Banner for Garant - Maribo

Garant - Maribo Anmeldelser 14

4,2

Vestre Landevej 11, 4930 Maribo, DK

Femø er beliggende nord for Lolland med 1 times sejlads, hver vej. I 2022 installerede Garant Maribo markise hos mig på øen. Nu i 2025 havde den arbejdet sig løs i væghæftet. Jeg kontaktede Garant... Se mere

Garant Maribo og Vordingborg Købt 4 Powerview med hub, leveret indenfor 1 uge. Super hjælp til at koble hub og Google home sammen. Løsningen kom dagen efter jeg kontaktede Lars fra Garant i Vordingb... Se mere

Fin service, bestilte et Berry alloc (virkelig ygulv) til levering hjemme direkte fra producenten. Men var så nødt til at vente med montering, og afdelingen i Maribo hjalp til, da de tog imod leverin... Se mere

1. nr. 14 af de 18 bedste virksomheder i Gulvforretning
  2. nr. 7 af de 17 bedste virksomheder i Byggemarked
  3. nr. 10 af de 12 bedste virksomheder i Gulvlægger
  4. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tæppehandel

Om Garant - Maribo

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Maribo

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Gardiner og tæpper til vores nye bolig

Vi har købt gardiner til vores nye bolig og besøgte butikken i Maribo. Vi var forbi nogle gange og fik hver gang god og konstruktiv hjælp. Vi købte både gardiner og løse tæpper. Gardinerne blev monteret som aftalt og de løse tæpper blev leveret og monteret uden beregning.
Vi er rigtig godt tilfreds både med rådgivning, vejledning og metering.

29. januar 2026

Hej Poul-Erik

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at I har følt jer godt hjulpet gennem hele processen hos Garant Maribo – fra første besøg til montering af gardiner og levering af tæpper.

Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at I er blevet tilfredse med både rådgivning og resultat.

Lise, Garant kundeservice

Super Service - på en fjern ø

Femø er beliggende nord for Lolland med 1 times sejlads, hver vej.
Jeg kontaktede Garant Maribo. Efter kort tid fandt Garant mulighed for at sende 2 mand til øen og udbedre dette - efter 3 år - uden beregning !
Flot - tak Henrik og Lars :-)

13. august 2025

Hej Bent.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Maribo.

Det glæder os meget at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau. Dejligt at sagen blev løst hurtigt og effektivt så du igen kan få glæde af din markise.

Lise, Garant kundeservice

Super god service.

10. juni 2024

Hej Hans.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Maribo.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau.

God weekend.

Faglig dygtighed

Hurtig, dygtig og faglig ekspedition.

10. april 2024

Hej Kim.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den hurtige og professionelle ekspedition.

Lise / Garant kundeservice

God service i forretningen.stor ros til…

God service i forretningen.stor ros til gulvlæggeren. Han er super dygtig. Og meget patentlig. Vi kan varmt anbefale ham.🤩

13. marts 2024

Hej Jørgen.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med det høje serviceniveau.

Min oplevelse med Garant

Min oplevelse med Garant - Maribo.
Har været god positiv betjening i butikken samt levering og montering har været god😊👍

5. december 2023

Hej John.

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Maribo.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både det høje serviceniveau samt processen vedrørende levering og montering.

Fin service

Men var så nødt til at vente med montering, og afdelingen i Maribo hjalp til, da de tog imod leveringen og opbevarede det for mig i nogen tid.

24. september 2023

Hej Ole.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse - både med køb på garant.nu og med Garant i Maribo, der har sørget for montering.

Punktlighed.

Opmåling og opsætning af gardiner, Vi er yderst tilfreds med Garant i Maribo. Hvis vi skulle få behov, vil vi helt sikkert bruge dem igen.
1000 Tak for hjælpen Henrik .

13. september 2023

Hej Tina.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant i Maribo.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både opmåling og opsætning og resultat. Du skal være så velkommen en anden gang.

Hej Henrik.

Tusind tak for din positive anmeldelse af Garant Maribo.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både service og udførelse.

Du ønskes en god fredag.

Flot arbejde

16. maj 2023

Hej Freddy.

Tak for din positive anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Du ønskes en god dag!

Garant Maribo og Vordingborg

Garant Maribo og Vordingborg
Købt 4 Powerview med hub, leveret indenfor 1 uge. Super hjælp til at koble hub og Google home sammen. Løsningen kom dagen efter jeg kontaktede Lars fra Garant i Vordingborg, Rasmus fra Luxaflex kontaktede mig og alt er klaret.
Fantastisk kundefokus.

17. oktober 2022

Hej Poul.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos vores butikker i Maribo og Vordingborg.

Vi håber meget at kunne hjælpe dig igen en anden gang :)

Ha' en rigtig god dag!

