Jeg har gentagende gange skrevet til dem at fordi at de bliver ved med at trække penge på mit kort, de reagere ikke, og har fået flere mails omkring at min Teamspeak server vil udløbe hvis jeg ikke... Se mere

Har købt BNC lifetime, billigt og virker bare. VT server, stabilt, lav ping og super nemt. - Kan kun anbefale denne virsomhed, som dit købe sted. Hvis du skal have BNC, VT server, Mumble serv... Se mere

Jeg har anvendt dem gennem et par år nu og har kun stort ros at give dem. Har man brug for hjælpe er de der med det samme, samt man oplever sjældent eller slet ikke downtime på serverne :) De er ut... Se mere

1. Spiltjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Udbyder af TeamSpeak 3 og Ventrilo servere siden 2003

3,0

Middel

Jeg har haft både CS 1.6 server og 50 slots VT hos gamelaunch. Begge dele har haft en oppetid på 100%. Det er der faktisk rigtigt mange hosting selskaber der kan præstere. Det der skiller gamelaunch.dk ud er servicen: Jeg havde ikke fået afmeldt automatisk fornyelse af min VT serveren, og derfor hev de retmæssigt en ret stor klat penge på min konto, og fornyede den i et helt år :-( Jeg skrev en mail til support om at det var en fejl og jeg gerne ville have serveren lukket (og mine penge tilbage). Indrømmet, så gjorde jeg mig faktisk klar på det helt store slagsmål, idet jeg selv havde glemt at framelde den. Men der var ingen brok overhovedet. Jeg fik mine penge tilbage, hver en krone. Jeg tror de fleste andre som minimum havde afkrævet mig mindst en måneds betaling. Men ikke her, så 5 stjerner!

15. december 2010

Hurtig levering....

Købte en Counter-Strike Source og en Ventrilo server her til aften. Levering af serverne skete under et minut og jeg har nu min egen FFA server kørende og vennerne sidder klar på Ventrilo. Så skal der skal games hele natten

10. december 2010

CSserver og vt

Har haft cs server og vt server i en 3-4 år nu og har kun oplevet mikroskopiske problemer , god og kompetent support, de få gange man har haft brug for det. 5 herfra , klart

10. december 2010

Købt TeamSpeak 3 server

Jeg købte igår en TeamSpeak 3 server hos Gamelaunch og det præcis som forventet.
Jeg valgte antal brugere på deres hjemmeside og oprettede en konto og betalte for serveren. Mindre end 10 sekunder efter var der en email i min gmail med server indformationerne.
Det kører faktisk så godt at vi allerede har opgraderet til flere brugere og det foregik også automatisk direkte fra deres hjemmeside.
Så nu kan vi være 40 mennesker online på samme tid :-)

5. september 2010

Blevet en meget ringe virksomhed :/

Var engang gode, hurtige og responsive, men nu går der 24 timer+ for simpel support med TS3 og meget meget ringe envejs support selv når det er aktuelt. Virksomheden tager sig dog stadig betalt for dine nede tid og når denne strækker sig i over 24 timer er det rimeligt lamt.
Deres kommentar om BETA software viser bare hvor ufatteligt ringe deres virksomheds forståelse er. Hvis man tager sig betaling for en service er det ikke kunderne der skal skrives af med ord som "BETA" eller "virker ikke".

10. august 2010
Gamelaunch-logo

Besvarelse fra Gamelaunch

Lækkert!!

Hurtig service
stjerne betjening,
og kompetente mennesker!
Jeg har kun godt at sige om produkter, priser osv.
5 herfra.

15. januar 2010

KANON VIRKSOMHED!

- Kan kun anbefale denne virsomhed, som dit købe sted. Hvis du skal have BNC, VT server, Mumble server, TeamSpeak server, CS server, CSS server, TrackMania Server, Condition server, Call of Duty server, HLTV server.
Man kan os købe spille grej, fx. musemåtter, mus, Mouse Skates osv.

GL and HF

15. januar 2010

...

Sjovt som historier har 2 sider Patrick :) du fortæller åbenbart en meget cutted version af det der er foregået :)

Jeg har kun oplevet positive ting omkring BNCs fra gamelaunch. De få gange jeg har skulle bruge hjælp til min BNC har den været der. Og de kører sku konstant.

15. december 2008
Vis anmeldelser på alle sprog. (30 anmeldelser)