Banner for Garant - Østerbro

Garant - Østerbro Anmeldelser

Østerbrogade 162, 2100 København Ø, DK

Jeg har ad flere gange og år benyttet mig af Garant Østerbro. Her har jeg fået en service hver eneste gang som jeg sjældent oplever andre steder. Ham der for mig gør forskellen hedder Casper. Han gu... Se mere

Vi havde et fint forløb ved bestilling af vores gardiner - butikken er god til inspiration, og det var dejligt de kom ud og målede op. Det eneste, der kunne forbedres, var at være op front omkring... Se mere

1. nr. 12 af de 20 bedste virksomheder i Gulvforretning
  2. nr. 8 af de 16 bedste virksomheder i Byggemarked
  3. nr. 10 af de 12 bedste virksomheder i Gulvlægger
  4. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tæppehandel

Om Garant - Østerbro

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

• Østerbrogade 162, 2100, København Ø, Danmark

• 39 29 40 00
Promotion box for Garant - Østerbro

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

505 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kvalitet

Kvalitet - ordenhed - smukt arbejde - kan kun anbefale Garant Østerbro

6. december 2023

Hej Pernille.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Østerbro.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både kvaliteten samt det smukke, endelige resultat.

Bedste hilsner

Meget tilfreds

10. juli 2023

Hej Vito.

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Garant Østerbro.

Du ønskes en god eftermiddag!

Hurtigt og ordentlig

Hurtigt og ordentlig. Rigtig fin kvalitet.

10. juli 2023

Hej Anne Kirstine

Tusind tak for din positive anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos Garant Østerbro.

Du ønskes en god eftermiddag!

Perfekt kundeservice

Perfekt kundeservice. Leveringstidspunkter overholdt

6. juli 2023

Hej Jonna.

Mange tak for din positive anmeldelse af Garant Østerbro. Det sætter vi rigtig stor pris på :-)

Ha' en skøn dag.

Flot resultat

Venlig og kompetent medarbejder, der tidligere har serviceret os, og igen leverede flot resultat.

13. juni 2023

Hej Per.

Tusind tak for din positive anmeldelse.
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos Garant Østerbro.

Lise / Garant kundeservice

Endelig en leverandør der kommer til…

Endelig en leverandør der kommer til aftalt tid - hver gang. Fint udført arbejde.

13. juni 2023

Hej Aage.

Tusind tak for din positive anmeldelse af Garant Østerbro.

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds - både i forhold til overholdelse af aftale men absolut også hvad angår udførelse.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Du ønskes en god eftermiddag.

Lise / Garant kundeservice

Sympatisk opmåler og ligeså behagelig…

Sympatisk opmåler og ligeså behagelig og dygtig montør af mit rullegardin/mørklægning. Kunne have ønsket mig, at gardinet gik længere ud til karmen for at holde lyset mere ude. Bortset fra det, er jeg meget tilfreds.

8. juni 2023

Hej Mette.

Tak for din positive anmeldelse af Garant Østerbro.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med den oplevelse du har haft i i forbindelse med opmåling og montering af rullegardiner.

Du ønskes en god weekend.

Lise / Garant kundeservice

Jeg har været mødt af competente folk i…

Jeg har været mødt af competente folk i forretningen. Det samme ved hjemmebesøg for opmåling. Selve opsætningen gik ligeledes hurtigt og smertefrit. Så alt i alt har det været en godt oplevelse.

3. maj 2023

Hej Jørn.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi sætter stor pris på, at du har anmeldt din positive oplevelse hos Garant Østerbro af kompetent rådgivning og effektiv montering.

Bedste hilsner

/Lise, Garant kundeservice

Servicemindet personale og bredt…

Servicemindet personale og bredt sortiment.

2. april 2023

Hej Hanne Lone.

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er super glade for, at du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med Garant Østerbro.

Vi håber, at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

God dag.

Fantastisk service

Fantastisk service - tak Casper. Vi har fået foldegardiner sat op i hele lejligheden, men desværre der opstod en funktionsfejl på hejse-systemet på et af gardinerne. Vi kontaktede Casper og han kom hurtigt for at tage gardinet med til reparation. Han ringede dog kort efter og fortalte han havde løst problemet - og kom retur sammen dag og satte det op. Dbh fra Østbanegade

15. november 2022

Hej Claus.

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at anmelde din positive oplevelse med Garant Østerbro.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og hurtig udbedring af fejl ifm. montering af foldegardiner.
Vi håber, at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Ha' en rigtig god dag!

Garant Østerbro

Har i dag fået monteret mine utrolig smukke folde gardiner fra loft til gulv, med en flot hør struktur, lige præcis som jeg ønskede mig det. Casper som var forbi mig, for at rådgive og vise mig udvalget samt måle op og gjorde et kanon stykke arbejde. Loftslisten blev skåret til på stedet, så den passer perfekt mellem stukkanten. Stor anbefaling herfra!

23. marts 2021

Kære Søren,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på.
Vi er super glade for, at få feedback og især med de rosende ord, du kommer med. Jeg ved, at Garant Østerbro vægter god service meget højt, og altid sætter kunden i fokus, så det er dejligt at høre, at det også er din oplevelse, vi håber på at se dig igen en anden god gang.

Du må have en rigtig dejlig dag og på glædeligt gensyn.

Stine

Hos Garant Østerbro blev jeg mødt af en…

Hos Garant Østerbro blev jeg mødt af en imødekommende medarbejder, som hjalp mig med at finde den rette løsning til mit hjem. Endvidere var den medarbejder som var ude at måle op i mit hjem, samt montøren der lagde mit gulv super flinke og professionelle. Samtidig oplevede jeg at alle gik en ekstra mil for at hjælpe en kunde. Jeg er glad for mit nye køkkengulv, og vil give Garant Østerbro mine varmeste anbefalinger.

5. januar 2021

Kære Kickan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på.
Det glæder os, at du har haft en rigtig god oplevelse ved at handle hos Garant på Østerbro - vi ved de gør deres aller bedste for, at yde den bedste kundeservice.
Vi glæder os til, at se dig i butikken igen.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Stine

Bondefanget hos GARANT på Østerbro

Vi havde besluttet os for at opgradere det visuelle indtryk af vores køkken ved at få lagt et vinylgulv.

Vi henvendte os derfor i vores lokale GARANT på Østerbro. Og til at begynde havde vi en god oplevelse - vi kunne låne diverse bøger med hjem (flere gange) og ejeren/butikschefen kom forbi og tog mål.

I forbindelse med måltagningen blev vi oplyst, at det ville tage to timer at lægge vores nye vinylgulv. Vi fik også at vide, at selve vinylgulvet ville koste cirka 4.000 kroner + to timer á 1.500 kroner/time for lægning = cirka 7.300 kroner. Han sagde, at det ville han gøre for 7.000 kroner. Vi henveder os i butikken og siger 'ja tak' til bestillingen, og hører samtidig, at der bliver bestilt 3,2 meter.

Den 16. januar oprinder. Manden som skal lægge vores gulv dukker op til tiden og lægger vores gulv - ganske fint. STOR var vores (positive) overraskelse, da vores nye gulv bliver lagt på kun 50 minutter. Vi fortæller manden, at vi havde fået at vide, at det ville tage to timer - han kvitterede med, at sådan et gulv ville aldrig tage to timer at lægge.

Efter flere forsøg på at fat på ejeren/butikschefen lykkedes det. Vi fortæller ejeren/butikschefen, at vi er glade for det arbejde, de har udført, men naturligvis ikke forventer at betale for to timers montering, da det kun tog 50 minutter. Så prisen burde vel falde med omkring 1.500 kroner. Der kom en masse udenomssnak og bortforklaringer fra ejeren/butikschefen - og ingen forståelse.

Vi har efterfølgende regnet os frem til, at de 3,2 meter vinylgulv koster 3.315,20 kroner (i følge garant.nu). Det betyder, at vi har betalt omkring 3.700 kroner for 50 minutters lægning af vinylgulvet. DET ER BONDERFANGERI - OG LANGT FRA GOD SERVICE.
---
Opdatering den 24. januar 2020: jeg ringede til butikken og fik langt og længe fat i ejeren/butikschefen. Efter længere tids parlamentering fik jeg en kreditnota på noget af beløbet. Antallet er stjerner er derfor rettet til 3.

17. januar 2020

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse. Jeg er så ked af at høre, at jeres gode oplevelse i butikken ændrede sig til en knap så god oplevelse. Jeg ved, at det på ingen måde er det, Garant Østerbro ønsker. Jeg kan forstå, at du har været i dialog med butikken, og jeg er glad for, at du på baggrund af den oplevelse ændre dine stjerner.

Garant - Østerbro, København

Garant - Østerbro. Hurtig og effektiv levering og udførelse af væg-væg tæppe. Perfekt tilskæring og pålægning af tæppet. Yderst tilfreds med resultatet.

17. januar 2020

Hej Per
1000 tak for din anmeldelse. Det er så dejligt at læse, at du er yderst tilfreds med resultatet. Dine ord er allerede givet videre til Garant Østerbro, som også takker.

Garant Østerbro.

Det var sådan set nemt at bestille og betale gardiner hos Garant Østerbro, men så stopper det også her. En lang række problemer med levering og et mærklægningsgardin.

Levering: Der var klar aftale om at der skulle ringes op ca. 30 min før planlagt levering. På dagen for aftalt levering, bliver vi ringet op at nu står de ude foran opgangen. Ikke i orden når man har aftalt andet.

Manglende beslag til gardin: Der er mulighed for 3 slags længder af beslag, hvoraf vi fik de korteste, så buen på gardinstangen nærmest ville skulle skæres helt af. Ingen information om denne mulighed for forskellige længder efter opringning til Garant. Vi fik først at vide at der bare skulle skæres af buen så det passede. Efter opringning nummer 2 om det nu også kunne være rigtigt, fik vi så at vide at der fandtes flere længder af beslag, så det var ret heldigt at vi ikke havde fået skæret det "til". Ender med at få alle slags beslag, men måtte selv køre ud til Garant og hente dem til trods for at der var betalt for levering. Desuden ikke mødt af megen forståelse for problemet.

Nu udstyret med rette beslag gik vi i gang med monteringen. Efter opsætning bliver det ret hurtigt tydeligt, at der er forkerte afstande på gardinkrogene i rynkebånd, så gardinerne ikke fik samme/ens bue efter opsætning. Denne service med præ-monterede kroge var tilkøbt så vi selv skulle slippe for besværet, men endte med at flytte stort set alle kroge for at det til sidst passede på begge gardiner. Ret træls at skulle bikse med det efter de var sat op.

Desuden var der heller ingen papirer på noget ved levering, hverken på produkt (mål etc) eller nogen monteringsvejledning. Det burde der altså følge med et hvert produkt der skal monteres. Får at vide at Garant ikke har nogle monteringsvejledninger, hvilket vi finder usandsynligt. Det eneste vi har fået er en kvittering på betalingen.

Det kunne have været klædeligt med minimum en refundering af leveringsomkostningerne, da vi selv måtte ud og hente hvad vi vil mene var manglende dele.

Alt i alt, kan ikke anbefales.

Opdatering 14/7-2018.

Hvis Garant mener, at opsætning/montering af gardiner er en opgave, der ikke bør udføres af andre end dem, kan jeg ikke forstå, at det ikke er noget vi får af vide ved køb af gardiner. Ligeledes bør man orienteres om, at man ingenting får til montering (tegning, skruer, etc). Når det så er sagt, så er det altså ikke rocket science at montere, hvis man har et målebånd, en stige og en skruemaskine. Ser frem til at høre fra Garant så jeg kan for udgiften til leveringen retur.

11. juli 2018

Hej Jan
Tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at du føler dig frustreret. Desværre er monteringen af gardiner ikke altid en nem opgave, og selvom det lyder mærkeligt, så findes der ingen monteringsvejledning på det produkt, du har købt. Normalt er det en opgave, vi sætter fagfolk på, da der både skal tilrettes lidt ved monteringen og fordi det som udgangspunkt ikke er en gør-det-selv opgave. Det er selvfølgelig en rigtig ærgerlig situation, men angående monteringen er der ikke andet, vi kunne have gjort, når du selv ønskede at montere dem.

I forhold til leveringen så beklager butikken, at de ikke fik ringet. Jeg forstår godt, at det føles som endnu en ting i processen, men de glippede desværre opkaldet, og ventede selvfølgelig på dig, da de ankom.

Garant Østerbro vil kontakte dig, for som du selv nævner, skal du ikke have udgiften med leveringsomkostningerne, når du selv måtte hente de manglende dele. Jeg håber, at du trods alt bliver glad for dine nye gardiner.

Skulle betale 3800 for at fortryde en ikke-leveret vare

Jeg bestilte et gulv på ca 23 m2 hos Garant som jeg fandt ud af, at jeg ikke kunne bruge alligevel. Jeg er dybt taknemlig over, at jeg kunne "annullere" min ordre, men jeg skulle betale 3800 for at fortryde, hvilket jeg synes er helt hen i vejret. Jeg annullerende 4 arbejdsdage før, og fik at vide, at gulvet - som er en standardvare på lageret i Jylland - allerede var på bilen, og derfor skulle jeg betale for transporten retur. Det er fair at jeg skal det, men jeg synes, at det for det første lyder underligt, at gulvet er på bilen så lang tid i forvejen, når nu den kun skal fra jylland til Østerbro og at det for det andet er så dyrt for en transport er urealistisk.

20. juli 2017

Hej Røskva
Først tak for din anmeldelse, vi sætter pris på kritik, ris som ros. Angående annullering og returnering i fysisk butik så er det for de fleste normal procedure, at fragten retur betales af kunderne. Det koster en del at fragte tungt gods, nu kender jeg ikke den aktuelle sag og ved ikke præcis hvad det er for et gulv og vægten på dette. Omkring det med levering i god tid, så er det fordi det er yderst vigtigt at vores gulv kommer ind og bliver akklimatiseret inden det lægges. Dette for at undgå at det slår sig når det bliver monteret.
Venlig hilsen Lise-Lotte

Vis anmeldelser på alle sprog. (42 anmeldelser)