Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er spicialister i alt inden for Gaming. Vi har både webshop. normal butik, samt server hosting.
Søndergade 1A, 7741, Frøstrup, Danmark
- 88820261
- salg@gaminggear.dk
- www.gaminggear.dk
Andre kiggede også på
Ingen tilbagebetaling for ubrugeligt produkt!
Købte i November 2006(!) et JVC surround anlæg på en spil messe i København. Sælgeren lovede at det ville passe sammen med min xbox360, det viste sig at det ikke passede. Jeg sendte derefter anlægget tilbage til Gaminggear.dk efter aftale med René Hansen, hvorefter jeg skulle få mine penge tilbage.
Det er nu August 2009(!!), et år og ni måneder senere(!) og har stadig ikke modtaget nogen penge fra Gaminggear.dk - Trods utallige telefonsamtaler med René Hansen hvor han lover at overføre pengene.
Jeg fraråder alle at handle med dette firma. Det er sikkert fint hvis du bestiller dit produkt og det virker, men hvis der er noget galt med det skal du ikke regne med at se dine penge igen.
Jeg har givet gaminggear.dk en uge til at få styr på det ellers er det Forbrugerklagenævnet.
Min sidste telefon samtale med Réne var meget sigende. Jeg ringer op, får fat på ham, han siger der er dårlig forbindelse og jeg siger jeg vil ringe tilbage. Jeg ringer 1 min. senere hvor den ringer ud, intet svar. Dette sker to gange. Tredje og fjerde gang er hans mobil slukket. Alt dette sker på fem minutter.
Super service og hurtig levering.
jeg stod og manglede en god stabil pc til grafik og spil, gik ind og fik en super god rådgivning. 2 dage efter min bestilling fik jeg atvide den var klar til afhentning :D
siden da har den bare kørt nonstop og upåklageligt... eller dvs mit dvd-drev var defekt, men efter et smut i butikken som tog omkring 15 min var mit dvd-drev uskiftet med et nyt... :D
sååå alt i alt kan jeg helt sikkert godt anbefale at man handler ved Gaminggear.dk :D
Super Firma.
Havde talt om flere forskellige højtaler i flere prislejer. Og fulgte deres råd.
Købte en Logitech Z-2300.
Og har IKKE fortrudt det.
De havde det hjemme dagen after og kunne afhente det dagen efter jeg bestilte det.
Det er et super anlæg. Og spiller kanont godt. Eneste minus. Min underbo er ikke glad for mit nye anlæg.
Alt efter alt. Kan kun sige at jeg ikke har fortrudt det. Og hanler helt sikkert der igen.