Garmin Danmark Anmeldelser

1.058

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 56 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Forbrugerne fortæller ofte, at de modtog hurtig, venlig og kompetent hjælp, når de kontaktede supporten med deres elektroniske enheder, hvilket gjorde hele forløbet utrolig nemt. Mange nævner desuden, at de fik ombyttet defekte produkter uden problemer, og at urene fungerer fint til daglig brug. Nogle anmeldere var ikke glade for de høje priser og oplevede, at dyre produkter hurtigt gik i stykker uden at kunne blive repareret. Andre forbrugere bemærkede desuden, at det var meget svært at komme igennem til telefonisk support, når de havde brug for hjælp.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med produktet, idet mange oplevede udfordringer med batterilevetid og... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med service, idet mange roser en hurtig og fantastisk support.... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice, hvor nogle oplever stor tilfredshed, mens andre rapporterer... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kvaliteten, hvor nogle kunder roser produkternes design, funktioner... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker tvetydig feedback om priserne, hvor mange oplever, at produkterne er for dyre og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte et ur og en rem d.21 december. Garmin trak pengene den 23 december, men pakken var ikke afsendt. Jeg kontaktede dem da jeg ikke kunne forstå at pakken ikke var afsendt men pengene tru... Se mere

Opdatering. Jeg har efterfølgende denne anmeldelse haft en dialog med Garmin Support og fundet en tilfredstillende løsning på problemet. Jeg har et 3 år gammelt Fenix 7. Touch funktionen dril... Se mere

Middel

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.058)

62 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Problemer med at finde Garmin support og at bevise at jeg ikke er en robot

Jeg er ved at blive lettere hysterisk! Jeg sidder i Spanien og vil opdatere mit Garmin Approch S12 med nye baner. Men desværre gør systemet det umuligt at logge ind på Garmin Ekspress. Jeg bliver ved med at skulle bekræfte, at jeg ikke er en robot! Får gentagne gange nye billeder af busser, tog, mototcykler...Så prøvede jeg at finde en support der kan hjælpe, og her er det for mig umuligt at komme igennem til noget som helst. Jeg kan logge ind på min Iphone, men ikke på min PC. Og hvordan har I ikke en ordenlig support funktion? På min Iphone kommer jeg lidt længere mht support. Men så skal jeg indtaste serienummeret. Ja, det står på bagsiden af golfuret, men det kan ikke læses.
18/1-26: Jeg har fået svar fra Garmin med tlf nr og anden vej til support. Jeg prøvede videre et stykke tid og måske lykkedes det mig at opdatere mit golfur. Det kontrollerer jeg i morgen.
Det er fint.
Men ærgeligt at jeg ikke selv kunne finde telefonnummer på Garmins danske hjemmeside.

18. januar 2026

Hej Helene

Vi beklager din oplevelse med Garmin.

Vores support er tilgængelig alle hverdage kl. 10–17 på telefon +45 70 71 64 01, hvor vi gerne hjælper dig videre. Det ser ud til at du havde udfordringer i går søndag, og der har vi desværre ikke åbent.

Du kan også kontakte os via www.garmin.dk ved at klikke på Support Center i øverste højre hjørne. Her bliver du guidet til at vælge, om du ønsker at ringe, chatte eller sende en e-mail.

Vores direkte e-mailadresse er support@garmin.dk, men vi anbefaler, at du ringer til os, så vi bedst muligt kan guide dig korrekt igennem Garmin Express.

Hurtig levering! meget glad, uret holder strøm så længe. Har købt venu 4

16. januar 2026

Hej Cille

Tillykke med dit nye Venu® 4 som er et rigtig lækkert ur, og hvor er det skønt at høre at det blev hurtig leveret og at du oplever den lange batteritid.

Vi sætter pris på de 5 stjerner og tak for dem!

Lang leveringstid

Lang leveringstid.

Jeg bestilte et nyt ur, da mit gamle er gået i stykker, og batteriet ikke kan skiftes.

Kundeservice var fin til at rådgive, men en uge efter er uret ikke engang sendt, selvom der står en leveringstid på 1-3 dage på produktet. Det synes jeg er skuffende.

Opdatering d. 15/1: Stadig intet leveret her 13 dage efter ordren, og jeg fik at vide at jeg ikke skulle skrive til mailen nedenfor.

