Banner for Garant - Ringkøbing Gulve

Garant - Ringkøbing Gulve Anmeldelser

Skaadsmosevej 8, 6950 Ringkøbing, DK

Hos Garant Ringkøbing får man den bedste service. Har handlet hos Garant nogle gange i forbindelse med køb af sommerhus i Hvide Sande, og altid mødt positive og meget venligt personale, som laver et... Se mere

Venlig og god betjening i butikken samt god vejledning i hjemmet. Perfekt udført arbejde , og god humor

1. nr. 11 af de 20 bedste virksomheder i Gulvforretning
  2. nr. 7 af de 15 bedste virksomheder i Byggemarked
  3. nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Gulvlægger
  4. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tæppehandel

Om Garant - Ringkøbing Gulve

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Ringkøbing Gulve

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

491 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Altid god service

Altid god service, råd og vejledning

16. juni 2026

Hej Tage

Tusind tak for din flotte anmeldelse om Garant Ringkøbing Gulve.

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, råd og vejledning – det betyder meget for os.

Isabella, Garant kundeservice

Høflig betjening og god pris

Høflig betjening og god pris, en stor 5

4. maj 2026

Hej Jens

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en høflig betjening og fået en god pris.

Vi arbejder hver dag på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så din feedback betyder meget for os.

Isabella, Garant kundeservice

Det blev en god oplevelse

Det blev en god oplevelse, så 5 stjerner herfra..!!!

9. april 2026

Hej Svend

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse af Garant Ringkøbing Gulve.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken.

Hej Malene.

Mange tak for din søde anmeldelse.

Vi er glade for, at du har oplevet god service og venlige medarbejdere – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Rigtig god eftermiddag.

Lise, Garant kundeservice

super service og god rådgivning

super service og god rådgivning. Aftaler overholdes.

3. september 2025

Hej Jan.

Mange tak for de 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super service og god rådgivning hos os – og at vi har overholdt vores aftaler. Det er netop sådan, vi ønsker, at en handel hos Garant skal opleves.

Lise, Garant kundeservice

God og professionel vejledning og flot…

God og professionel vejledning og flot arbejde.

27. juni 2025

Hej Ragna,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Ringkøbing Gulve.

Vi er glade for at høre, at du har fået god vejledning og er tilfreds med arbejdet.

God eftermiddag.

Nyt Gulv

Vi havde for ca. 8 år siden fået et BerryAlloc gulv leveret og monteret igennem Garant Ringkøbing. Der var begyndt at komme nogle grønne pletter på gulvet. De fik fat i en repræsentant fra BerryAlloc som kom forbi og så på gulvet. Det har nu resulteret i, at vi har fået et nyt gulv leveret og monteret kvit og frit. De varmeste anbefalinger til Garant i Ringkøbing, som har hjulpet os godt igennem ved valg at det nye gulv, og montagen er til UG.
Pia og Ingemann

21. januar 2025

Hej Pia og Ingemann.

Hvor er det bare dejligt at høre, at I fik sagen løst og igen kan nyde jeres flotte gulv.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!

God weekend.

Rigtig god service

Helt igennem god service ved Garant i Ringkøbing.

30. oktober 2024

Hej Inger.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau.

God weekend.

Lise / Garant kundeservice

Jeg købte et vinylgulv (20.000,-) og…

Jeg købte et vinylgulv (20.000,-) og blev vejledt til, at jeg godt kunne bruge skumplast som underlag, men virkeligheden er noget andet, og resultatet er nu, at gulvet går fra hinanden i samlingerne, og dermed har vi et ødelagt gulv. Fabrikken anbefaler, at man bruger "pap" eller plast. Butikken kan ikke tilbyde nogen for for erstatning, og de har synes også ikke at kunne huske, hvad deres vejledning var.
Kort sagt, ikke videre professionelt i vores optik!

Hej Lise (svar på dit svar)
Det undrer jeg mig, at man som ejer af butikken gerne vil finde en løsning, når man nu har vedkendt, at man har solgt og anbefalet det forkerte underlag, og at man så ikke kan huske noget, efter at man har haft en dialog i et helt år. Jeg kom med et tilbud, at jeg gerne vil betale 10.000,- som en hjælp til omlægning og fjerne det anbefalede underlag, men det vil de kun gøre, hvis de fik en blancocheck. Så jeg kan ikke anbefale denne butik.

23. oktober 2024

Hej Allan.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Jeg har været i dialog med butikken omkring din sag. Jeg kan forstå, at det ved besigtigelse er konkluderet, at gulvet ikke er monteret korrekt og i overensstemmelse med vejledningen. Ansvaret for forkert installeret produkt ligger hos den ansvarlige montør, som i din sag slet ikke er Garant.

Selvom du desværre er skuffet over din oplevelse, sætter vi pris på, at du deler din ærlige feedback med os.

Lise – Garant kundeservice

SÅ tilfreds 👍

Venlig og god betjening i butikken samt god vejledning i hjemmet.
Perfekt udført arbejde , og god humor

21. august 2024

Hej Margit.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse hos Garant Ringkøbing Gulve.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en rigtig god (og munter) oplevelse både i butikken og i forbindelse med montering hjemme.

Rigtig god eftermiddag.

Lise / Garant kundeservice

Dejligt at indgåede aftaler overholdes…

Dejligt at indgåede aftaler overholdes og arbejdet udføres til UG

14. december 2023

Hej Finn.

Hvor er det dejligt at høre, at alle aftaler er overholdt og arbejdet udført til perfektion.

Glædelig jul inden længe.

Super god service

14. december 2023

Hej Olav.

Hvor er det dejligt at høre, at du er helt tilfreds med det høje serviceniveau.

Glædelig jul inden længe.

Super service hos Garant Ringkøbing

Hos Garant Ringkøbing får man den bedste service.
Har handlet hos Garant nogle gange i forbindelse med køb af sommerhus i Hvide Sande, og altid mødt positive og meget venligt personale, som laver et super godt stykke arbejde.

27. september 2023

Hej Torben.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant Ringkøbing Gulve.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både serviceniveau samt det professionelle arbejde, butikken leverer.

Lise / Garant kundeservice

Meget venligt og imødekommende…

Meget venligt og imødekommende personale, som bar tæppet ud i bilen for mig

4. september 2023

Hej Else.

Tusind tak for de 5 stjerner!
Vi er glade for at at du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Ringkøbing Gulve.

God eftermiddag.

Garant gulve Ringkøbing

Har lige fået lagt tæpper af Garant Gulve Ringkøbing. Der har bare været super service og rigtigt flot resultat. Super god rådgivning og der har været styr på tingene fra start til slut og alle aftaler er blevet overholdt. Kan kun anbefale Garant Gulve Ringkøbing.

6. december 2019

Hej Ebbe
Tak for al din ros. Det betyder meget for os at få så flot en anbefaling af Garant Gulve Ringkøbing. Jeg ved, at de vægter god service og faglighed meget højt, så det er dejligt at blive bekræftet i det. Jeg håber, at du bliver glad for tæppet.
Hilsen Tidde