diskussion og pengene kom retur. Det var en god kommunikation ideyt firmaet besvarede alle henvendelser med det samme.

24. oktober 2025

God oplevelse

Hurtig levering. Røgsugeren har løst problemet med røg i huset ved påfyldning af brænde samt bedre forbrænding. Kan varmt anbefales til andre som har samme problem. Og så har Gemimarket noget som mange andre firmaer kunne lære noget af nemlig en kundeservice som svarer hurtigt på ens spørgsmål.
M.V.H. Kjeld Svensson

12. september 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Fint produkt

Fint produkt, dog var den fuld af buler og skrammer, og leveringen tog 14 dage 😞

31. oktober 2023

Godmorgen kære kunde,
Vi beklager forsinkelsen i leveringen, og hvis der var buler, bestemt forårsaget af transport.
Efter at pakken er blevet leveret håber og tror vi, at du var tilfreds med vores produkt, og at vi hjalp dig med at løse problemet.
Vi er også klar til at udskifte beskadigede dele.
Tak skal du have.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efter vi udskiftede vores 25 år gamle…

Efter vi udskiftede vores 25 år gamle brændeovn med en ny og moderne ovn, havde vi desvære fået det problem, vores skorsten der er 97 år gammel,ikke mere var i stand til at lave træk nok,med det resutat at vi fik lidt røg ind i stuen hver gang vi lagde brænde ind i ovnen.
Efter at have afsøgt markedet for røgsugere valgte vi en røgsuger fra Gemi i Italien.Det viste sig at være en super fin løsning,7 dage var transporttiden,relativ let at sætte op oven på skorstenen og instalere elektronikken så havde vi 100% løst vores problem.
Røgsugeren fra Gemi er som jeg kan se af god kvalitet og jeg kan varmt anbefale andre med samme problem denne løsning
John Poulsen

4. februar 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg er fuld tilfreds med røgsugeren fra…

Jeg er fuld tilfreds med røgsugeren fra jer, den virker som den skal. Jeg er fuld tilfreds med produktet. Venlig hilsen Orla Jensen. Danmark

6. august 2020

Besvarelse fra Gemi Elettronica - Aspiratori per camini e Recinti Elettrici

Vi takker uendeligt tak for at have gennemgået vores elektriske Røgsuger Til Skorsten Brændeovn Pillefyr. Vi arbejder dagligt for at tilbyde vores kunder et produkt af højeste kvalitet, der er fremstillet i Italien og for at give dem maksimal assistance. Vi ser frem til at se dig på vores hjemmeside www.gemimarket.it.

Vareleverance

God og utroligt hurtig behandling af min ordre.
Konstant opfølgning på leverancen.
Jeg fik leveret inden for en uge.

29. november 2019

Besvarelse fra Gemi Elettronica - Aspiratori per camini e Recinti Elettrici

Tak for din vidunderlige anmeldelse af vores Røgsuger.
Vores mål er at levere et produkt af højeste kvalitet og yde maksimal assistance.
Vi ser frem til at se dig igen på vores hjemmeside www.gemimarket.it

det perfekte udsugning

29. september 2019

Besvarelse fra Gemi Elettronica - Aspiratori per camini e Recinti Elettrici

Tak for din vidunderlige anmeldelse af vores Skorstenshætte.
Vores mål er at give kunden et produkt af høj kvalitet.
Vi ser frem til at se dig igen på vores hjemmeside: www.gemimarket.it

Rigtigt godt sted at handler

Rigtigt godt sted at handler
Hurtigt levering det er bare perfekt anbefalder dem meget

12. marts 2019

Besvarelse fra Gemi Elettronica - Aspiratori per camini e Recinti Elettrici

Tak for din vidunderlige anmeldelse af vores røgsuger skorsten.
Vores mål er at give kunderne produkter af højeste kvalitet og yde maksimal assistance.
Vi ser frem til at se dig igen på vores hjemmeside: www.gemimarket.it

Meget hurtigt og professionel

12. december 2018

Besvarelse fra Gemi Elettronica - Aspiratori per camini e Recinti Elettrici

Kiitos paljon kiitollisesta arvostelustasi Electric Tiracaminosta. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia, Italiassa valmistettuja tuotteita. Kutsumme sinut mielellämme käymään verkkosivuillamme www.gemimarket.it uudelleen. Nähdään pian.

Vis anmeldelser på alle sprog (8.658 anmeldelser)

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.