Laatst een dagcursus gedaan voor mijn auto theorie (eerste keer) en zoals de naam het zegt gelijk geslaagd! De uitleg was duidelijk en top gegeven het duurde van 7 tot 1 en we kregen om het uur pauze... Se mere
Me vader en ik hebben op 18-09-25 de motortheorie cursus gedaan. Wij hebben hier een hele prettige ervaring gehad met een hele goede docent. De docent bracht de lesstof vrij rustig maar wel effectief... Se mere
Ik had mijn theorie-examen auto voor vandaag gepland. Op het laatste moment besloot ik een dagcursus te volgen bij Gelijk Geslaagd in Utrecht. Helaas was dat alleen mogelijk op dinsdag of donderdag, d... Se mere
Vandaag motor examen gedaan en 1 x gehaald 4 fouten goeie instructie ben blij met het bedrijf !
Verrijn Stuartlaan 17, 2288 EK, Rijswijk, Holland
- 085 401 87 34
- info@gelijkgeslaagd.com
- www.gelijkgeslaagd.com
Svarer typisk inden for 2 uger
Het was heel goed en duidelijk
Het was heel goed en duidelijk. Er werd goed uitgelegd van hoe alles werkt en Stan had heel veel rust met iedereen.
Stan
Stan, bedankt voor de les! Geslaagd na deze les. Alles kwam goed naar voren. Top!
Goede cursus
Goede cursus, sluit goed aan op het examen en Stan geeft goed les
Geslaagd bij mario
Geslaagd voor de scooter bij Mario!!
Toptent
Top! In 1 keer gehaald door hun met 3 foutjes. Dankzij Daoud
Geslaagd door Daoud!
Top school
Top school! Goede en efficiënte uitleg. Raad hem zeker aan!
Geslaagd door Daoud
Gelijkbetalen.nl
Zeer misleidende website. Een theoriedag + examen wordt aangeboden op de website voor € 89,95. Als je op de knop “Aanmelden” klikt moet je je naam, adres, voorkeursdat en e-mailadres invullen. Daarna ben je direct aangemeld. Vervolgens krijg je een onvriendelijke mail om te betalen en blijkt het € 140,45 te zijn. En als klap op de vuurpijl een mail er direct achteraan dat je betaling nog openstaat.
Oftewel, je moet MEER BETALEN dan ze vooraf zeggen. EN je hebt nog niet eens een definitieve datum.
Dit is een vrij agressieve manier om mensen onder druk te zetten zsm te betalen, zonder daar zelf nog iets tegenover te hebben gesteld.
En om je nog meer te ontmoedigen moet je BELLEN om te annuleren.
Gelijkgeslaagd.nl kunnen ze beter wijzigen in GELIJKBETALEN!!!!.nl
Afrader.

niet te vetrouwen
Mijn data was aanvankelijk verzet naar een datum waarop ik niet kon. Maar uiteindelijk goed geholpen.
Geslaagd bij mo in Rijswijk
Geslaagd bij mo in Rijswijk. Echt een aanrader🤩
Ik heb les gehad van Stan
Ik heb les gehad van Stan.
De lessen waren top, overzichtelijk en duidelijk!
Echt super fijn!
Stan heeft me er doorheen geloodst
Stan heeft me er doorheen geloodst! Topcursus 🙌
Goeie les gehad van Stan
Goeie les gehad van Stan! Fijne uitleg en duidelijk! Gehaald met maar 4 fouten!
Harstikke duidelijk
Harstikke duidelijk, in een keer gehaald alles kwam wel voor. Dankje Stan.
Duidelijk goed
Duidelijk goed alles doorgenomen en heel behulpzaam bij vragen
Les gehad van stan
Vandaag les gevolgd bij Mohamed
Vandaag les gevolgd bij Mohamed. Het was overzichtelijk en er was altijd ruimte voor vragen. Zeker een aanrader!
Zeer ontvreden - komen afspraken niet na
Zeer ontvreden. Er is een afspraak gemaakt voor het volgen van een cursus en doen van examen. Op zaterdag voor de datum ontvangen we een bericht dat het niet door kan gaan en dat op een andere datum een afspraak gepland is. Met als reden dat CBR niet genoeg plekken vrij heeft gegeven. Na contact op maandag wordt aangegeven dat er niets aan te doen is.

Besvarelse fra Gelijkgeslaagd
Zoon werd automatisch op nieuw…
Zoon werd automatisch op nieuw ingepland doordat de machtiging er nog stond. Terwijl telefonisch bekent was dat hij de herkansing niet via hun wilde doen. Slechte zaak. Zoon is onder de 18 en dislecties. Hij had maar moeten lezen.
Klopt het onderstaande dus het is opgelost.