Banner for Garant - Randers

Garant - Randers Anmeldelser

Nikkelvej 5, 8940 Randers SV, DK

Jeg havde en vandskade på mit køkkengulv. Valgte et nyt linoliumsgulv fra Garant Randers. Kort tid efter det var lagt, havde jeg fået en udefinerbar blank plet på en af fliserne, som jeg ikke kunne... Se mere

God information om muligheder i butikken. God oplevelse ved besøg og præsentation af muligheder og måltagning (i nybygget rækkehus) Meget glade for resultatet med plisségardinerne Top Down/Botten Up... Se mere

God og professionel sælger , der vidste noget om tæpper. Meget dygtig ansat der monterede tæpperne. Meget flot finish med sandlister der er monteret meget flot. Stor ros til den ansatte der reager... Se mere

God behandling uanset om det har været, pr tlf - i butikken eller i min lejlighed. Gardiner kom næsten 1 1/2 uge før beregnet og hængt perfekt op af Randi. Har handlet der for 2 år siden og nu ige... Se mere

1. nr. 12 af de 20 bedste virksomheder i Gulvforretning
  2. nr. 7 af de 15 bedste virksomheder i Byggemarked
  3. nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Gulvlægger
  4. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tæppehandel

Om Garant - Randers

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Randers

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

496 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service, professionel vejledning.

13. november 2024

Hej Hans Peder.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Randers.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både serviceniveau og rådgivning.

venlig betjening

8. november 2024

Hej Louis.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den venlige betjening.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Vi manglede blot en lille “dims” til er gardin som var gået i stykker. Mette leder flere steder efter om hun har den, desværre kun i den forkerte farve, hun bestiller en hjem og ringer 5 dage senere, hvor”dimsen” er kommet til butikken. Vi skulle ikke bruge andet, så gode kunder kan man ikke kalde os, men vi fik service, som var vi dagens vigtigste kunder. Vi kommer helt sikkert til Garant i Randers når vi engang skal have nye gardiner.

25. oktober 2024

Hej Martin.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau. Perfekt det lykkes at finde den lille del, I manglede.

I skal være så velkomne en anden gang.

Lise / Garant kundeservice

Behagelig og god betjening.

Behagelig og god betjening med straks behandling af et tilbud vedr. montering af nyt gulv i sildeben 👍🏻, er godt tilfreds. Venligst Karen & Jean Ditlev.

11. oktober 2024

Hej Karen & Jean.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi I har taget jer tid til at anmelde jeres positive oplevelse hos Garant i Randers.

Hvor er det bare dejligt at høre, at I er super godt tilfredse med den behagelige og professionelle betjening.

Vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Lise / Garant kundeservice

Professionel betjening i butikken.

Professionel betjening i butikken.

Professionelt arbejde vedrørende gulvlægningen .
Vi er meget tilfredse.

10. september 2024

Hej Bodil.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse hos Garant i Randers.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den professionelle rådgivning og montering samt hurtige levering.

God tirsdag.

Lise / Garant kundeservice

Venlig og effektiv håndtering lige fra…

Venlig og effektiv håndtering lige fra henvendelse omkring tilbud til det færdige resultat. Aftalte tider overholdt. Montering og oprydning i top. Meget tilfreds

5. august 2024

Hej V. Larsen.

Hvor er det dejligt at høre, at du er yderst tilfreds med hele processen omkring dit køb, montering, oprydning mv.

Hej Helle

Mange tak for de 5 stjerner og din positive anmeldelse af Garant Randers. Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores services :-)

Nanna / Garant kundeservice

Fantastisk service og stort udvalg i klinker

virkelig sød og professionel betjening, vi er fuldt ud tilfredse oven i det var der meget fint udvalg af diverse klinker

25. juni 2024

Hej Esben

Hvor er det dejligt at høre, du er fuldt ud tilfreds.

Effektivt og som forventet

Effektivt og som forventet

19. juni 2024

Hej Hasse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den effektive proces.

Hej Peder.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den hurtige og gode service.

Lise / Garant kundeservice

Rigtigt god faglig hjælp.

Rigtigt god faglig hjælp.

3. maj 2024

Hej Ole.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med professionelle og kompetente rådgivning.

God pinse.

God service.

2. maj 2024

Hej Poul.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau.

God pinse.

Vi kan varmt anbefale Garant Randers

Vi kan varmt anbefale Garant Randers
søde rare og servicemindede medarbejder
flot og veludført arbejde

29. april 2024

Hej Birthe

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både service samt det veludførte arbejde.

God onsdag.

Gardiner i alrummet

Super kompetent rådgivning

23. april 2024

Hej Karsten.

Hvor er det dejligt at høre, at du er rigtig godt tilfreds med den gode, professionelle rådgivning.

God eftermiddag.

Hej Ena.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det flot udførte arbejde.

God torsdag.

Lise / Garant kundeservice

Professionel vejledning og montering...

Kompetent rådgivning i valg af tæppe og professionel montering.

18. april 2024

Hej Jesper.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den professionelle rådgivning og montering af nyt tæppe.

Lise / Garant kundeservice

Go service og super resultat

Fik en super go service og fra jeg bestilte det gulv tæppe til det var monteret gik der ikke langtid det er ikke sidste gang jeg har handlet der

26. marts 2024

Hej Morten.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med både serviceniveau samt den korte og effektive monteringstid.

Lise / Garant kundeservice

Fin rådgivning god og hurtig service…

Fin rådgivning god og hurtig service flot arbejde tak

14. marts 2024

Hej Bodil.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med både rådgivning og service.

Lise / Garant kundeservice

Super vejledning og garanti holder

Super vejledning og garanti holder, fik ombyttet en tæppe uden problemer.

7. marts 2024

Hej Michael.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med den gode rådgivning og det høje serviceniveau.

Top produkter og service

Rigtig god kunde service og kommunikation. Produkterne er første klasse og montering af både tæpper og gardiner blev udført hurtigt og professionelt

1. marts 2024

Hej Dorte.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med det høje serviceniveau og dine nye fine 1. klasses gardiner og tæpper.