2. januar 2026

Hej Christoffer

Tak for din anmeldelse og vi forstår din frustration nu hvor du har bestilt et nyt ur.

Vi er flyttet kontor og lager og det har desværre betydet forsinkelser på leveringerne.

Hvis du stadig afventer er du velkommen til at skrive til NordicAftersales@garmin.com, så skal vi nok se om vi kan hjælpe dig.

På godt og ondt

Jeg kontaktede dem da jeg ikke kunne forstå at pakken ikke var afsendt men pengene trukket. De var vældig flinke hos Garmin kunderservice, og jeg fik annulleret min ordre, så jeg kunne købe uret et andet sted hvor jeg kunne få uret med det samme. Jeg fik besked på at pengene vil gå tilbage på min konto samme dag eller dagen efter. Nu er det tre dage siden, og jeg har ikke set skyggen af de penge endnu. Det er en stor portion penge at have ude og svømme. Garmin har åbenbart lukket i dag d.31 december, så de penge må jeg nok undvære indtil de engang lukker op igen.

Antal stjerner skyldes at jeg ikke synes det er ok at trække penge inden ordre er afsendt, og derudover at pengene ikke kommer retur, som lovede. Til gengæld er jeg meget tilfreds med mit Lily active 2 ur, dog købt hos Elgiganten, da det var billigere og hurtigere.

31. december 2025

Hej

Vi beklager vores manglende svar på din anmeldelse og er naturligvis oprigtig kede af, at pakken ikke blev afsendt som forventet. Ydermere skal vi også beklage, at du heller ikke fik beløbet overført som forventet, men den 31. december har bankerne lukket og vi håber at alt er i den skønneste orden.

Dog er vi glade for at høre at Lily fungerer og det er også et super lækkert ur.

Mvh Garmin Support

Fin dialog omkring fejlbehæftet camper…

Fin dialog omkring fejlbehæftet camper 895 GPS, med ombytning til ny.

10. december 2025

Hej Tom

Mange tak for din anmeldelse og det var godt at vi kunne hjælpe dig.

Vi ønsker dig og familien en god jul.

Produkter gode, kundeservice dårlig

Der produkter er gode, men har nu i flere dage forsøgt at kontakte kundeservice uden held. Garmin connect appen virker ikke, man kan ikke se sine data, har forsøgt alt vis deres selvbetjening på nettet, uden held. Skal snakke med kundeservice hvilket så har vist sig umuligt.

5. december 2025

Hej Jesper

Det undrer os at du ikke kan komme i kontakt med os og vi er naturligvis kede af at få 3 stjerner på den baggrund.

Der er mulighed for at tale med os, chatte eller sende en mail. Alle oplysninger står på vores hjemmeside - www.garmin.dk - hvor du oppe i højre hjørne vælger Support, og dernæst Support Center.

Vi har åbent mandag til torsdag fra 10-16 og fredag fra 8-16 og vores telefonnummer er 7071 6401.

Håber at høre fra dig så du kan få Garmin Connect til at virke igen - det skal vi nok få løst.

0 stjerner!

0 stjerner!
Jeg købte en cykelcomputer hos Garmin for cirka 5 år siden, efter cirka 1 år begyndte højdemåleren at vise helt forkert og efter en del henvendelser og lang tid gik garmin med på at sende mig en lidt nyere model, den viste sig så at virke endnu ringere og efter mange henvendelser omkring at jeg i cirka 1 år ud af 5 har haft et fuldt funktionelt produkt, tilbyder i 15% rabat på en ny cykelcomputer og selvfølgelig pengene tilbage på den computer som slet ikke virkede, men ellers havde de heller ikke fulgt købeloven???

Det er et elendigt tilbud og jeg forstår godt at I ligger så lavt her, kundeservicen er håbløs!

Kommentar til svar.

Ja for det er jo fremragende service at give 15% rabat, på baggrund af at I har leveret 2 ikke fungerende enheder.

I forhold til loven skal I jo selvfølgelig følge garantien, så når noget ikke fungerer skal I tage det tilbage, det er et absolut minimum.

Men 4 ud af 5 år med elendige produkter er altså = 15% rabat på et nyt produkt.

Det er IKKE god service

21. november 2025

Hej Mads

Tak for din anmeldelse. Vi har læst den grundigt, men har svært ved at genkende den oplevelse, du beskriver.

