Kvalitetsmøbler sat smukt og nænsomt…
Kvalitetsmøbler sat smukt og nænsomt istand . Sød og venlig behandling . En fin oplevelse, det hele værd - selv hvis man kører 7 timer frem og tilbage fra København 👍
Møbler er en meget personlig ting.
Hos Galleri Bakholt oplevede jeg en fordomsfri interesse og oprigtigt ønske om at finde den rigtige løsning på et pudsigt bordarrangement med både klassiske ønsker og delvist skjulte overraskelser. Nyt og gammelt, og et stort bord, der bruges til frokost, møder og meget andet.
Her seks måneder senere er jeg stadig begejstret og kan på det varmeste anbefale Bakholt.
Løsningen er ganske enkelt en fryd for øjet og en daglig glæde.
Jeg havde i sommer besøgt flere møbelhuse ind til venners anbefalinger bragte mig til Bakholt, som turde anbefale og holde fast i en anbefaling, som bestemt udfordrede mig.
Udveksling af billeder, hjemlån af stole og medbringning af "forsøgspersoner" til galleriet gjorde processen både udfordrende og lærerig.
Det eneste jeg aldrig fik var yderligere rabat; den generøse tid og de konkrete råd har i bakspejlet vist sig at være langt mere værdifuld.
Jeg vender afgjort tilbage, når jeg næste gang står med en særlig indretningsudfordring.
Vi havde bestilt 4 renoverede Børge Mogensen J39 stole. Da vi skulle hente dem stod det klart, at malerarbejdet var mislykket. Det var ikke en total katestrofe, men bestemt ikke pænt og professionelt. Vi havde bestilt dem i egetræ så man kunne se noget af træets struktur gennem malingen. Nogle steder var overfladen helt blank og nogle steder var der plamager af træstruktur synligt. Jeg tror slet ikke egetræ er egnet til hvid sprøjtemaling da malingen ligger sig som et blankt lag. Det viste vi ikke da vi bestilte dem, men det burde "eksperten" jo have vidst.
Da vi var utilfredse lød forklaringen at det jo var første gang de havde malet den slags stole hvide. De ville ikke rigtig svare på om de selv mente det var et arbejde de var stolte af, men blev ved med at henvise til at det jo var første gang de havde prøvet det. Det er jo normalt ikke kundens problem hvis man handler hos en fagmand.
Det var en rigtig dum situation. Vi havde jo bestilt renoveringen og stolen hos en dyr ekspert for netop at undgå makværk.
De prøvede at argumentere for, at hvis vi ikke var tilfredse, så skulle vi betale de 8.000 kroner for de mislykkede stole uden at få dem med. Så kunne vi få pengene tilbage når/hvis de fik solgt dem til nogle andre. Den gik naturligvis ikke - så store idioter er vi trods alt ikke. Stolene var jo mislykkede.
Så vi måtte blot gå igen. Rigtig ærgerligt for os efter at have ventet i ugevis og have kørt helt til Skanderborg. Naturligvis også ærgerligt for Galleri Bakholt. Der var en meget dårlig stemning og det var efter min mening meget uprofessionelt at prøve at "tørre den af" på kunden på den måde.
Det værste var faktisk at vi følte et meget ubehageligt pres for at skulle betale fuld pris for noget som enhver kunne se var ret mislykket. Hvis han blot ville have indrømmet at det var lidt uheldigt så kunne vi måske have fundet en løsning.
----
Efter vi har skrevet på Trustpilot, har de Galleri Bakholt kontaktet os igen. De har nu undersøgt sagen og indrømmer at de pågældende stole ikke er egnede til den type maling de har fået.