3,2

1 anmeldelse

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,2

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Vi fik desværre en vandskade fra vores …

Vi fik desværre en vandskade fra vores overbo og måtte genhuses i mange måneder. Imens vi var genhuset, blev vores lejlighed affugtet og efter det gik håndværkerne i gang med at påmontere gipsplader på nogle af væggene. I vores gang blev et skab taget ud således at det nye gulv kunne gå væk til væk, (noget de oprindeligt ikke ville have gjort) Vores skab kunne nu rokke mange centimeter og var ikke sat ordentligt på plads og vores dørtelefon kunne ikke betjenes. De kom forbi for at sætte det på plads, så vi kunne få mulighed for at betjene vores dørtelefon og have et skab som var sikker. De prøvede at placerer det ind hvor det skulle være, men det er aldrig blevet ordentlig og det rokker stadigvæk.

De foreslog os, at hvis vi selv købte en bordplade til 1000 kr. som firmaet, som i øvrigt også er Tømrermester Erling Sørensen A/S til vores køkken, ville de sætte det på. Der tænkte vi på, at det var da en dejlig gestus fra dem, men det skulle vi aldrig have gået med til og jeg skal forklare hvorfor.
For det første bliver der skåret et hul til håndvasken og et hul til vores komfur. Når vi kommer for at se det kan vi se at hullerne er skrået skævt og håndvasken er blevet prøvet forceret/presset på plads således at håndvasken også er skæv nu. Jeg skriver til firmaet og deres begrundelse for at det hele var skævt, er at (Sådan var det i forvejen) Hvad? Hvordan kan en håndværker, påstå at det retfærdiggør et dårligt stykke håndværk? Hvis og såfremt det nu var skævt i forvejen (som det ikke var) så udfører man da dit håndværk korrekt.
Jeg opdager så, at når der kommer vand på bordet ved hanen ved håndvasken, så driver vandet ned fra håndvasken, ned af væggen bagved og direkte ned i en strømboks hvor vores opvaskemaskine er tilsluttet. De har så været hos os i dag og jeg fortalte hvad jeg mente der var galt og det var, at de ikke havde tætnet bordpladen til væggen. Så svarede håndværkeren, at han godt vidste hvad det var. Hvad kunne jeg så udlede fra det, ja, at de ikke har gjort det de skulle nemlig at tætne kanterne fra bordpladen til væggen. Imponerende mangel på ansvar for deres arbejde og ikke mindst for det der kan ske hvis vand kommer i kontakt med strøm. Hmm.
Vi har igen og igen haft korrespondance med dem omkring deres dårlige udførte arbejde og det virker som om at de er ligeglade. De har jo fået deres penge fra forsikringsselskabet og nu skal vi belemres med problemerne og kæmpe igen og igen. Det er så tidskrævende og ikke mindst uudholdelig, at vi skal igennem det, efter alt det andet vi har måtte igennem i denne proces.
Vi er dybt rystede over deres manglede ever på empati og deres manglede evner på det skønsmæssige håndværk de har udført. Deres dårlige undskyldninger for at dække over deres egen håndværkere. Det er sjusk og jeg vil bestemt ikke anbefale dem til nogen.

13. juni 2017

Er dette din virksomhed?