Dåligt lagade bromsar
På försommaren lämnade jag in vårt bromsade släp p.g.a. bromsproblem. Efter en vecka ringde jag och undrade hur reparationen gick. Släpet var inte klart - man hade helt enkelt missat att släpet var inlämnat för reparation. Nu skulle man prioritera släpet. Efter någon dag var det klart att hämta. På vägen hem märkte jag att felet fortfarande var kvar. Jag vände tillbaka till Göteborgs Släp som lovade bot och bättring. Efter några dagar var det klart igen. Jag hämtade det och visst var det bättre än när jag lämnade in det, men det kändes inte helt okey ändå. Fälgarna blev lite varma när jag körde. Jag justerade dem själv så bromsarna inte låg på.
Nu har det några månader, men bromsarna har fortsatt krångla och en ny (riktig) verkstad har anlitats. Efter att ha gått igenom hela bromssystemet hörde mekanikern av sig och undrade vem som försökt laga släpet. Vissa delar var bara klantigt gjorda, medan andra delar måste bytas ut p.g.a. att de gått sönder i samband med dåligt utfört jobb. 5000 kr i princip bortkastat.