Handler der gerne igen
Handler der gerne igen
Det er fair nok at tage højde for udsolgte varer. Men når man som kunde skal betale 68 kr for at få sendt to rundpinde fordi garn-garagen automatisk foreslår en gls shop der ligger langt væk. Men når man så pludselig kun kan få den ene vare, mener jeg det er ekstremt dårlig forretningsskik ikke at tage kontakt til mig som kunde for at høre om jeg ønskede at ændre/ annullere ordren, jeg skrev i samme øjeblik jeg så fakturaen hvilket jeg gjorde inden for få timer, fik bare det ligegyldige svar at ordren var sendt. Jeg er selv uddannet i butik og jeg havde fandme taget kontakt til kunden i den situation. Regne stykket er at jeg har købt en rundpind til 57 kr som koster 68 kr i levering, havde jeg fået to pinde som jeg bestilte havde jeg stadig sparet, men her føler jeg mig fandme til grin !!!!! Så nej jeg har ingen intentioner om at handle hos garngaragen igen. Skal tilføje at jeg på forhånd havde korrespondance med garngaragen ang forsendelse så derfor burde de netop have været ekstra opmærksomme
Hold nu op noget lækkert og ikke mindst billigt garn :) leveringen er super hutig og portoen er ikke højere end det din forsendelse faktisk koster. Nice!
Så fine farver. Lynhurtig levering. Billige priser. Det kan ikke være bedre. Super flot bandarole det ser såååå fint ud i mit garnskab. Jeg kommer tilbage. Mvh og godt nytår. Marianne