Det er korrekt, at du har købt en Garmin Edge-model ad to omgange, og at begge enheder desværre ikke fungerede efter hensigten. Vi har derfor refunderet beløbet for begge modeller og tilbagekøbt dem.

Efterfølgende har du anmodet om en rabat, hvilket vi har valgt at sige nej til. Vi mener ikke, at vores afslag på rabat udgør dårlig kundeservice, og vi kan ikke se, hvordan købeloven er relevant i denne sammenhæng.

Vi har henvist til vores forhandlere, som eventuelt kører Black Friday-tilbud. Vi står fortsat ved vores beslutning om ikke at yde en rabat, og vi mener, at vi leverer god service til alle vores kunder.

Dårlig kvalitet og kundeservice

Jeg har været en trofast Garmin bruger i mange år ifm sport, men kvalitet er blevet så ringe. Derudover er Kundesupport blevet meget forringet ift tidligere. Jeg har følgende udstyr fra Garmin, som der er problemer med.
- Min Garmin 1030 kan I ikke levere ny skærm til, fordi den er udgået. Garmin vælger ikke at replace den med ny.
- Mit Fenix ur er ligepludselig gået i stykker. Og I vælger ikke at vil kigge på det.
- Ved ikke hvor mange opladere jeg har købt til Fenix, som stoppede med at virke
- har købt en ny Garmin 1040 så ryger et lille stykke af ved batteri. Den er under et år gammel, og det burde kunne holde bedre.
- Pulsbælter. Har købt så mange pulsbælter hos jer, der pludselig stopper med at virke. Sidst fik jeg så en replacement, men det tog 7 uger.
Synes det er ærgerligt at jeres kvalitet og Kundeservice er blevet så ringe

2. oktober 2025

Hej Jeanette,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger, hverken i forhold til produktet eller vores supportteam.

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe, men som nævnt i vores dialog er der desværre begrænsninger ift. modeller, der er produceret i 2019/2020. Vi har dog forsøgt at finde en løsning ved bl.a. at tilbyde dig fordelagtige alternativer, hjælpe med din Edge 1040 og sende en vejrhætte uden beregning.

Vi håber, at du på et senere tidspunkt vil få lyst til at blive Garmin-kunde igen, og vi ønsker dig rigtig god træning fremover.

Garmin Support

Fantastik oplevelse med kunderservice…

Fantastik oplevelse med kunderservice hos Garmin DK.
Mit Quatix 7 som jeg havde vundet til et sejl stævne var gået i stykker. Jeg forklarede omstændighederne til kunderservice, de oprettede en sag og jeg fik tilsendt en returlabel så jeg kunne sende uret ind til service. Det viste sig at det ikke kunne laves, så de erstattede det med et nyt ur. Hele processen tog kun omkring 2 uger fra min første mail.

29. oktober 2025

Hej Magnus

Vi er glade for at høre om din oplevelse med os, og at vi kunne hjælpe dig på en hurtig og smidig måde.

Tak for et godt produkt

Tak for et godt produkt, dog med plads til forbedringer.

Cyklus er en meget vigtig sundhedsmarkør for kvinder. Derfor ville jeg sætte pris på, at det var nemmere at justerer i flow, fx stillet linje ved pletblødning, tynd linje ved mildt flow vs kraftig ved heavy flow osv.
Derudover redigere længde af cyklus, også på bagkant mm. Flytte den og justere i ægløsning.

Billedikonerne er geniale.

Gerne at det er muligt at tilføje medicin/hormonbehandling, hedeture (til overgangssymptomer).

26. oktober 2025

Hej Lisette

Super god feedback som vi tager videre.

TAK!

Mvh Garmin Support

Ærgerligt at så stort og moderne brand har en så dårlig bæredygtighedsstategi

Jeg har et 2,5 år gammelt venu2s ur hvor batteriet aflader meget hurtigt. Jeg forespurgte Garmin support på et nyt batteri så uret igen kunne virke optimalt.
Det kunne ikke lade sig gøre da uret ikke længere er i produktion.
Det eneste de kunne gøre var at udskifte mit ur med et nyt Venu 3s, mod en betaling på 2.736,75 kr. DKK. Helt latterligt og kun med til at bidrage til brug-og-smid-væk kulturen. Ærgerligt at sådan et stort og moderne firma ikke kan tænke mere ud af boksen. Bæredygtige kan de i hvert fald ikke kalde sig.

