Bliver mødt af en utrolig forståelig og rar person som var utrolig hjælpsom
Super service.. manglede en enkel pakke gulv i sommerferien.. Det have de ikke lige på lager men de leverede ved min adresse dagen efter..
Meget fint og godt ved opmåling og salg og dygtig og erfaren montør. Helt igennem meget dejlig og professional behandling
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Rugvænget 23, 8500, Grenaa, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger

Besvarelse fra Garant - Grenaa
Meget fint og godt ved opmåling og salg og dygtig og erfaren montør.
Helt igennem meget dejlig og professional behandling

Flot arbejde god kommunikation
Garant Grenå gulvcenter

Besvarelse fra Garant - Grenaa
Mange tak til Lene Berg fra Garant i Grenå for ualmindelig god service og rådgivning. Vi skulle have rullegardiner i hele vores feriebolig - og hurtigst muligt. I første omgang havde vi kig på tre forskellige leverandører. Der var dog ingen tvivl om, at vores lokale Garant butik skulle stå for opgaven efter at have talt med Lene. Hun var meget imødekommende, og formåede at få et besøg presset ind i kalenderen på trods af stor travlhed. Vi fulgte Lenes råd om farvevalg, der komplimenterer vores indretning. Den professionelle rådgivning vi fik, gjorde det også let at vælge. Leverancen kom som lovet og meget hurtigt! Vi satte selv gardinerne op - uden problemer. Vores feriebolig er nu transformeret. Rullegardinerne har givet huset et smukt og eksklusivt look der fuldender indretningen. Vi er glade for, at vi valgte at gå efter den professionelle løsning - da resultatet uden tvivl gør en kæmpe forskel. Så hermed de varmeste anbefalinger til Garant i Grenå.

Besvarelse fra Garant - Grenaa
Vi skulle have nyt køkken i gang og viktualierum.
Vi besøger Garant gulve i Grenaa og får en fantastisk vejledning og service af Lars Bo Kloster. Vi køber click vinyl gulve, og med den grundige vejledning fra Garant var jeg selv i stand til at lægge gulvene med et godt resultat. Stort tak for hjælpen
Mvh
Hans Nissen-Jørgensen

Besvarelse fra Garant - Grenaa
Vi fik slebet og lakeret resten af gulvet i huset. Igen blev det afsluttet med et perfekt resultat. Vores gulv ser bedre ud nu, end da det blev lagt for 20 år siden. Tak for et godt arbejde. Garant Grenaa kan varmt anbefales.