Fik lavet en krone på en tand. En lidt bekostelig affære (det er nok det det koster, men surt at skulle af med mange penge) Fik en virkelig professionel og god behandling af Henrik Dalhoff og Selvet... Se mere
Rådhustorvet 2 , 2. sal., 8700, Horsens, Danmark
- www.gabop.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sindssyge priser!
Havde flækket en kindtand, og bestilte tid. Personalet var flinke og venlige. De gik dog straks i gang med at tage 2 røntgenbilleder uden at spørge. De endte med ikke at lave noget som helst ved tanden, da de ikke havde tid denne dag. Jeg lå der i ca 10 min, og fik ikke lavet noget som helst! endte med t skulle betale 875kr for en konsultation og røntgen😢 Jeg havde i det mindste forventet t de havde lavet en midlertidig fyldning. Fik også besked på at næste tid de kunne give mig først ville være en måned efter. Super ærgerlig oplevelse!
Pålagt ydelser / priser på regningen, uden information
Jeg havde fået taget et panoramarøntgen billede. Jeg får belyst at dette koster mellem 700kr-800kr. Hvilket var rigtigt nok. Dog undre jeg mig over beløbet der skal betales, da jeg jo vidste prisen heraf. Tandlægen har så lagt yderligere 240kr oveni prisen for en “konsultation” som jeg ikke er blevet informeret om… Jeg synes derfor, at det er utrolig dårlig service ift. at der belyses at det koster 240kr at “sætte sig i stolen”- uanset behandling, som jeg får at vide, da jeg ringer for at klage over dette.
Jeg har dog en kæreste der har været hos tandlægerne Rådhustorvet, og han er sjovt nok ikke blevet trukket disse 240kr for at “sætte sig i stolen” til en tandrensning.
Tandlægeskræk? Ikke mere
Marianne Traberg alene er 5 stjerner værd. Totalt imødekommende og venligt personale, trods tandlægeskræk 👍
Professionelle
Professionelle, imødekommende, hurtige, venlige, og meget empatiske. Stor ros til Henrik og Lis
for isætning af kroner m.m.
De formår virkelig, at få en til at føle sig tryg og tilpas 😎
Altid søde og venlige
God klinik
God klinik, super oplevelse. Fik en gratis tandbørste😄
Super klinik
Super fint personale. Meget professionelt håndtering af patienter, som også har tandlæge skræk. Smart og moderne udstyr. Kan særdeles godt anbefales!
Anbefalelsesværdig!
Fik en virkelig professionel og god behandling af Henrik Dalhoff og Selvete Berisha. Kan kun anbefales videre.
Skulle have lavet en stort hul tæt på en nerve, og jeg mærkede intet. Ikke engang stikket til bedøvelsen. Jeg er imponeret! Og kronen passede bare perfekt!
Den bedste tandlæge....
Super tandlægeklinik, altid venlige og har tid til patienten. Servicen er helt i top, og endelig er jeg ikke bange for at gå til tandlæge. De er også meget fair i deres forslag til evt. behandling, og kan sagtens foreslå den billigste behandling, hvis den er mest fornuftig at vælge.
Super venligt og professionelt
Jeg skiftede for nylig til tandlægerne Lerche i Horsens. De rekvirer automatisk min journal fra min tidligere tandlæge.
Jeg fik først en tid til registrering og til tandrensning hos Ann. Det var en meget grundig registrering med røntgen og tandrensning, som viste, at jeg havde en meget dårlig kindtand (det viste jeg nu godt) og et enkelt vanskeligt hul.
Gert Lerche har nu repareret det lidt vanskelige hul, og da det var perspektivløst, at reparere mere på kindtanden, er den nu trukket ud og skal erstattes med et implantat.
Dagen efter at tanden var trukket ud, ringede receptionisten for at høre om det gik okay og om blødningen var stoppet.
Det er altså service der vil noget. Jeg er super tilfreds og lykkelig for at have skiftet tandlæge.
Fantastisk
Endelig en tandlæge man kan stole på. Har aldrig set så moderne udstyr hos tidligere tandlæger. De kunne hjælpe mig hurtigt ved akut tandpine og jeg har klart fundet den rette tandlæge.
Normalt er jeg svær at bedøve, men her blev det ordentligt første gang. Måske er det ikke mig der er svær at bedøve, men tidligere tandlæger der ikke var god til det. Det gjorde besøget så meget bedre, at det hele forløb smertefrit.
Professionelle, tillidsskabende og med en god portion humor. Vil anbefale dem til alle :)
Super tandlandlæge
Jeg er meget tilfreds men min tandlæge. Det er altid betjening med et smil, og de ved hvad de laver hos Lerche. Kan kun anbefale folk, at skifte til Gert og Jette Lerche. Der bliver taget sig af folk, på den bedste måde...!
Behagelig og afslappende atmosfære
Jeg har tidligere haft det skidt med at tage til tandlæge - men det har jeg ikke længere efter at have skiftet til Tandlægerne Lerche. Atmosfæren i klinikken er behagelig og afslappende, og personalet er imødekommende og engageret. Selvom jeg aldrig kommer til at nyde at være ved tandlæge, ser jeg alligevel altid frem til besøget hos dem.
super god behandling hos Tandlægerne Lerche
Man bliver altid mødt med et smil.Der er en ro som giver tryghed.Venteværelse er roligt og hyggeligt.Behandlerne er smilende og gør ikke noget ved en uden at fortælle om det først.
Har man tandlæge skræk kan jeg klart anbefale tandlægerne Lerche.
meget tilfreds!
super gode tandlæger, som ikke kun kigger på tænderne men det hele menneske! de tager tandlægeskræk alvorligt! det er nogle tandlæger der klart kan anbefales! :)
Tandlæge Lerche.
Altid mødt med et smil i receptionen. Dygtig og professionel behandling der gør, at man er tryg ved at gå til tandlæge.
Tandlægerne Lerche
Jeg har fundet en virkelig kompetent og indbydende tandlægeklinik, nemlig tandlægerne Lerche i Horsens. Fra det øjeblik, man træder ind af døren, mødes man af venlige mennesker og meget dejlige omgivelser, samt ikke mindst kompetente tandlæger med det nyeste udstyr, så jeg kan varmt anbefale klinikken. Mvh Jette Foldø
Professionelt!
En professionel klinik, hvor der er styr på tingene! Altid en venlig modtagelse både i reception og hos tandplejer eller tandlæge. Der bliver aldrig udført et stykke arbejde, uden man er informeret om grunden til at det anbefales samt prisen - således at man kan bruge sin ret til at takke nej. Det er aldrig sjovt at gå til tandlæge - men det hjælper en del på oplevelsen, når det er et sted som er rart at være - og sådan er det hos Tandlægerne Lerche.
Professionelle tandlæger
Vil altid anbefale tandlægerne Lerche. Altid høj service og professionel behandling.