Fuld Valuta ApS Anmeldelser

4,5

Fuld valuta har hjulpet mig igennem de sidste 8 år, med en erstatningssag. Forløbet med dem har været betryggende og levede op til mine forventninger. Kan klart anbefale dem til andre.

En veninde anbefalede mig at kontakte Fuld Valuta efter en fejloperation efterfulgt af et halvt års indlæggelse. Jeg var i sagens natur vred på systemet over min skæbne, men havde ikke overskud til at... Se mere

Jeg er blevet behandlet utroligt fint de er kommet med svar hurtigt når der blevet spurgt ind til sagen og holdt mig underrettet så snart der er kommet nyt sagen. Jeg vil helt klart bruge dem... Se mere

Fuld valuta støtter dig. Jeg er utroligt glad for deres hjælp og støtte og fortryder slet ikke at jeg har bedt dem om hjælp. Jeg kan varmt anbefale deres gode og personlige rådgivning. Har aldrig... Se mere

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fuld Valuta er et rådgivningsfirma som hjælper dig med at skaffe den optimale erstatning i din sag.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

god oplevelse

Kan klart anbefale dem til andre.

9. marts 2023

Mage til amatører

Mage til amatører. Jeg indbetalte 3500,-kr. og underskrev en samtykkeerklæring. Nu, efter 25 dage er der ikke sket en skid. Nu har de henlagt sagen og jeg får kun 500,-kr. tilbage. Det kan kun gøres bedre.

25. januar 2021

Yderst tilfreds

Jeg er fuldt ud tilfreds med Fuld Valuta. Jeg har fået en professionel og super god behandling. De har sørget for holde en godt kontakt til mig og “holdt Patienterstatningen i ørerne”. De har været en stor hjælp i en periode hvor jeg ikke selv har haft overskudet til at køre en sag med Patienterstatningen. De kan varmt anbefales.

4. december 2017

Jeg er blevet behandlet utroligt fint …

Jeg vil helt klart bruge dem i en anden situation hvis det bliver nødvendig samt anbefale dem til andre.

Tak for godt samarbejde FV

Michael

16. november 2017

Elendig og uartig service - bondefangeri!

Elendig og uartig service. Får en sag tilsendt og gennemgår den, hvorefter de siger den er klokkeklar, og jeg blot skal skynde mig at indbetale startgebyr, så kører de sagen. Eneste der sker efter pengene er indbetalt er at de modtager svarskrivelse fra modparten (Nordea Liv & Pensions advokat, Kennedys Law), og herefter har de åbenbart ikke tid/kompetencer til at tage sagen, men undlader at tilbagebetale indbetalingen.

At de skulle ønske at afstå sagen pga deres eget ry og omdømme pga rapporter i sagen er en absurd undskyldning, idet sagens aspekter var dem belyst fra starten, og modpartens påstande alle modbevist. Men heldigvis er der jo også dygtige rådgivere og advokater derude som kan vinde sager... specielt efter de valgte at gennemse observationsrapporten samt anfægte de åbenlyse fejl og mangler ved den.

4. juli 2017

Kære Henrik
Jo vi har tid og kompetence til en sag som din. Men pga de observationer der er lavet af selskabet, og de rapporter der er på sagen, har vi af hensyn til vores ry og rygte og politik i denne slags sager valgt ikke at fortsætte sagsbehandlingen. Det ved du jo også udmærket godt. Af hensyn til vores tavshedspligt kan jeg ikke komme nærmere ind på det. På baggrund af din tilføjelse skal jeg oplyse, at vi ikke kendte til den detaljerede observationsrapport. Kan pga vores tavshedspligt desværre ikke uddybe dette. Men faktum er, at vi har valgt at trække os fra sagen. Tonny Skoglund

DU ER IKKE ALENE

Fuld valuta støtter dig.
Jeg kan varmt anbefale deres gode og personlige rådgivning. Har aldrig følelsen af at være til besvær selv om jeg kontakter dem i tide og utide for at få ro på mine frustrationer og spørgsmål om min sag.

TAK FULD VALUTA *****

21. februar 2017

kompetent

Jeg fik én meget sagkyndig behandling af min sag tilbage i 2002.At jeg så desværre ikke fik noget ud af dét,er en længere forklaring. Men nu er jeg ved at få genoptaget sagen,og jeg vil derfor med sindsro bede om assistance fra dem igen.Denne gang håber jeg selvfølgelig på et bedre resultat.

24. januar 2017

Fuld valuta, det får man

2 gange har jeg haft brug for kyndig hjælp.
Den har jeg fået. Første gang var i 90érne. jeg blev skadet i en trafikulykke, havde en advokat, han kunne intet, jeg fik 25.ooo kr i erstatning, Fuld valuta hjalp mig og jeg fik næsten 500.000 kr.
En knæskade i 2012, fik jeg også god hjælp til.
Nu har jeg mistet stemmen i en operation, så bliver det fuld valuta der skal hjælpe mig igen.
Det er hos Fult valuta man får den rigtige hjælp og man får altid svar på spørgsmål.

