Gennemsigtigt og nemt elselskab med gode priser. Har været kunde in flere år nu efter at have skiftet rundt efter pris og vilkår. Vilkårene får man ikke bedre andre steder, og prisen er også lav, så... Se mere
Altid til at komme igennem til en høflig person og særdeles gode priser på el og rigtig billig el priser 👍💪,kan kun anbefale dette el-selskab 😃
Fint at man slipper for a conto, men trækker en del ned at de stadig ikke i 2026 tilbyder automatisk betaling med dankort, og ikke længere gør det med mobilepay, på trods af at mobilepay gebyr stadig... Se mere
Vi valgte efter 37 år i København, at flytte tilbage til Skagen for at nyde vores pension. Vores nye hus har varmepumpe, så vi valgte Gasel p.g.a deres gode anmeldelser på denne side og fordi de var... Se mere

Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det billigste og mest stabile el selskab jeg nogensinde har haft.er fqld3t i et par tilbud igennem årene, men er vendt tilbage hver gang.
Ingen kan måle sig med gasel 😊

Besvarelse fra Gasel
Hvordan kan de ringe når man er på Robinlisten?? Så ringer de også fra Gasel, som er en del af Energi Fyn.
Så irriterende 👹👹

Besvarelse fra Gasel
I stedet for at pakke deres avance ind i skjulte tillæg og kalde produktet "strøm til ren spotpris" eller lignende, er de ærlige med deres priser: 10øre i spottillæg. Intet abonnement. Jeg har endnu ikke fundet en forbrugsbaseret elaftale til en bedre pris.

Besvarelse fra Gasel
Altid hjælpsomme at tale med - hvis man har problemer

Har haft dem siden 2015, har kun været tilfreds
👍🏼😉

Besvarelse fra Gasel
Jeg synes jeres app er meget besværlig at bruge

Besvarelse fra Gasel
Er meget tilfreds med Gasel, mener det er èn af de billigste udbyder hvad el og gas angår. Kan godt lide måden med betaling, nogle måneder er dyre (efterår og vinter) sommer og forår er “billige”.

Besvarelse fra Gasel
Gasel kan anbefales på det varmeste. De har en fantastisk kundeservice og leverede grøn strøm. Deres app. er et fund, for dem som dagligt ønsker at følge med i forbrug og dagspriser.

Besvarelse fra Gasel
God app så man let kan følge med i sit forbrug og så er kundeservice til at komme i kontakt med
Rigtig nem og overskuelig aftale.
Tak til Ludvig G. for en god service
Gasel markedsfører sig med at man som kunde udelukkende betaler 1,- om dagen til Gasel/Energi Fyn for at have dem som elselskab. Virkeligheden er dog at de ligger et skjult gebyr på 6,25 øre på strømmen pr. kWh. Dette er stik imod alt hvad de skriver på deres hjemmeside. Hvor de slår sig på at have gennemskuelige priser og el til indkøbspris. Jeg har været i skarp dialog med Gasel om dette, så ingen grund til at ligge et svar ind hvor i beklager og henviser til jeres kundeservice osv. Jeg afventer svar fra jeres administrerende direktør Bent Agerholm. Og indtil da, bliver der lagt en anmeldelse op vedrørende dette 1. gang ugentligt. Så det sikres at den information når frem til eventuelle nye kunder.
Fantastisk elselskab! Jeg er målløs over hvor lidt jeg betaler i forhold til Andel energi, som nærmest stjal mine penge! Kan kun gi 5 stjerner, men ville godt gi 10! Danmarks bedste elselskab imo!
Jeg er simpelthen vild med min regning - bagud - månedlig og faktisk forbrug.
Tak for at gøre mit liv nemmere

Besvarelse fra Gasel
Håbløst - skiftede til gasel for at få forbrugsafregning. Første regning var en aconto... Talte med dem i telefonen for at få det ændret og blev lovet ny opgørelse med forbrugsafregning. Ingenting skete. Talte med dem igen og fik at vide at der var sket en fejl fordi jeg havde talt med en ny medarbejder... nu skulle jeg så bare afvente opgørelse måneden efter. Nu har jeg så endelig modtaget forbrugsafregning for den første periode, men gud hjælpe mig om de så ikke samtidig sender en aconto for den næste. Det er jo helt håbløst.

Besvarelse fra Gasel
Hej i lovet mig el fra jer af i dag men har ikke fået noget i nu i har sendt mig en ordrebekræftelse at. I lever el til mig den 4-1-2023 der er ikke sket noget i nu