Køb aldrig noget v. Jels Møbler!
-Magen til dårlig service og behandling skal man lede meget længe efter!
Historien:
Jeg bestiller skænk og vitrine i forretningen (Bolighuset v./ Jels møbler i Vejle). Får at vide møblerne bliver leveret til min stue. Leveringstiden angives til 4 uger. Dog nærmer efterårsferien sig, så de siger det kan være det bliver efter ferien. "Fair nok" tænker jeg. Sådan er det jo.
Efterfølgende bliver jeg ringet op (altså efter efterårsferien) og får at vide der går yderligere nogen uger, da fabrikken ikke har de rigtige dele på lager (!!!).
Efter nogle uger må jeg så selv ringe og høre hvor det bliver af, hvor jeg så får at vide det bliver leveret lørdag.
Lørdag dukker der så én(!) fragtmand op og mener at jeg skal hjælpe med at slæbe møbler op ad trapperne.
Jeg må så fortælle ham, at aftalen er, at der skal leveres til min stue, og jeg på ingen måde er interresseret i, at ødelægge min ryg ved at slæbe møbler - særligt ikke når butikken har lovet noget andet, som er med i prisen - og jeg dermed har betalt for.
.. de vil komme igen søndag med 2 mand siger de.
Nu er jeg ved at være godt træt af foretagenet og deres "service". Jeg ringer til dem og fremlægger min sag. Her bliver jeg mødt af et tilbud om, at jeg selv kan slæbe møblerne op, og så må jeg, allernådigst, få 500,- i rabat.
Jeg oplyser dem så om, at jeg vil have de overholder den aftale vi har indgået (levering til stue), og at jeg overhovedet ikke er interresseret i af slæbe.
Her bliver jeg så mødt af en total mangel på forståelse, og en blank afvisning af nogen som helst form for kompensation.
Der er ikke andet for, end at jeg accepterer den dårlige service.
Jeg informerer dem om, at så må de jo tage den dårlige omtale i stedet.
Den er så hermed formidlet.
Hvis jeg behandlede mine kunder sådan, ville jeg stå uden job meget hurtigt!
18. november 2011