Misleidend is dit wel. Pakket Basis gaat automatisch over naar Brons , ze noemen het een upgrade. Maar het behoudt wel de kenmerken en voorwaarden van de basis aanmelding. Dus geen plattegronden uploa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
ik vind van af de nieuwe webside 1 ster nog te veel. Voorheen was het leuk om ff te kijken nu heb ik er geen zin meer in het is zo rommelig. Ik wil geen prijzen zien ik wil weer oranje zien wat nieu... Se mere
Je kan niet meer op nieuw aanbod zoeken, je krijgt eens goud te zien daarna zilver en uiteindelijk brons. waardeloos zoeken je moet nu per plaats kijken anders mis je brons of zilver aanbod. 1 s... Se mere
Geweldige site met een enorm woningaanbod. Wij hebbben ons huidige huis via Funda gevonden en zoeken nu weer een ander huis via Funda. Vooral handig als je een huis in een andere stad zoekt want bi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Zoek op funda naar huizen, appartementen, nieuwbouw, bedrijfspanden en ander onroerend goed te koop of te huur aangeboden door makelaars in Nederland
Kontaktoplysninger
Holland
- www.funda.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heb nog nooit zo’n spijt van een
Heb nog nooit zo’n spijt van een
Update gehad. Van vijf sterren naar een ster met een compleet onnodige release. Op zich dan wel weer een hele prestatie 🤣
weinig beschikbaar
weinig beschikbaar, altijd achter het net vissen. en dan hebben we het nog niet over al die irritante trackers en de google popup
Wij hebben ons huis verkocht via…Overduyn makelaars
Wij hebben ons huis verkocht via overduyn. En willen iedereen bedanken voor de inzet die jullie geleverd hebben, en in het bijzonder Jos van der Haagen. Die me echt met alles heeft geholpen. We konden zelfs in het weekend en savonds app. Daar neem ik mijn petje voor af. We hadden vanaf de eerste keer dat hij binnen kwam al een klik.. Er waren er 3 uitgenodigd maar jos sprong er echt uit.
We kunnen iedereen aanraden om met hun in zee te gaan. Duidelijke taal en nergens omheen draaien. Jullie krijgen van ons een dikke 10.
Maandags kwam die op funda, de week erop dinsdag en woensdag de bezichtigingen en vrijdags al onder voorbehoud verkocht. Wat ging dat snel ineens.
Ook de foto's op internet waren super mooi.
We kunnen niks anders zeggen wat een goed bedrijf. Natuurlijk ook de samenwerking met de mensen op kantoor was super.
Groetjes van de Fam Nierkens
Er zijn zoveel aanbiedingen die al lang…
Er zijn zoveel aanbiedingen die al lang verkocht zijn, is allemaal oud.
Dit is dus een site waar je niets aan hebt.
Funda is ruk
Na elke update wordt het slechter. Je kan beter zeggen, ze hebben 5 sterren om de app en website steeds nog beroerder te maken met elke update. Op zich ook een prestatie om de beste in de slechtste te zijn.
Graag de optie toevoegen omGraag de optie toevoegen om plaatsen uit te sluiten. plaatsen uit te sluiten.
Graag de optie toevoegen om plaatsen uit te sluiten.
Niets schijnt meer te werken op zowel…
Niets schijnt meer te werken op zowel de app als de website bij funda. Zoekcriteria leveren totaal geen resultaten op en op het moment dat je alle filters weer verwijderd krijg je ook geen huizen meer te zien.
ZEEER slechte site en elke keer wordt…
ZEEER slechte site en elke keer wordt er om cookies gevraagd. Als je interesse in een huis hebt moet je eerst een account aanmaken om überhaupt verder te komen en inloggen met je google of facebook profiel.
Funda is echt slecht geworden na de…
Funda is echt slecht geworden na de update. Ik zie geen enkele verbetering. Het overzicht is nu totaal weg. Als je een woning leuk vind toont hij niks meer op de kaart.
Gewoon een bagger slecht overzicht nu.
Man o man wat een chaos geworden
Man o man wat een chaos geworden, de app was al niet meer mee te werken maar nu hebben ze ook nog de website aangepast. Beter gezegd verknald, kan niet zeggen dat er ergens een verbetering in zit. Voor alle info moet je eerst weer op buttons klikken terwijl het altijd overzichtelijk in het zicht stond.
Sorry Funda maar dit is geen verbetering ook niet na een wen er maar aan periode!
Wat een waardeloze app is het geworden
Wat een waardeloze app is het geworden. Is geen kwestie van wennen. Niet elke verandering is een verbetering, dit is dus een slechte verandering. Overweeg de app te verwijderen.
Wat een waardeloze website
Wat een waardeloze website, speciaal gemaakt voor slechtziende mensen of gemaakt door een bijziende website bouwer, zeer onoverzichtelijk en verwarrend.
Gewoon slechte app/site
Na de laatste "update" is de Funda app/site zowaar nog slechter geworden. Inloggen, onduidelijke zoek functies, out of date informatie (komt door luie makelaars), 1 dimensionale review optie, slechte layout, de overall UX is zeer slecht, onduidelijke filters en ga zo maar door. Oh ja ik heb echt geen zin om naar 70 foto's van de zelfde kamer te kijken...
Irritante reclame die elke keer op…
Irritante reclame die elke keer op komt!!!!
Onmogelijk om huizen te bekijken zonder account
Onmogelijk om huizen te bekijken, zonder dat je een account aanmaakt, dit is niet aantrekkelijk voor potentiele kopers, die hun privacy willen bewaren en ook niet in het voordeel voor de verkopende partij.
De app is zéér gebruiksonvriendelijk
De app is zéér gebruiksonvriendelijk. Erg frustrerend. Wanneer zal er concurrentie komen?
website error
de website van Funda is op meerdere computers onbereikbaar, doordat de site op één of andere manier forceert om naar de google login te gaan. Heel irritant. Wordt steeds gekker met Funda.
Review van makelaars op Funda misleidend
Het is niet na te gaan of een makelaar goed werk levert, alleen als de makelaar je vraagt, kun je een review geven, negatieve reviews zullen niet veel vermeld worden. De beoordelingen zijn daarom niet een juiste weergave, is misleiding.
De app is gebruiksonvriendelijk
De app is gebruiksonvriendelijk. Er zou een zoekfilter bij je bewaarde huizen moeten komen. En verkochte huizen zouden verplaatst moeten kunnen worden in een archief. Nu ga je van elk huis dat je opent weer terug naar t begin. En moet je weer opnieuw al je huizen af om bij bewaard huis nr 100 te komen. Gekmakend.