Jeg bestilte noget på gamesweb, og de kom til at glemme én af de ting, jeg havde bestilt. Jeg skrev til dem længe efter deres lukketid, og tænkte, at de forhåbentlig ville svare dagen efter. Men der... Se mere
Jeg stod med en god bekendt der ejer en bar der hedder "Kom Bar DU" her i Fuengirola / Sydspanien. Han klagede sin nød over at han ikke kunne finde nogle kvalitets læder raflebægre hernede. Så efter... Se mere
Jeg kan ikke finde muligheden for at anmelde i Jorks Passage, men her kommer den. Skøn forretning med ansatte som kender spillene og brænder for den verden. Rigtig hod hjælp og vejledning til st... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
En af de største samlinger af brætspil, gøgl og underholdning til hele familien men fokus på kvalitet og god service.
Store Torv 9, 8000, Århus C, Danmark
- www.gamesweb.dk
Hyggelig butik med søde ansatte
Hyggelig butik med søde ansatte. De har et stort udvalg, og det er et godt sted til f.eks. at købe gaver. Eneste nitte er at priserne er lidt højere end på nettet, men hvis man (som mig) er i sidste øjeblik med gaven er det et rigtig godt bud.
Bedste vejledning til køb af spil
Skøn forretning med ansatte som kender spillene og brænder for den verden.
Rigtig hod hjælp og vejledning til st finde en gave.
Stort udvalg,venligt personale
Jeg besøgte denne butik for at købe nogle spillekort i halv størrelse,det lykkedes.
Meget venligt personale og en butik med et kæmpe udvalg
Jeg elsker butikken i København
Jeg elsker butikken i København: den bedste service hver gang. En særlig tak til Carl!
Hurtigt og fremragende
Hurtig service, produktet ankom dagen efter. Derudover er det fantastisk kvalitet.
Dog er det prissat lidt højt for hvad det er, men der gives 5 stjerner for oplevelsen af leveringen og produktet.
Har fundet et godt tilbud der.
Det lykkedes for mig at finde et ældre og ikke så populært et spil (en succes i sig selv) og til en super god pris.
Afsendelsen var øjeblikkeligt og varen var som beskrevet.
Pt. har jeg ikke andre erfaringer med dem, men det kan klart betale sig at tjekke gamesweb.dk hjemmeside.
Super tilfreds
Super tilfreds, bestilte 2 puslespil tirsdag eftermiddag, og kunne hente dem i postbutikken onsdag formiddag, så mange anbefalinger herfra :-)
Fejl i lagerstatus.
Fejl i lagerstatus.
Det fremgik af hjemmesiden, at en bestemt vare var på lager. Da jeg kom ned i butikken havde de den ikke alligevel.
Personalet beklagede og var super flinke og rare, men det er svært at se noget positivt i oplevelsen af at komme efter en bestemt vare, for så at gå tomhændet derfra igen.
Dejlig oplevelse
Jamen for Søren en dejlig oplevelse! Jeg bestilte lidt forskelligt heriblandt nogle brikker i otte forskellige farver til et Ludospil, hvor jeg i kommentarfeltet ved kassen skulle skrive, hvilke farver jeg ønskede. De kom som forventet, og jeg blev meget glad! Sjovt med alle de muligheder også i for eksempel terninger. Klart anbefalelsesværdigt!
Super hurtig service
Super hurtig service, bestilte nogle vare fredag eftermiddag, og modtog dem lørdag middag, det var der andre webshops der kunne lære af. Super service.👍
God service i sidste ende
Jeg bestilte nogle brætspil der skulle bruges nytårs aften.
Jeg vælger at bestille hos Games, da de reklamere med at sende samme dag, hvis bestillingen er lavet inden kl. 15, med 3 dage til nytår er der jo masser af tid.
Desvære går der åbenbart noget galt mellem dem og gls, så dagen før er spillene stadig ikke afsendt. Jeg ringer og ender med at annullere ordren.
30min sener bliver jeg ringet op af dem, med et tilbud om at de selv kommer forbi med pakken. God service. Så vi fik spillet en masse nyt til vores lille nytårs kom sammen.
Jeg trækker lige en enkelt stjerne, da jeg godt kunne have tænkt mig lidt mere kontakt fra deres side, da de har problemer med gls, Istedet for jeg skal ringe flere gange og spørge.
Altid super tilfreds!
Altid super tilfreds!
Bestilte 3-4 pakker terninger, hvoraf den ene pakke var lidt beskadiget, men der gik ikke engang 1 time så havde de sendt en ny! Super god service, bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Tak til Niels
Tak til Niels! vi bestilte en baseballhandske mellem jul og nytår (under nedlukningen af de fysiske butikker). Handsken var dog ikke på lager.... Men lidt efter skriver Niels at en fra butikken i Århus da lige kører ind i butikken og tjekker! Han har en handske og sender den med det samme. Super, super service og 2 glade brødre, der nu har hver deres handske. Iøvrigt også en fornøjelse at komme i Jeres fysiske butik - der er altid et spil, man ikke kan undvære ;-).
God handel!
Bestilte to spil, hvor på jeg havde et spørgsmål til det ene. Da jeg ringede til butikken og snakkede med en medarbejder, fik jeg den hjælp jeg havde brug for.
Spillene kom dagen efter.
Jeg er meget tilfreds!
God handelsoplevelse
God og nem side at navigere rundt i. hurtig levering :)
Fantastisk service!
Tusind tak for en RIGTIG god service.
Jeg efterlyste et puslespil, sendte en mail 2 dage efter kunne jeg hente det. I har ikke åbent butikken for kunder, men super idé med at man ringer ind til jer wupti så havde Juliane fundet varen, 3 - 2 - 1 var hun i døren med den. Overførte med mobilpay og gik igen. Det er da super fedt.
Tusind tak for jeres fantastiske måde at klare coronavirus tiden på. Tak Thor, Morten og Juliane for god service.
Mega god service
Mega god service, vi fik leveret hurtigt, og fik en forkert udgave af det ene puslespil. Dagen efter havde vi det rigtige inkl en returlabel så vi kunne sende det forkerte tilbage. Kæmpe anbefaling herfra!
Hold da en god service
Hold da en god service
Jeg bestilte en julegave den 19.december efter kl 15.00 ... Den blev leveret til afhentning den 21.december... Jeg nåede ikke at hente den før den 22.december...men inden jeg nåede at hente den blev jeg ringet op af Games om at min pakke var blevet byttet rund med en andens. De besluttede at komme med min pakke personligt og inden klokken var 11.00 havde jeg fået min rigtige pakke ...MEGET MEGET fin service... Jeg vil helt sikkert anbefale Games til andre...
Bh
Kenneth
Anbefalelsesværdigt!
Fint website - måske lidt rigelig mængde af kategorier at vælge imellem. Fine billeder og god beskrivelse af varerne. Og super service med både indpakning og mulighed for at få påsat til&fra kort på gaven. Hurtig forsendelse og meget nem julegaveshopping.
Egentlig var oplevelsen til to…
Egentlig var oplevelsen til to stjerner, da mit køb blev forsinket udover det rimelige. Men Gamesweb tog ejerskab af deres fejl og gjorde hvad de kunne for at rette op, så alt i alt skal de have ros. Jeg kan let finde på at købe hos dem igen.