Topprofessionelt firma som ved hvad de har med at gøre
Har i dag haft besøg af tre meget professionelle gutter fra Fyns Træfældning & Topkapning.
De var her til aftalt tid, og gik straks igang med at fælde de aftalte tre træer. Det er altid en fornøjelse, at se på folk, som kan deres kram, og det skal jeg love for er tilfældet med Fyns Træfældning & Topkapning.
De fik hurtigt noget fra hånden, selvom det ene træ var meget højt og der måtte klatres og fires grene ned og gøres ved.
Superflinke mennesker som gerne svarer på spørgsmål og vejleder omkring stubfræsning osv.
Da arbejdet var ved, at være overstået, havde jeg mentalt forberedt mig på, at jeg skulle og og rive hele græsplænen af for nedfaldne kogler, grannåle og smågrene, som jo falder af et træ når man fælder det, men igen blev jeg positivt overrasket. Der blev ryddet grundigt op, og alt blev sirligt blæst sammen i en bunke ved hjælp af kraftig løvblæser og fjernet, så man ikke kunne se, at de havde været der - bortset fra at de tre træer nu var væk.
Inden vi kontaktede Fyns Træfældning & Topkapning, undersøgte vi naturligvis prisniveauet, og ud af de fire firmaer vi har spurgt, er Fyns Træfældning & Topkapning absolut meget rimelig prismæssigt.
Hånden på hjertet - jeg var imponeret!
Nu skal vi nok ikke have fældet nogle træer de næste 75 år, da vi først lige skal have plantet nogle nye små træer til erstatning for dem som vi lige har fået fældet, men når den tid kommer, så ringer vi igen til Fyns Træfældning & Topkapning - de kan absolut anbefales!