Garphyttan Anmeldelser 18

2,0

2,0

Under middel

Elendig kvalitet!!!

Kvaliteten af tøjet lever på ingen måde op til prisen.

Navnet bag indikerer produkter af rigtig høj kvalitet og funktionalitet, men realiteten er en helt anden. Lynlåse som går i stykker, syninger som går op uden videre slitage.

Jeg har aldrig haft problemer med ombytning, som mange ellers skriver. Men baseret på kvaliteten kan jeg simpelthen ikke anbefale det. Fede designs elendig kvalitet.

Jeg ville virkelig kigge ind i at source fra andre producenter hvis jeg var Garphyttan!

1. marts 2024

Jeg har købt både gode og dårlige varer…

Jeg har købt både gode og dårlige varer hos Garphyttan, men når noget går i stykker er de nærmest umulige at komme i kontakt med, og deres retursystem på hjemmesiden fungerer ikke. De svarer ikke eller meget sent på mail. Så find en anden leverandør

8. januar 2023

Ordre ej modtaget

Jeg har bestilt en Smock jakke, Wax og en hue.
Modtog ordrebekræftelse samme dag, men har ikke hørt fra dem siden (nu 4 dage siden).
Skrev på 2. Dag til kundeservice, men uden svar.
Deres telefonsupport er aldrig ledig og selvom man lægger navn og nummer, ringer de ikke retur.

16. marts 2023

Købte udsolgt anorak :(

Købte en anorak i XXL. Modtog ordrebekræftigelse.
Efter 14 dag uden en lyd kommer der en forkølet mail om, at min størrelse desværre er udsolgt. Det var den ikke da jeg købte den.
Det var sidste handel der, jeg handler et andet sted.

15. februar 2023

Uhæderlighed

5 dage efter jeg har modtaget min nye anorak er prisen nedsat fra 1800 kr til 1000 kr. ikke i orden og handler ikke oftere hos denne leverandør.

25. december 2022

Jeg vil ikke anbefale at I handler ved Garphyttan.

Jeg købte en trøje som viste sig at være for stor. På forsiden af deres hjemmeside skriver de, at der er 90 dages fri ombytning. Jeg returnerede derfor min trøje så den kunne byttes til en størrelse mindre. Efter lang tid, og efter at jeg skrev frem og tilbage med dem, skriver de at de ikke ombytter varer... Jeg kunne få pengene tilbage, og så påny købe den rigtig størrelse, men nu til fuld pris og ikke til den oprindelige rabat som jeg i første omgang købte trøjen til.

Jeg vil ikke anbefale at I handler ved Garphyttan. De har noget flot og tilsyneladende funktionelt tøj, men en ELENDIG kundeservice.

13. december 2021

Skuffende kvalitet

Jeg har købt nogle forskellige produkter hos Garphyttan, som dog viser sig at være i for ringe kvalitet. Det første par bukser begyndte at gå op i syningerne og det næste ændrede helt facon, da de blev vasket.

Jeg kontaktede Garphyttan, som foreslog at jeg sendte bukserne retur, så de kunne se på dem. Jeg skulle dog første udfylde en reklamationsformular på deres hjemmeside. Siden fungerede dog ikke og Garphyttan opfordrede mig til at prøve flere gange og fra flere browsere. Det gjorde jeg uden held og skrev til dem igen. Siden har jeg ikke hørt fra dem.

Jeg har nu fundet en anden leverandør.

8. december 2021

Fedt design, udfordringer med kvalitetskontrol

Jeg har købt en del produkter hos Garphyttan for nylig, inkl en insulated hoodie, specialist zip off bukser, sommerskjorte, shirt jacket og en skaljakke, mener den hedder specialist.

Snit og design af produkterne er virkelig klasse MEN de har lidt udfordringer på kvalitetskontrollen. Insulated Hoodie var de der klemmer hvormed man snører livet ind ikke kraftige nok til at holde elastikken. Det blev en reklamation som jeg til Garphyttans ros fik igennem uden problemer. Mine Garphyttans Specialist Zipoff bukser begyndte at falme voldsomt i de mørke sektioner, dvs den mørke grå farve blev nærmest rosa. Endnu en reklamation, hvor jeg fik tilbageført pengene. Mit ønske var et at få en ombytter men det ville de ikke, hvilket er temmeligt utilfredsstillende da jeg havde fået bukserne på udsalg og således ville en reklamation betyde en kraftig merudgift for mig. Det finder jeg helt urimeligt og vil være årsag til at jeg ikke handler hos Garphyttan igen. Super ærgeligt da de har potentiale med også udfordringer med kvalitetskontrol. Til deres ros har serviceafdelingen været venlig, men systemet ufleksibelt.

24. juli 2021

Bestilte varer og betaler for…

Bestilte varer og betaler for ekspresslevering, men da pakken først sendes 3. dagen for bestilling virker det ret åndsvagt at have ekspresslevering, nu er tiden hvor jeg skulle bruge varerne akut overstået.

De svarer heller ikke på mails sendt til deres kundeservice.

Så det hele virker lidt amatøragtigt.

Opfølgende, ændret fra 2 til 1 stjerne:
Jeg fik svar på min mail til kundeservice.
Af uransaglige årsager kunne de ikke kreditere ekspresgebyret, men jeg kunne få 15% på næste ordre.
Jamen tak for ingenting. Der er jo ikke mangel på udbydere af outdoortøj, så sandsynligheden for, at den rabat bliver brugt er ca. 0%. Så har jeg betalt for ekspreslevering uden at have fået det. Det kan vel betragtes som tyveri, eller i bedste fald ulovlig markedsføring.
Iøvrigt har jeg, 4 dage efter ekspresbestillingen, stadigvæk ikke modtaget mine varer, men mon ikke de kommer i starten af næste uge - altså 8-9 dage efter bestillingen og betaling for "ekspreslevering"

6. januar 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto