Banner for Garant - Brovst

Garant - Brovst Anmeldelser 79

4,7

Merkurvej 2, 9460 Brovst, DK

Kender i det der med en sur kone? Min kone arbejder nat, gardinet til soveværelset holdte bare ikke lyset ude godt nok, det var et af de der billige mørklægningsgardiner fra Jysk. Hun var sur... Se mere

Vi oplevede en god rådgivning og senere opsætning af gardiner i vores sommerhus. Garants repræsentant “Mads” var manden bag salg og opsætning, hvilket han klarede til ug. Med venlig hilsen Per Steen... Se mere

En virkelig god oplevelse. Efter brand har vi fået nye gulve og gardiner. Alt er udført perfekt. Listerne på gulvene kan være en større udfordring i vores hus, men også disse er udført til perfektioni... Se mere

Vi har både haft Garant til at lave vores gulve og vores gardiner. Vi har været 100% tilfredse med servicen igennem hele processen. Intet at sætte en finger på. Kan varmt anbefales :-)

1. nr. 14 af de 18 bedste virksomheder i Gulvforretning
  2. nr. 6 af de 17 bedste virksomheder i Byggemarked
  3. nr. 10 af de 12 bedste virksomheder i Gulvlægger
  4. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tæppehandel

Om Garant - Brovst

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Brovst

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,7

Svarer typisk inden for 1 uge

Vi var godt tilfreds med resultatet.

Vi var godt tilfreds med resultatet.

4. april 2026

Hej Finn

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Det glæder os at høre, at du er godt tilfreds med resultatet.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Lise, Garant kundeservice

Det gik fint service var super fin…

Det gik fint service var super fin 👍👍👍👍👍😀

18. marts 2026

Hej Allan.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at servicen var super fin hos Garant Brovst.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Rigtig god

Rigtig god , venlig og kompetent service.
Hurtig behandling af min ordre 👍😁
Mine bedste anbefalinger 👌

14. marts 2026

Hej Charlotte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Garant Brovst.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både venlig, kompetent og hurtig service i forbindelse med din ordre.

Betjening var i orden

Betjening var i orden

12. februar 2026

Hej Torben.

Tak for din anmeldelse og for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos Garant Brovst.

Vi er glade for at høre, at du oplevede betjeningen som værende i orden. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt hjulpet og mødt på en professionel måde i butikken.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Lise, Garant kundeservice

Altid kanon service og kompetent…

Altid kanon service og kompetent vejledning samt professionel montage. Her er en aftale en aftale.

9. august 2025

Hej Anders

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering, kvalitet og pris – og at arbejdet levede op til dine forventninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os.

Rigtig god betjening.

Rigtig god betjening. Montør kom hjem og satte mit plissegardin op på min nye dør. Gardinet havde jeg jo købt hos Garant for nogle år siden.Tak.

13. december 2025

Hej Annemarie

Mange tak for din positive anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har fået rigtig god betjening og at montøren kunne hjælpe med opsætningen af dit plissegardin.

Isabella, Garant kundeservice

Godt produkt og fagligt dygtig og…

Godt produkt og fagligt dygtig og kompetent udførelse af arbejdet.

11. november 2025

Hej Flemming.

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produktet og det faglige niveau i udførelsen af arbejdet. Din feedback betyder meget for os.

At det virker perfekt

At det virker perfekt

18. oktober 2025

Hej Anne

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Isabella, Garant kundeservice

Rigtig god og grundig vejledning om…

Rigtig god og grundig vejledning om hvilke muligheder der findes i valg af gardiner. Hurtig levering og flot resultat.

4. oktober 2025

Hej Ketty.

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har fået grundig vejledning i valg af gardiner – og at både levering og resultat har levet op til dine forventninger.

Vi håber, du får stor glæde af dine nye gardiner.

Garant brovst, svindel

Garant brovst deltager i jammerbugt værdi check hæfte med 25% rabat på Nordic by Garant gardinløsninger, men nægter at give rabatten. Butikken kan IKKE anbefales

21. september 2025

Kære Heine.

