Virksomheden har svaret
Heel tevreden over mijn bestelling bij Furnified! De artikelen zijn precies even mooi als op de foto – echt een geslaagde aankoop. Ook de klantenservice is top: super vlot en vriendelijk. Een s... Se mere
Virksomheden har svaret
Op zoek naar uniek en betaalbaar design? Furnified is een Belgische online meubelwinkel, met showrooms in Antwerpen, Knokke, Gent en Naarden (Amsterdam). Wij streven ernaar dat jij kan pronken met unieke meubels, wat Furnified mogelijk maakt door een combinatie van trendy designs, exclusieve producten en vakmanschap. Keer op keer willen wij jou verrassen met onze ontwerpen. Onze designers volgen de trends op de voet en creëren vervolgens samen met de collega’s in onze ateliers een unieke collectie.
Solvynsstraat 39A, 2018, Antwerpen, Belgien
Har besvaret 89 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn ervaring met Furnified is bijzonder positief. Ik bestelde het dressoir Josephine van 2 meter en werd meteen duidelijk geïnformeerd over de langere levertijd, met zelfs de optie om te annuleren. Die transparantie vond ik erg professioneel, dus ik koos ervoor om te wachten. De levering verliep vlekkeloos: ik werd goed op de hoogte gehouden en hoewel levering tot aan de voordeur voorzien was, hebben de vriendelijke bezorgers de kast spontaan ook binnen gezet. Zowel de communicatie (bedankt Manou) als de service waren top, en de kast is prachtig. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Furnified
De très belle pièces, et un support client très réactif. Très bonne expérience pour ma part.

Besvarelse fra Furnified
De levertijd en communicatie daaromtrent verliep traag en moeizaam. Product en prijs dan wel de moeite waard om te wachten.

Besvarelse fra Furnified
De service en communicatie waren super. Onze tafel vonden we iets te klein, maar we konden dit probleemloos omwisselen met een grotere tafel na een nieuwe bestelling. De communicatie verliep daarbij bijzonder vlot. Ik zou furnified aan iedereen aanraden!

Besvarelse fra Furnified
We kochten een tafel bij Furniefied online. Eén dag later had ik toch nog een aantal vragen. Ik belde de klantenservice en ik kreeg een heel gedetailleerde uitleg over het product. Super professioneel. De tafel was op stock. Donderdag besteld, dinsdag afgehaald. Ook dat was een zeer positieve ervaring.

Besvarelse fra Furnified
Mooie meubelwinkel met een ruim aanbod aan stijlvolle meubels. De bediening was bovendien heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aangename ervaring!

Besvarelse fra Furnified
Product is perfect. Contact was perfect and fast reaction to any questions.
I am very happy.

Bonjour
Seule remarque , DHL a prévenu le matin même ( 9 H 00 ) de la livraison ( entre 8 et 18 ) . S'agissant d'une rèsidence secondaire il nous était impossible d'être présent ...ils ont du relivrer le lendemain et nous par chance on est arriuvé dans les temps . Mais il faudrait prevenir au moins 24 h à l'avance .

Besvarelse fra Furnified
Ondanks negatieve reviews over de service toch besloten een eettafel te kopen. Geleverd na 2 weken, echter tussenplaat en montagemateriaal ontbraken. Direct contact opgenomen aangezien de tafel nu niet bruikbaar is. Inmiddels 2 weken later en nog steeds materiaal niet ontvangen. Derhalve tijdelijke tafel moeten aanschaffen gezien de vorige eettafel reeds verkocht was en met een jong gezin noodzakelijk is. Datum aangegeven dat het materiaal geleverd kon worden, maar zonder bericht bleek dit niet gedaan te worden. Klantenservice alleen per mail bereikbaar en lijkt urgentie niet te begrijpen. Voor een tafel van bijna €2500,- een betere service verwacht. Ook geen tegemoetkoming aangeboden. Heel jammer dat er nog steeds geen oplossing is!!

Besvarelse fra Furnified
Heel tevreden over mijn bestelling bij Furnified!
Ook de klantenservice is top: super vlot en vriendelijk. Een speciale dank aan Anouck, die echt uitblinkt! Vragen worden quasi onmiddellijk beantwoord en er wordt meteen meegedacht naar een oplossing.
Absoluut een aanrader!

Besvarelse fra Furnified
De leverservice is ondermaats. Ten eerste is er geen track & trace beschikbaar, hetgeen merkwaardig is als je weet dat het kleinste pakketje kan opgevolgd worden, maar premium meubels dan niet. Ten tweede heeft de chauffeur geen leverinstructies ontvangen; deze dacht een palet te moeten aanleveren in een bedrijf, en was misnoegd dat wij niet het materieel thuis hadden om een pallet te lossen. Bizar. Ten 3de was de levering niet volledig; er werden slechts 3 van de 4 stoelen geleverd, en nu moeten we nog minstens 4 maanden wachten op een 4de stoel.

Besvarelse fra Furnified
Mooie en overzichtelijke showroom met ruim aanbod aan meubelen, ook erg goed verder geholpen door Armanda!

Besvarelse fra Furnified
Ik kwam gisteren langs in de winkel samen met mijn oma voor een nieuwe salontafel. We spraken daar Mona aan die ons super vriendelijk geholpen heeft met de juiste soort salontafel te vinden. Ik ben heel tevreden, zeker een aanrader!

Besvarelse fra Furnified
Ik ben vandaag eens langsgekomen in de winkel omdat ik op zoek was naar een nieuwe lamp voor op kot. Ik twijfelde een beetje en heb toen iemand kunnen aanspreken (Mona) die me super goed geholpen heeft! Hele leuke sfeervolle winkel, zeker een aanrader om eens te passeren.

Besvarelse fra Furnified
Top ervaring bij furnified Gent. Mega goed geholpen door Mona, super vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

Besvarelse fra Furnified
Wat een aangename verrassing! Een prachtig gelegen winkel in Gent met een geweldige sfeer en een heel mooi aanbod. Mona heeft ons uitstekend geholpen — vriendelijk, geduldig en met goede raad. De prijs-kwaliteitverhouding is top, we hebben echt een mooie deal gevonden. We komen zeker terug!

Besvarelse fra Furnified
Ik kende de winkel nog niet, maar de zetel in de etalage sprak me meteen aan! Toen ik binnenwandelde werd ik meteen begroet door Marte. Ze gaf me alle nodige info en hielp me meteen verder. Hele mooie winkel :)

Besvarelse fra Furnified
Læs mere om andre typer anmeldelser.