Festbutikken Vejle Anmeldelser

3.345

4,5

De bestilte parykker kom mega hurtig Super Købte en blå meget fin, minder meget om ægte hår Købte en rød klovne paryk Egentlig ok, men synes det røde materiale ikke så behageligt. Samt kunne v... Se mere

Jeg havde bestilt 4 par strømpebukser. Dagen efter bliver jeg ringet op, med beskeden om at 2 af dem alligevel ikke var på lager. Jeg kunne vælge mellem at få pengene tilbage eller i stedet få fremse... Se mere

Fantastisk betjening 😁. Jeg havde bestilt nogle regnbue strømper, men der var ikke nok i Vejle afd. Derfor bestiller jeg resten i en af de andre afd. af Festbutikken. Det blev opdaget i Festbutikken... Se mere

Bestillingen forblev ved GLS. En ny bestilling blev straks sendt efter et opkald. Pakken kom næste dag- samtidig som den ‘forsvundne’ første pakke. Meget fin og i mødekommende behandling. Tak

1. nr. 10 af de 10 bedste virksomheder i Festbutik

Vi elsker at gøre hver fest unik og har håndplukket de skøreste, sjoveste og mest kreative festartikler til at løfte humøret og få smilet frem hos alle dine gæster. Hvad med et par oppustelige mikrofoner til karaokeaften? Eller måske nogle glitrende guirlander til din næste nytårsfest? Uanset hvilken anledning du fejrer, har vi de perfekte produkter til at gøre din fest både stilfuld og sjov. Slip din indre festplanlægger løs og lad dig inspirere af vores store udvalg – vi lover, at din fest aldrig bliver kedelig igen! Hos Festbutikken er vi her for at sikre, at alle dine fester er fyldt med grin, glæde og masser af feststemning. 🎉🎁🥳 På vores vejle afdelings hjemmeside: Gag.dk tilbyder vi et bredt udvalg af festartikler, kostumer og dekorationer til enhver lejlighed. Gør din fest uforglemmelig med vores sjove og kreative produkter.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(3.345)

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

hurtig levering :-)

5. oktober 2022

Besvarelse fra Festbutikken Vejle

Hej Bjørn, tak for de 5 lækre stjerner! vi glæder os til at levere hurtigt til dig igen ;)

mvh Camilla, Festbutikken.

En herlig shopping oplevelse med…

En herlig shopping oplevelse med kostumer for enhver smag til rimelige priser og hurtig levering. Kan klart anbefale alle glade udklædningssjæle at handle hos Gag & gimmick.

16. september 2022

Hej Michael! :D
Hvor er det bare dejligt at høre, tusinde tak for de fine ord.
Ha'en fantastisk dag :)

//Festbutikken, Camilla

Kanon service

Kanon service, men lidt svært at komme igennem på telefonen til tider 😄

9. september 2022

Hej Tobias,
Tusind tak for de fine ord, og tak for din feedback mht telefonen, vi har dejligt travlt i butikken i denne høj sæson, men vi tager det selvfølgelig til os, og vi SKAL nok blive bedre til det.
igen tusind tak.
Ha en skønno dag!

//Festbutikken, Camilla.

Super hurtig levering og et produkt der…

Super hurtig levering og et produkt der oversteg mine forventninger. Jeg handler gerne igen med gag.dk

5. september 2022

Hej K. Tranekjer!
Fedt at produktet oversteg dine forventninger! :D
tak for de dejlige ord, vi glæder os til at sende din næste ordre! :)

//Festbutikken, Camilla

Det var som det skulle være

Det var som det skulle være: en avekatdragt der passede. Der var dog ikke størrelsesangivelse på dragten, så det var et sats.

18. august 2022

Kære Paul,

Dejligt at høre avekatten passede!

I forhold til at der manglede størrelsesguide på hjemmesiden er hermed taget til efterretning. Jeg har kontaktet vores leverendør ift. at få en størrelsesguideskema udleveret, og når denne er kommet, vil den resolut blive sat ind på avekattens produktside.

Jeg ser fremt til at se dig igen næste gang :D

De bedste hilser - GAG.dk

Forkert varer.

Forkert varer
Denne gang gik det ikke så heldigt, da jeg modtog en forkert vare. Varen var desuden udsolgt, selvom den blev vist på hjemmesiden.
Så de 2 stjerner går til hurtig erkendelse af fejlen, og at beløbet vil blive refunderet hurtigst muligt.

7. august 2022

God service i telefonen og hurtig…

God service i telefonen og hurtig levering :)

5. august 2022

Besvarelse fra Festbutikken Vejle

Ihh tak for de flotte stjerner - dem er vi glade for!

Dejligt at du har været tilfreds med vores hurtige pakkeninjaer :D

Fint produkt

Fint produkt - god pris - hurtig levering

3. august 2022

Besvarelse fra Festbutikken Vejle

Tusind tak for de flotte stjerner - dem er vi glade for.

Dejligt at høre du fik din pakke hurtigt :D

GAG Kundeservice

Hurtig og fin levering fint

Hurtig og fin levering

19. juli 2022

Kære Christian

Fedt at høre at vores pakkeninjaer har pakket og afsendt din pakke hurtigt! Vi ses næste gang :D

15. juli 2022

Besvarelse fra Festbutikken Vejle

Tak for den gode anmeldelse og dejligt du har været tilfreds med din oplevelse her - vi ses næste gang :D

GAG Kundeservice

Bestilte varen til levering men dette…

Bestilte varen til levering men dette blev ikke opfyldt og blev sat til at skulle hentes. Ingen service overhovedet.

13. juli 2022

Hej Tina
Jeg har checket din ordre og du har 100% sikkert bestilt til afhentning hvilket fremgår meget tydeligt af din ordrebekræftelse. Det vi normal gør er at vi efter aftale med dig aflyser ordren - så kan du bestille igen denne gang til levering. Grunden til det er at du kan vælge leveringssted mv og da data overføres helt automatisk. Har du kontaktet os telefonisk eller på mail?

Gag.dk

Stråhatte God pris Hurtig levering

Stråhatte! Meget fin til prisen. Men kunne godt have ønsket at der havde været et billed med en person med hatten på.
Pasformen er fin, men selve hatten er meget stor. Jeg skal nok finde den brugbar, bare ikke til dét den var tiltænkt (-:

8. juli 2022

Aldrig modtaget min pakke

Aldrig modtaget min pakke fordi der blev opgivet forkert telefon nummer fra sælgers sode af ved booking af order. Skrev til deres kundeservice som bad mig tage fat i GLS for at få udleveringsoplysninger, da GLS ikke kan/må gøre dette til andre end afsender stoppede det ligesom der. Skrev til kundeservice igen men intet svar - virkelig ringe oplevelse.

20. juni 2022

Kære Benjamin

Jeg beklager at du har haft en uheldig oplevelse - dette er selvfølgelig ikke sådan det skal være.

Du skriver at der bliver opgivet forkert telefonnummer fra vores side af til GLS, dette forstår jeg ikke helt hvad du mener. Vi overfører al information, INKLUSIV telefonnummer, direkte fra din ordre til GLS. Hvis der har været opgivet et forkert telefonnummer, så må det altså have været dig der har lavet en tastefejl da du lavede ordren. Dette er ikke noget vi har kontrol over eller ændrer i. Derfor forstår jeg ikke helt anklagen.

At der så er gået for lang tid inden du har fået svar på mail er selvfølgelig ikke godt nok. Når vi får din pakke retur får du det rette beløb refunderet.

Dbh
Gag.dk kundeservice