Tak for din anmeldelse, selvom vi naturligvis kede af at høre, at du har haft denne oplevelse af forløbet.

Jeg har været i dialog med butikken omkring sagen. De fortæller mig, at du faktisk har fået 25 % rabat på dine ordre - præcis som ved dit tidligere køb af samme type gardiner. Dette fremgår også af den faktura, du har godkendt og betalt.

At prisen denne gang er lidt højere for de samme gardiner, skyldes de prisændringer, der naturligt er sket over tid – i dette tilfælde over en periode på næsten 10 måneder – blandt andet som følge af stigende leverandør- og materialeomkostninger i markedet.

For god ordens skyld vil vi gerne gøre opmærksom på, at en værdikupon naturligvis ikke kan anvendes med tilbagevirkende kraft - altså efter en ordre er afgivet og betalt – og heller ikke kan kombineres med andre rabatter, som i dit tilfælde allerede er ydet.

Vi beklager, hvis der har været tvivl om dette, og vi håber, at du trods alt bliver glad for dit gardinprojekt. Det vigtigste for os er at slå fast, at du har fået den 25 % rabat, som vi har lovet.

Lise, Garant Kundeservice

God vejledning

Overholdt de aftaler vi lavede

11. september 2025

Hej Lindy.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede god vejledning, og at vi overholdt de aftaler, der var indgået. Vi sætter stor pris på din tillid og håber, du bliver glad for dit køb.

Lise, Garant kundeservice

Stor opmærksomhed på at det hele skal være i orden

Altid meget venlig og professional ekspedition både i butik og hjemme.

13. september 2025

Hej Margit.

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet venlig og professionel betjening – både i butikken og hjemme hos dig.

Vi håber, vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang.

Fantastisk service

Engagement i butikken er helt i top.
Vi får altid god vejledning uanset hvad vi køber,stort som småt.
Tak for det.

15. september 2025

Hej Annette.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du oplever en fantastisk service og engagement i butikken – og at du føler dig godt vejledt, uanset hvad du køber og kigger på.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Præcis som forventet

Præcis som forventet, god service, god rådgivning, overholder aftaler, fair priser....

30. august 2025

Hej Troels.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service, kompetent rådgivning og overholdte aftaler – præcis som forventet. Det betyder meget for os, at du også fremhæver vores fair priser.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Lise, Garant kundeservice

Super god service og rådgivning leveret…

Super god service og rådgivning leveret af Mads.

28. august 2025

Hej Lone.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og rådgivning hos Garant i Brovst. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse.

Lise, Garant kundeservice

Kender i det der med en sur kone?

Kender i det der med en sur kone?

Min kone arbejder nat, gardinet til soveværelset holdte bare ikke lyset ude godt nok, det var et af de der billige mørklægningsgardiner fra Jysk. Hun var sur hver anden dag pga den skide sol.

Så jeg måtte investere i et ordentligt mørklægningsgardin fra Garant, nu er både mig og konen lykkeligere og fattigere.

Hun kan sove og jeg kan game uforstyrret. Win win.

4. august 2025

Hej NN.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Brovst. Den fik os til at trække på smilebåndet!

Det lyder til, at du har en både tålmodig og kvalitetsbevidst kone og at du heldigvis selv kunne se at det var tid til at opgradere. Vi er glade for, at dit nye mørklægningsgardin kunne bringe lidt mere fred i hjemmet – både til nattesøvnen og gamingen. Det må siges at være win-win når solen holdes ude og freden inden døre.

Hej Ida.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har oplevet god betjening i forbindelse med dit besøg i butikken.

Hej Anne Marie,

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er blevet mødt at venlighed og høj faglighed.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god eftermiddag.

27. juni 2025

Hej Annette,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Brovst.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau.

God eftermiddag.

Isabella, Garant kundeservice

Garant er garant for kvalitet

Levering og montering til tiden. Flink og omhyggelig montør. Bravo, Garant Brovst

26. maj 2025

Hej Morten.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds.