Ur indleveret lovet hurtig service .. har drillet fra dag et.. kun 6 måneder gammel .. kø i tlf gange flere 25 min Ingenting hører jeg den kan heller ikke følges , som man skriver den kan Helt uhø... Se mere
Lavet en bestilling den 30 juli Og der står 1 til 3 dages levering Nu er vi den 9 august og varen er stadig ikke sendt Det er ret dårligt
Leveret som lovet efter to dage. Blev noget bekymret, da jeg læste anmeldelserne EFTER mit køb. Men ingen problemer.
Jeg har for tre år siden købt et Garmin Vivo active 3. Uret er i dag defekt. Det går ud, skærmen låser og den kan ikke gemme data. Jeg skal ifølge kundeservice nu igennem en lang proces, hvor jeg skal... Se mere
We maken producten bomvol functies voor een leven buiten. We doen dit zodat onze klanten optimaal kunnen profiteren van de tijd die ze besteden aan het nastreven van hun passies. Met meer dan 19.000 medewerkers in 80 kantoren over de hele wereld brengen we GPS-navigatie en draagbare technologie naar de auto-, luchtvaart-, scheepvaart-, outdoor- en fitnessmarkten. We geloven dat elke dag kansen biedt om te innoveren en het beter te doen dan gisteren.
Bramenberg, 3755 BT, Eemnes, Holland
- 035 – 799 4055
- social.supportnl@garmin.com
- www.garmin.com
Selvhenter
Erhvervspakker til min virksomhed bliver leveret til PostNords posthus i stedet for den anførte leveringsadresse - virksomhedsadressen!
Utrolig dårlig service at pakker ikke bliver leveret til leveringsadressen, men PostNords eget posthus - så kan man selv få lov til at hente!
Er det for at spare penge til transport?
VIRKELIG GOD SERVICE
Virkelig god service som klart kan anbefales!
Købte et Garmin ur for nogle år siden, dog virkede GPS'en ikke optimalt, og jeg fik det derfor byttet til samme model, dette var dog ikke meget bedre. Derfor var Garmin villige til at bytte det til en anden og nyere model, som bare virker virkelig godt som den skal, og har en rigtig god GPS
Så Garmin yder en rigtig god service, og kan derfor klart anbefales!
Jeg har et approach s20 ur
Jeg har et approach s20 ur, glæder mig til at bruge det på golfbanen, men det kan ikke parre med Huawei, Garmin ved det, venter på en opdatering men der sker ikke en skid på 5 uge nu sælger jeg det, hvis jeg overhovedet kan og køber et andet, fuldstændig til grin....
Vi skriver 2018 og det er et kæmpe problem for Garmin eller hvad....
Jeg var engang meget tilfreds med …
Jeg var engang meget tilfreds med Garmin connect, men nu overvejer jeg seriøst at købe et andet ur fra et andet mærke.
For det føste så vises mine tider i vestafrika tid.. dvs.. ikke sommertid, så alle mine registreringer vises en time forkert. Jeg har henvendt mig mange gange til supporten, og hver gang er der en ny supporter som mener, at jeg er galt på den.. endelig har supporten indrømmet, at det er forkert!!! men de gør ikke noget ved det.
Så er Garmin connect nu opdateret, så man ikke kan redigere aktiviteter samlet.. men ikke nok med det, når man kommer ind i kalenderen, så vises aktiviteter hulter til bulter pr. dag. Der tages ikke mere hensyn til tidspunkt, hvilket er vigtigt for mig. Jeg orker ikke mere at klage. Det er op af bakke, og Garmin gider åbenbart ikke yde den mindste service overfor deres brugere.. ærgerligt.
Helt fantastisk kundeservice
Havde en rem der var knækket. Udfylde deres formular på deres hjemmeside indenfor et par timer havde jeg et svar og en ny rem på vej i posten.
kort opdatering af zûmo600 garmin er ok men det tager min 1 time
Her er noget der virker. Man få opdateret sit base pc program og kort i sin enhed (zûmo600) for 700kr life time update. det susede lige ind på pc og på enheden. dog med den lille krølle at der var for lidt lager i enheden så jeg måtte finde et mini SD kort (16GB) som jeg så satte i. her efter kørte det helt af sig selv. Det tog 1time og 12minuter.
Kontakteksem af vivofit armbånd
Fik kontakteksem af armbånd fra vivofit - talte med en sød medarbejder på Expomessem i CPH under marathon maj 2015 som bad mig sende en mail for at finde løsning for det var da ikke iorden. Sendte efterfølgende mail -som blev spist af med noget i retning af: det er vi kede af - vi kan intet gøre. Forsøgte kontakt via Instagram men enten gad garmin ikke kommentere det eller også har de ikke bemærket det.. Da jeg via deres Facebook side lavede er offentlig opslag fik jeg endelig besked om at de undersøger sagen - men at det er gennemtestet så de tror ikke der er noget problem. Samme dag ser jeg opslag på Instagram med en anden som oplever samme problem som mig - og derefter slår jeg op i HD-støttegruppe på Facebook om andre har haft ligende oplevelser og her kom flere tilkende allerede inden for den første time.. Nogle har klaget sidste sommer!!! Intet er sket, det er på ingen måde okay, få nu mærket de pakker eller armbåndet af markedet!!
Betaling af tracking årsabbonnement
PAS PÅ.!! De hæver pengene flere gange, på forskellige datoer...
Og når man så ringer til dem, skal man sende beviser for at de har lavet en "fejl"...
Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre, at de kan hæve pengene flere gange..?? Uden at de komme ind på min konto på myGarmin..??
Jeg er færdig med Garmin... :(
Gratis ombytning af 4 år gammel ANT+ usb stik
Da min 4 år gamle ANT+ usb stik pludselig stoppede med at virke, ombyttede Garmin den uden problemer til en helt ny. Skulle kun betale portoen til dem. Det er service!
Nemt download af kort til gps
....mere er der ikke at sige til det.
Tim
Det fungere bare
Vi har nu haft vores Garmin GPS'er i snart 2 år og det fungere bare. Deres hjemmeside er super brugervenlig og deres kortopdateringer er bare i orden.
Dem kan vi varmt anbefale.