20. oktober 2025

Hej Jena

Tak for din anmeldelse. Vi forstår din frustration og det bør heller ikke aflade så hurtigt efter så få år i brug.

Som vi har svaret tidligere anmeldelser, så har vi fokus på bæredygtighed fremadrettet og fremtidige muligheder for reparation af vores produkter, fremfor at tilbyde vores kunder at købe nyt!

Mvh Garmin Support

Skuffende holdning til reparation og bæredygtighed

Jeg kontakter Garmin Support DK i forbindelse med, at batteriet på mit Garmin Forerunner 55 efter 3,5 års brug er blevet mærkbart svagt. Jeg ønskede at få en pris for udskiftning batteriet for at forlænge urets levetid.

Til min store skuffelse blev jeg oplyst om, at Garmin ikke tilbyder en reparationsservice (batteriskift) på denne model. I stedet blev jeg tilbudt at ombytte mit ur til en nyere model Forerunner 165, til en merpris af ca. 1.600 kr.
Dette tilbud er ikke blot uattraktivt (forerunner 165 kan købes billigere i danske webshops), men det er også dybt problematisk set fra et bæredygtighedsperspektiv. Et ur på 3,5 år, som ellers fungerer perfekt, bør kunne repareres med et nyt batteri i stedet for at blive sendt til skrot.
Jeg er meget skuffet over Garmins holdning til "køb nyt frem for at reparere".

Citat fra Garmins webside "Vores produkter er bygget til at holde. Vi arbejder på at sikre, at vores produkter opnår høje standarder for sikkerhed, kvalitet og holdbarhed".
Det fremstår som en klar modstrid til Garmins egne værdier, når et ur ikke kan få udført en så grundlæggende service som batteriskift. Det virker urimeligt og underminerer både forventningen om bæredygtighed og den lange levetid. Som producent bør Garmin kunne tilbyde udskiftning af sliddele – herunder batterier – i en længere periode end blot 3,5 år efter købsdatoen.

PS: Ved et evt. svar:
Undlad venligst at henvise til jeres hjemmeside om Garmins strategi inden for bæredygtighed – den virker som varm luft uden konkret handling.

10. oktober 2025

Hej Poul

Vi forstår fuldt ud din frustration og din holdning til bæredygtighed – det er et område, som vi hos Garmin tager meget alvorligt og arbejder målrettet med.

Dit Forerunner 55 blev lanceret i 2021, og siden da har vi udviklet nye modeller, hvor vi i højere grad har mulighed for at tilbyde reparation og forlænge produkternes levetid. Det betyder, at selvom vi desværre ikke kan tilbyde reparation af netop din model, er bæredygtighed og ansvarligt design et centralt fokus i vores nuværende og fremtidige produkter.

Mvh Garmin Support

Jeg har købt et fenix 7 pro sapphire…

Jeg har købt et fenix 7 pro sapphire solar til 7.000kr. Glasset skulle være så hårdt, at det stort set ikke kan blive ridset, og man må ikke bruge beskyttelsesfilm. Der nu på under 1 år kommet en lang ridse, uden jeg har opdaget hvordan det er sket. Det eneste Garmin kan tilbyde, er at jeg sender uret og betaler 6.711,75 kr, måske får jeg så et nyt ur, uret er under 1 år gammelt, så jeg skal bare bruge et glas, der ikke er ridset. Så stol ikke på det "vanvittige hårde" Sapphire glas, det er ikke pengene værd, og stol heller ikke på, at Garmin har intentioner om at løse dit problem, de vil bare sælge dig et nyt ur.

1. september 2025

Hej Henrik

Selvom safirkrystal-glas er markant mere holdbart og modstandsdygtigt over for ridser end almindeligt glas, er det desværre ikke helt ridsefrit. Uheld kan derfor opstå, hvor displayet bliver beskadiget. Vi beklager, at dette er sket for dig efter en relativt kort tids brug.

Da garantien ikke dækker kosmetiske skader, kan vi tilbyde en service uden for garanti. Hvis det efter inspektion vurderes, at glasset ikke kan repareres, og modellen samtidig er udgået som serviceenhed, er en udskiftning til samme model desværre ikke mulig. I stedet har vi i dialogen med dig tilbudt en tilsvarende model – i dette tilfælde den moderne fenix 8-serie med rabat.

Igen vil vi gerne beklage men kan desværre ikke hjælpe yderligere.

Mvh Garmin Support

Garmin support - kompetent og hurtig hjælp på telefomen

Fedt at man kan ringe og få hurtig, seriøs og kompetent teknisk support.
Havde problem med at få vindtransducer til at connecte til gpsmap via kabel. To minutter inde i samtalen, var fejlen fundet, og fik fin og detaljeret vejledning til at fixe problemet

26. september 2025

Hej Lars

Tak for din positive feedback. Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig både hurtigt og professionelt

Umoralsk forretningspolitik

Jeg har et 3 år gammelt Fenix 7. Touch funktionen drillede ret hurtigt men det var ikke et stort problem, da den let kunne slås fra. Men på det seneste begyndte knapperne på uret at virke upræcist og det endte med at to knapper slet ikke fungerer, hvilket jo gør uret til en ubrugelig "tvebak". En søgning på nettet afslører at problemer med Fenix7 knapper er meget velkendte.

Jeg kontaktede Garmin support for at få uret repareret og fik her den (i min optik) helt vanvittige besked, at jeg hvis jeg sendte uret til reparation, så ville jeg samtidig acceptere at købe et nyt tilsvarende ur, hvis Garmin support vurderede at mit ur ikke kunne repareres. Jeg skulle altså inden jeg sendte mit ur til reparation på forhånd garantere at jeg ville købe et nyt ur til 7000kr hvis reparation ikke var mulig. Vel og mærke baseret på Garmins bedømmelse.

Jeg har aldrig været ude for tilsvarende aggressiv forretningspolitik før. For at være sikker på jeg ikke havde misforstået noget inden jeg skrev denne Trustpilot anmeldelse, kontaktede jeg Garmin support igen for at høre om jeg havde forstået reglerne korrekt. Det bekræftede Garmin og skrev samtidig at de i øvrigt ikke havde reservedele på lager. En bemærkning der helt sikkert forstærkede min formodning om at sandsynligheden for at de ville reparere mit ur hvis de i stedet kunne sælge mig et nyt, var meget begrænset.

Jeg er skuffet over et dyrt ur kun holder 3 år, men grunden til at jeg kun giver en stjerne er det helt utilstedelige krav om køb af nyt ur, der stilles som betingelse for at Garmin vil vurdere en reparation.

12. september 2025

Hej Henrik

Vi forstår fuldt ud din frustration og undren over vores håndtering af din sag med dit Fenix 7-ur, og vi beklager den misvisende information, du har fået.

Som situationen er i dag, har vi desværre ikke mulighed for at reparere knapperne på et Fenix 7-ur. Vi burde derfor i den første dialog med dig ikke have henvist til en mulig reparation samtidig med en aftale om køb af et nyt ur.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer, hører vi meget gerne fra dig og vil gerne hjælpe.
Du kan skrive til os på NordicAftersales@garmin.com.

Fantastisk kundeservice!!

Jeg havde sendt mit vivoactice 5 ur en tur i kogevask med uniformen, så det var noget medtaget da det kom retur. 🥴 Jeg så på garmins hjemmeside at de tilbød at lave service, så jeg skrev til dem og håbede at jeg kunne nøjedes med en udskiftning af skærm og så selv købe en ny rem og leve med ridserne på kanterne af uret.
Jeg fik super fin service og en nem guide til at indsende uret. Jeg kunne følge med i processen via deres opdateringer i mail og max en uge senere havde de sendt et helt nyt ur til mig.
Prisen var 939kr. Fantastisk service, når man selv er skyld i skaden 🙈 Tusinde tak!

25. august 2025

Hej Camilla

Vores ure er skabt til at holde til lidt af hvert – men en tur i kogevasken er desværre ikke det, de sætter mest pris på.

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig, og håber, at du bliver super glad for dit nye ur. Og husk – det gør sig bedst på armen, ikke i vaskemaskinen.

Svage transducere til marine

Deres marine fishfinder/kortplotter er egentligt gode, men transducerne har kort levetid.
Har haft mit echomap UHD 62 nogle år nu, og er egentlig godt tilfreds med kort og ekkolod, hvis ellers tranducer virker derfor 2 stjerner. men kan desværre ikke give 3.
GT20-TM transducerne lever højst et par år, så dør de.
Inden min Echomap havde jeg Garmin echo 201, kostede også ny transducer Ca. hvert andet år.
Det gør Garmin ret dyr i drift, og jeg køber det nok ikke igen.

Man kan ikke skrive til kundesupport, de har vist noget telefontid, men hvad skal man sige til dem når man ikke har ordret i sin magt??? de siger sikkert bare man skal købe en ny.

16. august 2025

Hej Sonny

For det første så beklager vi den sene svartid på din anmeldelse og for det andet, så er vi oprigtig kede af at høre om din oplevelse med Garmin.

Det lyder underligt det som du beskriver, og vi har bestemt en tilgængelig Marine Support som formentlig kan hjælpe, hvorfor vi gerne vil i kontakt med dig.

Du er velkommen til at ringe på 7071 6401 alle hverdage eller sende os en mail på NordicAftersales@garmin.com, og vi ser frem til at høre fra dig!

Garmin Support

Har læst mange kritiske oplevelser af…

Har læst mange kritiske oplevelser af Garmins support. Derfor vil jeg gerne bidrage med meget rosende ord. Fra jeg opdagede mit Forerunner 945 (1 1/2 år gammelt) havde problemer og var frosset fuldstændigt modtog jeg gode råd og vejledning, der endte med at jeg sendte uret ind. En i øvrigt nem og smertefri process. 2 dage efter modtog jeg besked om at uret var på vej retur. Eneste klage herfra er - de havde ikke fortalt at uret ikke kunne repareres så de sendte et helt nyt. De havde heller ikke fortalt at de ikke havde flere 945’ere på lager så de sendte en 955’er.
Men hvor er det god kundeservice - tak!

7. august 2025

Hej Carsten

Vi er super glade for din feedback og savner også at flere tilfredse kunder har lyst til at skrive om deres positive oplevelser med os.

Så igen, TAK!

Bæredygtig Garmin ? NEJ ! Mit Garminur Venu SQ er 4 år

Mit Garminur Venu SQ er 4 år, har fungeret godt.
Ser dog ud til at få brug for nyt batteri.
Ringede til Garmin, fik at vide der kun var service på de første 2 år, så intet nyt batteri.
Også negativt svar på spørgsmål om der findes urmagere der kan skift batteriet.
Garmin har ellers haft et godt omdømme mht service.
4 års levetid på et Garminur er simpelthen ikke i tråd med at vi skal passe på klodens ressourcer.
Kom nu ind i kampen for et bedre miljø, Garmin

13. august 2025

Hej Anna

Vi beklager at vi ikke har været i stand til at hjælpe dig, og du har ret i, at vi naturligvis skulle være behjælpelig med at udskifte batteriet.

Dit ur blev lanceret tilbage i 2020, heldigvis er vores nyere modeller mere bæredygtige end tidligere og vi ser heldigvis, at flere og flere modeller kan repareres ude i fremtiden.

Du kan læse mere om Garmins strategi indenfor bæredygtighed hvis det har interesse - https://www.garmin.com/da-DK/sustainability/overview/

Mvh Garmin Support

Jeg har tidligere været meget tilfreds…

Jeg har tidligere været meget tilfreds med Garmins ure, men Vivomove Trend har desværre været en kæmpe skuffelse. Uret reagerer simpelthen ikke tilstrækkeligt, og hvis man går bare en smule op i tid, kan jeg ikke anbefale dette ur.

Det kan tage op til et helt minut at stoppe en aktivitet – noget der er helt uacceptabelt for et produkt i denne prisklasse. Uret har været sendt ind til Garmin to gange, og begge gange har jeg fået beskeden, at de har testet det, og at det "virker som det skal". Hvis dette virkelig er, hvad Garmin mener er acceptabelt, må deres standard være ekstremt lav.

Jeg havde forventet langt bedre fra Garmin, men dette ur lever desværre ikke op til selv de mest basale krav til funktionalitet.

10. august 2025

Hej Kahlia,

Vi beklager meget, at du oplever så store udfordringer med dit vivomove Trend og det kan selvfølgelig ikke være rigtigt at det skal være så svært at få touchskærmen til at reagere på tryk.

Vi vil derfor sætte pris på, hvis du kunne kontakte os på NordicAftersales@garmin.com, så vi kan kigge nærmere på din sag og finde en ordentlig løsning på problemet.

Mvh.