Gardaland Resort Anmeldelser 567

1,7

1,7

Dårlig

Ja samme oplevelse som alle andre

Ja samme oplevelse som alle andre, umuligt at komme til en forlystelse uden at stå en time i kø, og priserne er røveri ved højlys dag. Det kan simpelthen ikke passe man er nødt til at give 85 eu ekstra for at kunne springe køen over, dvs en familie på 4 skal hoste op med 4000 kr kun i entre for at få en oplevelse ud af det. Der kommer mange tilkøb i selve parken hvis man vil kaste lidt bold el have taget et billede af børnene el noget at spise. Ikke de bedste 6000 jeg har brugt, her kommer vi ikke igen

7. april 2023

Lækker park med masser af forlystelser

Lækker park med masser af forlystelser. Desværre bliver det totalt ødelagt af enorm dårlig service. Vi gav over kr 1200 for 2 voksne og et barn på 11. Men alligevel bliver du så tilbudt at købe “spring over køen billet” til 80 Euro pr mand, dette indebærer at man med Alm billet ståe i kø i minimum en time ved hver forlystelse. I vores tilfælde nåede vi 5 forlystelser på en hel dag. Prikken over i’et var dog maden. Vi bestille 3 menuer ( 1 omgang spareribs med pommes og 2 gange Hotwings med pommes. Det kostede kun kr 450,- men så var det til gengæld halvråt og uspiseligt.
Der kommer jeg aldrig igen.

15. august 2022

Slog hovedt på forlystelsen

To af det vilde forlystelser slog man hovedt så meget på at jeg og min familie havde ondt i hovedet resten af dagen. Kundeservice var også dårlig mange ledte os over til en stor kø for at få en bon for så at stå i kø igen. Når dem der snakkede italiensk stod i den samme kø for at få det selv samme og det med at man må snyde foran ødelægger turen for alle der ikke gider at betale over 100 kr for at komme foran.

17. juli 2022

For lang ventetid !

Selvom vi er her uden for højsæson.. så har vi bare stået i kø hele dagen og kun prøvet 4 forlystelser.
Ekspres køerne ødelægger det for resten.. så hvis man vil besøge gardaland, så køb ekspres adgang, selvom det nok ender op i 2.600 kr. For 4 🤦‍♀️
Høj musik over det hele, så det næsten er umuligt at tale sammen. Er ikke imponeret .. derfor 1 stjerne !

13. oktober 2019

Ugæst fri besøg i Gardaland

I sommer var vi en tur i Gardaland under ferien i Italien. Det var ikke en god oplevelse. Personalet var mere optaget af at tale med hinanden, end at servicere gæsterne. Sproglig har personalet meget at lære, næsten ingen talte engelsk. Her kunne Gardaland lære meget af Jesperhus på Mors, her er det virkeligt de besøgende der er i centrum.

3. november 2016
Vis anmeldelser på alle sprog (567 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto