G2G Anmeldelser

57.962
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nogle ting er billigere end G2A som jeg sædvanligt plejer at gøre brug af, fungere på samme måde, nemt og hurtigt og trust worthy

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg købte et produkt der fra det virkede ikke men g2g var hurtig til at svare på min mail og var hurtig til at refundere de mistede penge

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

kan godt anbefale til alle det har mega godt ting og billige forhold til det andre hjemmesider :)

Virksomhedsoplysninger

1. Spiltjeneste

Skrevet af virksomheden

At G2G, we bridge borders with trust, turning connections into limitless opportunities. Our mission is to provide a secure marketplace for digital goods and services, prioritizing transparency and customer satisfaction. We value accessibility, innovation, and security, ensuring equal opportunities, staying ahead of customer needs, and prioritizing robust security measures for every transaction.

Kontaktoplysninger

God

TrustScore 4 ud af 5

58 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 99 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(57.962)

7.243 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Køb aldrig noget over den her…

Køb aldrig noget over den her…
Køb aldrig noget over den her hjemmeside, deres sælger er nogen scammer og support forstår ikke hvad skriver til dem

2 gange blev jeg scammet og selvom du følger g2g policy, gør det slet ikke noget ved det, jeg er stadig i dialog med g2g om refund har båd sendt videoer af beviser til dem, men det bliver stadig ved med at spørg om det samme igen, det er som om der ikke er nogen der forstår hvad du skriver

Jeg vil blive ved med at lave dårlig anmelder indtil der er nogen der regere på det her problem jeg har mistet 7000kr til sammen på begge episoder!!

11. juni 2025

Besvarelse fra G2G

Thank you for bringing this issue to our attention. Our support agent has attempted to reach out to you to resolve the issue however we did not receive a response from you. As a result the case has been closed accordingly. Please do not hesitate to contact us if you require further assistance. Thank you.

Scam side

Dårligt, kan ik komme i kontakt når man bliver scammet

29. maj 2024

Besvarelse fra G2G

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear about your experience and would like to look into this further. However, as you haven’t provided an order number, we are unable to verify your report at this time. Could you please update your review with the order number or submit a report directly through our support page at https://support.g2g.com/en/support/tickets/new? This will help us resolve the issue promptly.

G2G Hjælper ikke kunder

Jeg købte en ydelse (in-game coins) gennem G2G. Efter sælger ikke leveret varen nægtede G2G at involvere sig og hjælpe med at løse problemet. Så nu står jeg uden de 50 EUR jeg brugte.

Edit efter kommentar:
Jeg har oprettet tre tickets og været i dialog med kundeservice tre gange uden at de på nogen måde tog ansvar eller forsøgte at løse det. Fik bare deres standard svar de sender ud til alle.

22. april 2025

Besvarelse fra G2G

We appreciate your review and regret that your experience didn’t meet expectations. Unfortunately, without an order number, we’re unable to investigate this matter thoroughly. Kindly revise your review to include the order number or submit a detailed report here: https://support.g2g.com/en/support/tickets/new. We’re eager to assist you.

Snyd og bedrag

Trækker penge på min konto uden at jeg har bestilt/tilmeldt mig - og nægter at betale tilbage !
Snyd og bedrag .
Nu er min mail blevet blokeret, så jeg ikke længere kan kontakte dem. Utilfredsstillende service!!

14. april 2025

Besvarelse fra G2G

Thank you for bringing this unauthorized transaction to our attention. Please understand that as a merchant, we have limited control over payments once they are processed. Our records indicate that the order associated with this transaction has been delivered. Therefore, we are unable to process a refund on our end. We strongly advise you to contact your bank or payment provider directly to report the unauthorized charge and seek their assistance in resolving this issue.

Epic and fast!

24. marts 2025

Besvarelse fra G2G

Your feedback warms our hearts. We can't wait to continue serving you with excellence.

Løb skrigende bort

Købte et produkt, som ikke blev leveret. Betalingen blev returneret, men kun delvist. Hold dig langt væk fra dette foretagende!

Update:
Jeg har set og besvaret alt. Det korte af det lange er, at foretaget tager et betalingsgebyr - også selvom de ikke leverer det, man har betalt for.

De hævder videre, at det er i henhold til deres betingelser. Denne praksis er dog ulovlig i vores og omkringliggende lande.

Det er jo direkte vanvittigt, at blive opkrævet et gebyr, for noget der er betalt men ikke leveret. Total fusk!

20. november 2024

Besvarelse fra G2G

Thank you for bringing this issue to our attention. We notice that the seller has contacted you via chat to resolve the issue, but did not receive any response from you. Kindly check your chat to follow up accordingly. Thank you.

Total scam site

Total scam site. Køb aldrig herfra. Kunde support svarer med deres copy paste hver eneste gang. De er ligeglade med dig, beskytter deres scam sælgere og læser overhovedet ikke hvad du skriver.... Klart nej herfra der findes bedre sites end de her scam side.... Køber aldrig herfra igen, du kan ligeså godt smide penge ud af vinduet😡😡😡 sitet har stort potentiale men der er lang vej.... Desværre 😫

25. oktober 2024

Besvarelse fra G2G

Thank you for bringing this issue to our attention. As the insurance which you and the seller agreed on during purchase has lapsed, it limits our ability to intervene and to probe further on the issue. However, you may still reach out to the seller directly if you have any queries in regards to your game account. Thank you.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Good team support

Good team support, to help 🤗👍🏽

31. maj 2024

Besvarelse fra G2G

Thank you for taking the time to review us. We greatly value your patronage and support. Come back and shop with us soon!

I didn't get my huges

29. april 2024

Besvarelse fra G2G

We regret to hear about the trouble you've encountered with your order. It appears that we haven't received a report from you regarding this matter. Could you please submit a report to us via our support portal at https://support.g2g.com/support/tickets/new? Rest assured, once we have your report, we'll promptly look into the issue. Thank you for your cooperation!

Hurtige svar på mails

17. januar 2024

Besvarelse fra G2G

We're thrilled by your positive feedback! Your support means the world to us.

Great servicer

26. oktober 2023

Besvarelse fra G2G

Your positive feedback is a testament to our dedication. We're here to serve you whenever you need us.

Best service

Best service, fast and safe.

13. oktober 2023

Besvarelse fra G2G

We appreciate your kind review. It is indeed one of our goals to make all transactions as simple and as pleasant as can be for our customers :)

GOOD AND EASY

9. september 2023

Besvarelse fra G2G

We're glad to have been able to assist you and appreciate your feedback, It's great to hear that you were satisfied with our services :)

fast

In time not much waiting fast service

12. maj 2023

Besvarelse fra G2G

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.