10. maj 2015

BEDSTE Firma

Jeg er meget glad for FULD VALUTA de hjælper når som helst og bliver aldrig træt af når jeg nogen gang ringer for ofte..
Jeg få altid god service ..

Jeg anbefaler til mange jeg kender og jeg vil også gøre fremover..

Mvh
Dardan B.

9. december 2013

Vil altid bruge jer som rådgiver.

Fuld Valuta er et meget professionelt firma.. de lytter til dig og de går ind i din sag som om det var dem selv, og så vil de ikke tage din sag op hvis de kan se der ikke er noget at kæmpe for., så det vil sige at de ikke bare prøver at hjælpe dig for pengene skyld..
fantastisk firma, så hvis du vil ha en god rådgivning så skal du ringe til Fuld Valuta.

5. september 2013

Ikke en imponerende indsats fra Fuld Valuta

Jeg har desværre ikke haft den bedste oplevelse med Fuld valuta og vil egentlig ikke anbefale dig at benytte dem.
Jeg manglede en bedre opbakning fra Fuld Valuta, følte jeg skulle bevise og atter bevise at jeg havde en alvorlig skade i begge skuldre, men fuld valuta nægter at tage sig af den venstre skulder. ØV

27. august 2013

Besvarelse fra Fuld Valuta ApS

Kære Karin. Jo, vi har bakket dig op hele vejen. Men, som du jo selv ved, så kunne vi ikke få dækning for din venstre skulder, hvilket skyldes, at den ikke på noget tidspunkt har været nævnt i det lægelige materiale som en del af skaden. Som du ved, har sagen været til vurdering os Arbejdsskadestyrelsen, og det er dem, der har fastsat dine varige mén som følge af skaden. Og, ja, du fik ikke noget for din venstre skulder, hvilket skyldes ovennævnte, nemlig, at der ikke i det lægelige var nævnt noget om venstre skulder.

Bondefangeri..........

Hold jer langt væk fra det firma og betal en advokat istedet for, de laver ikke noget som man ikke selv kunne have ordnet. Det eneste de laver er at vidersende dokumenter via mail og brev og intet andet. og når man så vil ud af kontrakten med dem koster det kassen fordi de mener at de har brugt rigtig mange timer på at lave ingenting. Har været igennem hele møllem med dem og ved på egen krop hvad det handler om.

20. august 2013

Kære adcd, Danmark (KT)

Vi har nu - selv om du har skrevet anmeldelsen anonymt - fundet frem til, hvem du er. Dit indlæg er ikke korrekt. Du kom til os, fordi Nordea Liv og Pension ikke ville give dig præmiefritagelse og udbetaling af tab af erhvervsevne. Vi gik ind i sagen, og vandt ! Nordea Liv og Pension bøjede sig, og du fik udbetaling med tilbagevirkende kraft. Da vi vandt skrev du

"
Hej FV

Det var rart at der endelig skete noget positivt...
Betyder det så at det bliver udbetalt med tilbagevirkende kraft fra 1 oktober..???

mvh k" (Vi har fjernet dit navn) - Ellers er teksten kopieret fra vores sagsbehandlingssystem.

Så jo, vi står godt nok noget uforstående overfor din bemærkning. Det er rigtigt, at du senere valgte af gå til en advokat, og denne anbefalede, at du skulle betale os vores honorar for sagen, hvilket jo ikke er så underligt, med det udfald den fik.

Tyveri af folks penge

Da jeg gik igennem en forsikringssag fik jeg anbefalet Fuld valuta. Men den eneste der fik fuld valuta var ejeren af selvskabet. 10.000 kr kostede det mig, for absolut ingen ting. Jeg blev lovet at jeg skulle have mindst 40.000 ekstra, men efter fuld valuta var "inde" i sagen, resulterede det i, at forsikringsselskabet var ved at trække deres erstatningstilbud tilbage. Jeg måtte derfor tage til takke med det oprindelige beløb, fratrukket "Fuld Valutas" umenneskelige omkostninger på 10.000 kr. Penge jeg aldrig får igen desværre.
Jeg tror at Fuld Valuta fik skrevet et eller to breve til forsikringsselskabet.. Det er dyre lære penge.
Jeg vil til hver en tid advare folk imod at komme i kløerne på disse tyve.

17. august 2013

Kære Daniel

Vi har været inde i vores data-base, og vi kan ikke finde en sag som din, men vi må afvise, at vi skulle have opkrævet et honorar på 10.000 kr., hvis du ikke fik medhold, og selskabet ikke har betalt yderligere. Vi må venligst bede dig dokumentere, at Fuld Valuta ApS skulle have modtaget et honorar på 10.000 kr. Lad os samtidig nævne, at Fuld Valuta ApS er et selskab, og indbetalt startgebyr og honorar går således ikke direkte til ejeren af selskabet.

Vi ser frem til at modtage den pågældende dokumentation, idet vi i så fald naturligvis gerne vi se om der måtte være begået en fejl. Men, som sagt ud fra dine sparsomme oplysninger, kan vi ikke se en sag med det nævnte forløb.

Fuld Valuta ApS