Gastroteket
Andre kiggede også på
Fremragende. Vi valgte menuen “Populisten” med tilhørende vinmenu- og vi blev ikke skuffede. Maden var uovertruffen, vinen utrolig velvalgt og velsmagende og betjeningen var til topkaraktér.
Hyggelige lokaler med virkelig stilfuld indretning. Skønt valg med åbent køkken i lokalet.
Sikke en oplevelse, vi kommer meget gerne igen.
Ikke en god oplevelse til nytår
Dejligt de går op i gode råvare, men det var en skuffelse at sidde med deres nytårs menu.😟 meget tung mad og ikke smukt og inspirerede. Det var ikke en god oplevelse for mig desværre.
Løgn og alt for lidt mad :(
Vi ankom kl. 18:20 og kunne ikke bestille den stor menu. Da vi spurgte hvorfor, fik vi beskeden, at vi skulle ankomme kl. 18, hvilket stod på deres hjemmeside.
Vi var tre der tjekkede, man nej, det stod ikke på deres hjemmeside.
Efter deres anbefaling fik vi så 5 retter, så ville vi blive mæt. Efter de fem retter, var vi stadig sulten og måtte forlade restauranten med en fornemmelse af irritation og en sulten mave. Med en pris på 3.400 kr., er det bare ikke i orden.
Maden var godt nok, men der var bare ALT FOR LIDT af den.
Så min anbefaling er, at hvis du IKKE er sulten og har lidt for mange penge, så skal du vælge denne restaurant.
2020 Nytårs menu som takeaway
2020 Nytårs menu som takeaway, meget skuffende oplevelse fra en restaurant vi ellers syntes godt om.
TGIF
TGIF, og så med en gang fantastisk take a-way fra Gastroteket. Helt igennem super god oplevelse at hente og nyde dagens ret. Kan kun sige - prøv det, igen 😊
Alt var godt
Alt var godt. Maden, prisen, betjeningen, atmosfæren og indretningen. Vi kan kun anbefale Gastroteket og menuen diktatoren og den dertilhørende vinmenu. Min kæreste som er gravid, kunne ikke få nogle få af retterne eller alkoholen. Det blev styret udenom med kyndig hånd og hun fik istedet alternative retter hvor nødvendigt og de mest velsmagende limonade, som passede perfekt til maden. Jeg sluttede personligt af med en fremragende japansk whiskey. Mindeværdig oplevelse hele vejen igennem.
En flot restaurant men ikke pengene værd
En flot restaurant med et sjovt koncept.
Det er dog ærgerligt at drikkevarerne er ekstremt dyre; 89 kr. For en øl ig 85 for vin!?
Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg bor i Århus.
Maden er heller ikke noget særligt.
Vi bestilte deleretter, som kun delvist var delevenlige, da det kom anrettet i små skåle, så man måtte skrabe noget ud for at alle kunne smage samme ret. Desserten var god, dog sparsom.
Man blev dårligt mæt, og enten var det oversaltet eller undersaltet og det meste var lunt. Nogle af fiskeretterne smagte ikke godt, men suppen med kammuslinger smagte godt, selvom den både var for salt og lunken.
Det er ærgerligt at Odense er blevet så snobbet en by, og med den form for bondefangeri med priserne, kommer jeg ikke igen.
Folk skulle komme til Århus og se hvad det kan, især Madklubben, hvor du virkelig får noget for pengene.
Havde drikkevarerne kostet mindre havde man nok købt mere. Men ikke til de kbh. priser.
Ualmindeligt lækkert
Ualmindeligt lækkert! Og så til en fornuftig pris. Kommer helt klart igen en anden gang. Kan varmt anbefales....
Superlækker mad og vin meget valuta for…
Superlækker mad og vin meget valuta for pengene.
Gourmet mad til særdeles rimelig pris, vi var 6 personer og havde perfekt aften på gastroteket. Vi startede med en lækker snack menu med tilhørende drink, og 3 veltillavede godbidder, serveret på en spændende måde, hertil en lækker brødkurv med flere forskellige typer lunt hjemmelavet brød.
Herefter vil vi en dejlig menu med 9 små retter, alle veltillavede og velsmagende, betjeningen var særdeles kompentent behagelig og som satte prikken over I'et på en skøn aften. Vi fik 3 flasker god vin til maden.
I alt 600 ktl pr. persom et fund til prisen.,
Den 24 maj 2018 besøgte Jeg og min…
Den 24 maj 2018 besøgte Jeg og min kæreste caféen/restauranten; Gastroteket i Odense.
Vi bestilte 2 Croque Monsiur, et glad rødvin samt et glas rose.
Vinen var helt fin - men de to stykker; Croque Monsiur bestående af fire stykker alt for tykt skåret brød - Brødstykkerne var alt for hårdt ristet og alt dominerende i forhold til den smeltete ost som var aldeles uden smag, det samme med det stykke skinke der lå i midten - helt uden kant.
I øvrigt manglede der Bechamel - som er obligatorisk i Croque Monsiur - uforståeligt -
Så var der drysset lidt karse oven på osten - hvilket er upassende.
Der blev servet noget krølsalat med en dresseng - ligeledes aldeles smagløs.
Alt i alt en gastronomisk minus oplevelse til i alt; 190.-kr.
Rødvinen stod i øvrigt til 85.-kr. pr. glas på menukortet - Men på regningen blev den noteret til; 95.-kr. Det er helt utilstedeligt.
I alt; 360.-kr.
Ærgre os over at vi ikke påtalte det på stedet -
Vi kan på den baggrund ikke anbefale Gatroteket til andre - Hvilket vi ellers gør, når vi har været vidne til opløftende cafe/restaurant oplevelser - det var der ikke tale om der.
Det er en ommer -
Slet ikke mæt trods 3 retter.
fik vegetarret foruden forret og dessert - blev slet ikke mæt.
Dårlig information om hvad der var forret og hovedret
Gedigent
Frokost en onsdag kl 1330. lokalet halv fyldt. Bestiller svampe a la creme på smørristet franskbrød med røget skinke og salat samt andeconfit med fin rødkålssalat, smørristet rugbrød og en grøn salat. Hertil en stor pilsner fra Ølgård,saft og vand. Pris for 2 pers: 330kr. Yderst rimeligt.
Meget velsmagende. Vi ventede måske en kende for længe på maden.
Fin indretning med mulighed for at købe div. specialiteter med hjem.
Super koncept i Odenses centrum. Kan varmt anbefales