Den er tilpas
Den er perfekt. Maden er god og servicen er god. Priserne har dog steget meget her for de sidste år.
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så ulækker mad.
Mine forventninger var ikke høje, skønt stedets priser var.
Pita med Kebab var et pitabrød med halvfrossen kebab og gammel icebergsalat - intet andet.
Pizzaerne var rent ud sagt så elendige at vi tænker sundhedsskadelige. Skinkestrimler som tydeligvis kom fra frost, pepperoni var billige skiver et eller andet fra frost, osten var ikke ost, men en form af et blandingsprodukt som aldrig har mødt en ko. Tomatsaucen var ren tomatkoncentrat. Alle det frosne var åbenbart smidt på pizzadejen inden den gik i ovnen, så pizzaerne var fuldstændig vandet til. Toilettet var SÅ klamt og den stakkels pige på omkring 12-13 år som stod ved kassen og modtog bestillinger og penge gjorde det godt (ps. man må ikke have ansatte på den alder til den stilling). Pga. hendes alder gik jeg ikke ind med maden da jeg så den og klagede over den. Det kunne jeg ikke nænne overfor et barn.
På vejen væk fra Fuglebjerg Pizza så vi en død kat i vejkanten og blev hurtige enige om at katten nok var død af at have spist noget af det mad kunderne fra stedet havde smidt ud, da det var uspiseligt. Stakkels kat….
Købte en salat dernede aldrig køb en salat der spurgte om hvad der var i inden der var Iceberg tomat agurk løg peberfrugt det lød jo fint tænker jeg nu når det er på et pizzaria tilføjer kebab til tænkte jeg da jeg åbner ligger et tørt stykke brød meget lidt kebab samt Iceberg 2 agurker 1 tomat. Og det var nok det lidt dressing også men mildest talt sygt skuffende jeg tog lidt kebab to mundfulde og smed resten ud kostede mig næsten 100 kr og måtte smøre rugbrød i stedet dette kun fordi man spiser sundere sygt skuffende !!!!¡!!!
Så dårlig mad, fik pomfritter jeg tror det havde været genopvarmet tørre indeni og slatne, tror et 5 årig barn kunne have lavet dem bedre ved at købe en pose i netto og havde smidt i oven... Virkelig pinligt at et pizzariaer ikke kan lave det simpleste pose pomfritter 🙈🤦♀️
En stjerne er faktisk for meget. Maden var virkelig dårlig og det var betjening også. Hvis jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det. Smagløst var pizzaen, en halv kylling var kun en kvart og kebabret var mildest talt dårligt.
Jeg bestilte en alm. kebab pizza, men da jeg modtager den og åbner den, ser jeg at halvdelen af min er dækket af brunt salat. Det var med al sandsynlighed for gammelt! Ringe!
Det er sidste gang jeg køber mad dernede bestilte en pizza sandwich som jeg måtte smide ud da den var pakket så meget ind i steniol at man ikke kunne pakke den ud.. og den durum jeg købte sad papiret fast at den gik i stykker næste hele vejen ned..
Fik en Nachos med kylling derfra. Sikke en skuffelse...
Ingen guacamole, ingen oliven, og en håndfuld jalaoenos. Alt smagte af jalaoenos!!
Og dertil en gang cremefraise ? dressing...
Øv.. Sikke en skuffelse.