/Lise, Garant kundeservice

Hold jer fra Maribo

Hold jer fra Maribo. - Ingen stjerner til dem.

Tæppe kvalitet er ikke ok.

Gav kassen for et stue tæppe og fik et produkt værre end Silvan, skal forstås sådan at Silvan sælger billigt, men Silvan er faktisk ok i forhold til dette dyre
Ege tæppe.... er så rystet.

Kæmper nu med erstatning / udbedring
og ok kundebetjening uden held.

HUSK det er altid den butik du handler i der tager sig af en Reklamation... så hold jer fra MARIBO.

Der er stoleben over alt + vævefejl.. de forsvinder ikke trods de sagde bare rolig det forsvinder når du støvsuger men nej.

Kr. 11.000 lige ud af vinduet
for det her tæppe ryger af mit gulv
det her kan jeg da ikke leve med.
Det direkte pinligt og man ser det hele tiden.

Der er ikke en gæst.. der ikke har bemærket det
og ALLE har sagt ej det sku ikke ok.

Det vil vi da på ingen måde give 11000kr for
og så kun til en lille stue,

20. juni 2021

Hej Maj-Britt.
Tak for din anmeldelse og feedback. Jeg har været i dialog med butikken i Maribo, der fortæller mig at I har været i dialog omkring denne sag.
De fortæller fra butikken at de er meget uforstående overfor denne henvendelse og ikke kan genkende situationen som du beskriver.
Butikken Maribo skriver således i mail fra jer:

"Vi er desværre meget uforstående overfor denne henvendelse og kan ikke genkende det du skriver. Vi er sikre på, at der må være tale om en misforståelse i forhold til vores kommunikation her i butikken og over telefonen.

I har selv fortaget opmålingen i jeres hjem, og efterfølgende bedt om pris på montering, men da dette var for dyrt, vælger I selv at lægge tæppet – resultatet her, har ikke været tilfredsstillende for jer, og derfor bedre I os om at komme for at tilse monteringen og tæppet. Her må vi sammen konstatere, at dette ikke er udført korrekt og der er tydelige fejl ved montering. Dette beder I os om, at rette gratis, hvilket vi afviser.

Vi er selvfølgelig kede af, at I har valgt et forkert tæppe i forhold til jeres behov, men havde vi været med til opmåling og monteringen, havde vi sammen fundet en anden løsning ud fra jeres ønsker og behov.

Vi er naturligvis fortsat klar med rådgivning og vejledning, men denne sag kan vi desværre ikke gøre mere for at løse."

Jeg ønsker dig en god dag.
Hilsen Nanna
Garant Kundeservice

Garant Maribo: PAS PÅ Få altid et skriftligt tilbud!!

Vi fik et mundtligt tilbud på spartling af gulv der lød på 3504 kr. kun for udlægning/arbejdsløn flydespartel, leverede selv varen. Da man mente at man var færdig, gulvet var stadig ikke så ret at der kunne lægges parketgulv på det, der var fordybninger på 22mm hvilket kunne dokumenteres, fik vi en regning der lød på 19.721,- plus moms. Og det vel at mærke excl. materialer. Få ALTID et skriftligt tilbud fra denne forretning!! Eller en anden leverandør.

22. marts 2016

Besvarelse fra Garant - Maribo

Hej Anders. Alle vores butikker er selvstændige erhvervsdrivende, jeg har talt med butikken i Maribo og da der foreligger en retssag vedr. ovennævnte sag, hvor I har tabt alle sagens anklagepunkter, kan og vil jeg ikke gå yderligere ind i sagen.

/Lise-Lotte Kundeservice chef Inbogulve

Vildledende markedsføring i Garant, Maribo vs Garant hjemmeside

Først en meget stor ros til Garant i Nykøbing Falster, for en god og venlig service ved køb af et tæppe til vores soveværelse...

Nu skulle vi så have et tæppe til stuen og faldt over et godt tilbud i Garants katalog og hjemmeside. De har også tæppet til den rigtig pris i Nykøbing Falster, men deværre ikke i den ønskede farve...

Vi kører derfor til Maribo hvor selvsamme tæppe som på hjemmesiden (og i Nybøbing F.) koster 99,- pr km2, koster nu 159,- pr km2. Men jeg kunne dog få det til kr 129,-. Men det syntes jeg er meget usmageligt, når man reklamerer med det både på hjemmeside og i katalog som ligger i butikken. Da jeg spørger hvorfor tæppet af samme navn, farve og kvalitet som i brochuren nu er dyrere, siger ekspedienten at hun har fået af vide at dette tæppe er lidt anderledes og det må hun forholde sig til???

Det er sgu usmageligt, da der ingen forskel er på disse tæpper. Det synes jeg simpelthen er at snyde folk. Synd, da jeg havde en god oplevelse i Garant i Nyk. F.

Mvh,
Henrik Palle