Vi bestilt Entrecote m. grønt og pomfrits. Bøfferne var seje og min i første omgang rå inden i. Efter lidt mere på grillen, og min kæreste var færdig, kom min tilbage smidt midt på tallerknen. De fr... Se mere
Rigtig god oplevelse! Vi havde ikke bestilt værelse i forvejen, krofatter finder et….. byder på kaffe medens der bliver varmt i værelset…. Hyggeligt værelse rengøring i top! Vi fik en dejlig Wiener... Se mere
Fantastisk oplevelse på denne kro! Værten var utroligt imødekommende, selvom der var travlt, da færgen til kroen var gratis og derfor satte stedet under pres. Heldigvis fik vi det sidste bord, og vi v... Se mere
Vores lille familie på 4 fik den dejligste madoplevelse til rimelige penge, servicen var god og kan slet ikke forstå dem der skriver skidt om håndtering. Vi fik mad hurtigt og det var alle stjerner... Se mere
Fuur Færgekro kan ikke håndtere kunder…
Fuur Færgekro kan ikke håndtere kunder med cøliaki, selvom de påstod, at de serverede glutenfrit. Først var der brødcroutoner i salaten. Fik en en ny tallerken, men den ellers påståede glutenfrie rasp på rødebedebøffen, har ikke været glutenfri, da jeg kort tid efter blev syg af maden.
Vi bestilte bord til 9 mennesker + to…
Vi bestilte bord til 9 mennesker + to barnevogne, da vi ankommer bliver vi mødt med en arrogance og ubehøvlet attitude. Udendørs bænke var umulige at sætte samme, for det gør man åbenbart ikke her, så vi valgte at gå derfra når vi ikke kunne sidde sammen. 0 stjerner herfra. Bliv væk hvis i er mere end 4 mennesker.
Stor skuffelse
Stor skuffelse. Hyggeligt sted men maden var ikke god. Fik kulmule, som var stegt for meget og med alt for meget og kedelig panering, og så var den ikke frisk, som krofatter påstod. Kan absolut ikke anbefales.
Rigtig god mad
Rigtig god mad, hurtig og venlig betjening, hyggelig atmosfære samt rimelige priser.
Stor anbefaling herfra.
Muslinger i flødesovs kan varmt…
Muslinger i flødesovs kan varmt anbefales. Og så er udvalget i lokalt øl stort og godt.
Venlig og dygtig betjening. Kom som turleder for en gruppe på 18 og havde bestilt maden på forhånd. Alle var godt tilfredse.. og mætte
En stor skuffelse
En stor skuffelse. Vi spiste middag og havde forventet frisk, veltillavet kromad. Men rødspætten virkede som den var stegt i går og genopvarmet og kulleren var tør og smagløs med en overflade, der mindene om noget der lige var taget ud af køleskabet og varmet lidt. Og endda de nye kartofler var på en eller anden måde gjort smagsløse. Øllene var gode men det var også det eneste positive ved måltidet. Ikke et sted vi kan anbefale. Grillen rundt om hjørnet er langt at foretrække - her er forventningen heller ikke at en kok har kælet for maden.
Danmarks bedste stjerneskud
Var på Fur for ca. et år siden og fik i den forbindelse deres Stjerneskud nr.3. Det var det bedste og mest velsmagende stjerneskud, jeg nogensinde har smagt, og som om det ikke var nok, så var der så meget mad, at jeg måtte tvinge de sidste tre mundfulde i mig. Jeg tror, det snart er tid til et besøg igen
Skøn frokost og skøn Hancock øl.
Skøn frokost og skøn Hancock øl.
Fin betjening - dejligt.
Maden var en trist affære
Omgivelserne var hyggelige, på trods af meget traffik fra færgeleje, men hvad kan man forvente midt i turistsæsonen. Men maden... ak ja. Bestilte en stor frokost anretning med gravad laks, lunt, i form af en paneret fiskefilet, to slags hjemmelavet pålæg og ost. Det lyder jo fint nok.
Desværre var realiteten at alt mad der blev serveret var taget lige ud fra frost, spande og indpakninger. Der var absolut intet hjemmelavet. Hele retten var et samlesæt af industriel kvalitet, jeg selv kunne have købt i brugsen 100 meter derfra.
En anden i selskabet fik en pariserbøf. En klassisk frokostret der, når den er lavet ordentligt og med lidt passion fra kokkens side. Den pariserbøf der blev serveret var et stykke slattent franskbrød sølet ind i smør, men en skamstegt hakkebøf på toppen, der fyldte ca 1/4 af brødet.
Er det virkelig dette den danske kromad er blevet reduceret til? Jeg mener når ordet Hjemmelavet figurerer på menukortet, må man vel gerne have en vis forventning til at det man får serveret rent faktisk er hjemmelavet.