Gelijk Inlijsten Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel goed geholpen in de selectie voor het inlijsten van onze shawl. De kleuren en materialen zijn met veel enthousiasme gepresenteerd. Uitstekende service door vakmensen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al meerdere dingen bij Sanders&Rozemeijer laten inlijsten, met telkens maar grote tevredenheid.Het laatste item was het geboortekaartje van onze zoon, verschillende afbeeldingen en daardoor afmeting v... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige inlijsting van een oorkonde plus medaille. Koninklijk tintje, mooie kleuren, heel blij mee. Snel gedaan ook, top resultaat. Naar zo'n winkel ga je met plezier.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend behulpzame en vriendelijke mensen die erg goed meedenken en daar ruim de tijd voor nemen. Ik had een hele stapel schilderijtjes die moest worden ingelijst, en we zijn ruim een uur bezig gew... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rammebutik
  2. Fotoprinttjeneste

Skrevet af virksomheden

Sinds 1946 is onze lijstenmakerij een vertrouwd adres aan de Maasstraat in Amsterdam. Met bijna 80 jaar vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van inlijstwerk voor particulieren, kunstenaars, galeries en bedrijven. Ons team van professionele en ervaren lijstenmakers staat voor kwaliteit, precisie en persoonlijk advies. Wij bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van meer dan 200 soorten lijsten, die wij volledig op maat maken naar uw wensen. Of u nu kiest voor een moderne strakke lijst, een klassieke barokstijl of een unieke lijst van bijzonder materiaal zoals olijfbomenhout of aluminium, bij ons bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij nemen de tijd om u persoonlijk te adviseren, zodat uw kunstwerk, foto of herinnering de presentatie krijgt die het verdient. Bezoek onze winkel in Amsterdam en ervaar zelf waarom zoveel klanten ons al generaties lang vertrouwen met hun inlijstwerk.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Heel mooi resultaat

Ik heb hier twee schilderijen in laten lijsten. Ik werd in de winkel ontzettend goed geholpen en ook geduldig geadviseerd over de soort lijsten en glas. Mijn schilderijen waren vrij snel klaar om opgehaald te worden. De communicatie was zeer vriendelijk en snel, ook over Whatsapp.
Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

18. marts 2025

Vakwerk

Ik heb 6 werken gebracht, opdracht variërend van glasreparatie tot schilderij reiniging en nieuwe inlijstingen.
Museumkwaliteit glas is nooit goedkoop, maar al met al viel de rekening mij niet tegen. Een vierkante lijst die gerepareerd zou worden is op advies van een medewerker vervangen door een andere, rechthoekige lijst waardoor het werk vele malen beter tot zijn recht kwam. Alles puntgaaf en netjes, aanrader.

2. december 2024

Keurig netjes geholpen

Keurig netjes geholpen, door het personeel, simpel en snel. Het ging om een beschilderde doek wat ik langs de Seine in Parijs had gekocht. Dit moest op een raamwerk worden gespannen. Dit hebben ze keurig netjes gedaan, en omdat ze nog een rest stuk hadden liggen van een aluminium raamwerk, heb ik dat gekregen voor de prijs van een houten raamwerk.

11. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gelijk-Inlijsten is echt een aanrader!

Ze nemen echt de tijd voor je, denken mee over hoe iets het best ingelijst kan worden en het resultaat is prachtig. Je merkt dat ze passie hebben voor hun vak. Mijn ingelijste werk hangt nu thuis en ik ben er ontzettend blij mee! Ik vond de prijs heel redelijk voor hoe mooi het geworden is. Voor iedereen die waarde hecht aan vakmanschap en persoonlijke service, ga zeker eens langs bij Gelijk-Inlijsten.

24. april 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bloedduur

Bloedduur. Even het gebarsten glas vervangen van een schilderijtje: 240,-.

Wees gewaarschuwd.

Naam op de gevel: inlijsterij Sanders & Rozemeijer