Banner for Garant - Haderslev

Garant - Haderslev Anmeldelser 70

4,3

Christian X's Vej 6C, 6100 Haderslev, DK

Vi manglede et tæppe under spisebordet. Efter at have fundet ønsketæppet på hjemmesiden, var vi inde i den fysiske butik i Haderslev og låne prøvemåtter og fik bekræftet vores første valg. Tæppe besti... Se mere

Høj kompetence og god rådgivning. Hurtig levering og en fornuftig pris for en høj kvalitet. Mange valgmuligheder. Alle ansatte (og chef) yderst venlige og flødekarameller i en lille rund boks, når du... Se mere

Garant Haderslev Det var en af de små tæppe-opgaver med min godt 3 kvm. lille gang, men han gjorde det virkelig godt og arbejdede effektivt. Lidt sjovt at få regningen før jobbet var lavet, men fin... Se mere

Kompetent rådgivning og service hele vejen igennem forløbet med vores gulv. Ligeledes mulighed for at låne gulv med hjem for at se det i eget hus. Bestemt en anbefaling værd :)

1. nr. 13 af de 18 bedste virksomheder i Gulvforretning
  2. nr. 5 af de 17 bedste virksomheder i Byggemarked
  3. nr. 10 af de 12 bedste virksomheder i Gulvlægger
  4. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tæppehandel

Om Garant - Haderslev

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

• Christian X's Vej 6C, 6100, Haderslev, Danmark

• 74 52 62 01
Promotion box for Garant - Haderslev

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

Imponerende dårlig service af butikken…

Imponerende dårlig service af butikken i Haderslev. Selve arbejdet er som det skal være, men at de ikke holder den pris/tilbud der er aftalt er uacceptabelt.

9. maj 2026

Hej W. Strøm

Vi har været i dialog med butikken i Haderslev og har samtidig forgæves forsøgt at indhente flere oplysninger fra dig via Trustpilot, så vi kunne undersøge sagen nærmere. Desværre har vi ikke modtaget yderligere information, og vi kan umiddelbart kun se en handel registreret fra 2023. Jeg formoder ikke det er denne, din anmeldelse vedrører.

For at vi kan finde sagen frem og gennemgå forløbet, vil det være en stor hjælp, hvis du kontakter vores kundeservice på telefon 77 30 60 00 eller via e-mail kundeservice@garant.nu med yderligere oplysninger.

Lise, Garant kundeservice

Hjalp med at få tæppet ind i bilen

Hjalp med at få tæppet ind i bilen, trods den var alt for lang. 😊

12. marts 2026

Hej Gitte.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Garant Haderslev, og at vores medarbejdere var behjælpelige - også selvom tæppet var lidt af en udfordring at få med.

Vi håber at se dig igen en anden gang.

God betjening

God betjening

27. februar 2026

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har fået en god betjening.

Vi håber, at se dig igen en anden gang.

Isabella, Garant kundeservice

super god orientering ved køb af tæppet…

super god orientering ved køb af tæppet oppe i butikken... kvik og sød ung fyr der aflevere tæppet på adr......jeg er så tilfreds med tæppet..

9. januar 2026

Hej Ulla.

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har fået en god vejledning i butikken og en venlig og effektiv levering.

Vi er også glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye tæppe.

Aftale holder rigtig god vejledning

Aftale holder rigtig god vejledning

10. december 2025

Hej Lis.

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at aftalen blev overholdt, og at du har fået god vejledning – det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Lise, Garant kundeservice

Særdeles kundevenlig og serviceminded personale

En virkelig kundevenlig og serviceminded betjening ved afhentning af en leje tæpperenser, som gentog sig lige så fantastisk ved aflevering af maskinen i Haderslev.

18. oktober 2025

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har oplevet en kundevenlig og serviceminded betjening både ved afhentning og aflevering af tæpperenseren hos Garant Haderslev.

De bedste hilsner

Vi bestilte 25 gange kunstgræs tæpper

Vi bestilte 25 gange kunstgræs tæpper - meget god service - alt var klar som aftalt.

2. juli 2025

Hej Christian,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Haderslev.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen, og at alt var klart som aftalt ved din bestilling af kunstgræstæpperne.

God eftermiddag.

Fagmæssig i top

En behagelig , venlig og fagmæssig dygtig betjening, ekspedienten udrettede alt det som jeg forventer i en special forretning.

5. maj 2025

Hej Peter.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Haderslev.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er rigtig godt tilfreds og at den behagelige betjening har levet op til dine (og vores) forventninger.

Gode medarbejdere!

Vi har fået fin service fra medarbejderne. Vores gulvtæppe blev lagt på af dygtige unge mænd, hurtigt og behageligt. Det var dog frustrerende, at flere tæpper var udgåede, så vi måtte gå på kompromis, og fik ikke helt den “overflade”, vi gerne ville have haft.

Gardinet synes vi, har ladet vente længe på sig. Nu kommer det snart. En meget enkel opgave. Men betjeningen var super.
Der er næsten kun godt at sige.
Et stort minus er det, at vi straks får denne evaluerings mail. Som hos alle andre steder, hvor man handler.DET er vi trætte af. 🤗
Men vi handler gerne hos Garant i Haderslev igen.

27. januar 2025

Hej Elna,

Tak for din ærlige feedback! Vi er glade for, at du har oplevet god service og et veludført arbejde fra vores medarbejdere. Vi forstår din frustration over udgåede tæpper og leveringstiden på gardinet, og vi tager det til efterretning. Dejligt at høre, at du stadig vil handle hos os igen – det sætter vi stor pris på!

Christian, Garant kundeservice

flot udført arbejde

9. september 2024

Hej Peter.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse hos Garant i Haderslev.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det flot udførte arbejde.

Hej Aase.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den hjælp, du har fået i forbindelse med dit besøg i butikken.

Rigtig god weekend.

Lise / Garant kundeservice

God og venlig betjening betjening.

God og venlig betjening betjening.
Mega fine klinker til vores hjemmelavet klinkebord.

13. juni 2024

Hej Christa.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den venlige betjening og dine nye fine klinker til bordet.

Fin oplevelse

Fin oplevelse - pris ok - kompetente og engagerede medarbejdere - tilfreds!

4. juni 2024

Hej Kaj.

Mange tak for de 4 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Haderslev.

Hvor er det dejligt at høre, at du er blevet taget godt imod af de dygtige og engagerede medarbejdere i butikken.

Lise / Garant kundeservice

Ideen til “måling af tæppet”.

De fortalte, tæppet kunne laves, efter mål. Perfekt og hurtigt

23. maj 2024

Hej Hilda.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både rådgivning samt leveringstid.

God onsdag.

Hej Nina.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau i butikken.

Lise / Garant kundeservice

Stor venlighed og faglig dygtig

Stor venlighed

27. marts 2024

Hej Ann.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med den venlige og professionelle betjening.

Skulle der være noget, du mener vi kan gøre endnu bedre fremadrettet, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Hej Per

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både service og vejledning.

hurtig service så mega go oplevelse

hurtig service så mega go oplevelse

21. marts 2024

Hej Klaus.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds.

Fik rigtig god vejledning

Fik rigtig god vejledning. Hjælpsom personale i butik og ikke mindst en yderst sympatisk og hjælpsom gulvlægger.
Kan varmt anbefale Garant Haderslev

19. marts 2024

Hej Marianne.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med både rådgivning og det høje serviceniveau.

Super!

Super god service og godt udvalg. Vi købte gulv inkl. montering og alt er blevet perfekt. Kan klart anbefales.

13. marts 2024

Hej Katrine.

Hvor er det dejligt at høre, at du er fuldt ud tilfreds med det høje serviceniveau og det brede udvalg.