klager drukner i administration
Vi bestilte en rejse til Egypten gennem Skov Rejser, der dog ikke er ansvarlig for noget som helst. Rejsens virkelige bureau er tyske FTI.
Udstyret med et meget fint hæfte med alle oplysninger og voucher's tog vi afsted fra Hamburg.
Ankom til hotel kl. 04.00 den 11. hvor man afviste os, da hotel-voucheren var udfyldt forkert. Vi havde betalt for den 10. til 18.2.2017 begge dage incl.
men voucheren lød på den 11. og værelset stod først til rådighed kl. 10.00 formiddag. Receptionisten var urokkelig og jeg betalte 77 dollars for at få lidt søvn. En time senere blev vi banket op af to sikkerheds-vagter og en bell-boy, der forlangte at få udleveret vore pas. Det kunne ikke vente.
Vel hjemme, henvendte jeg mig til Skov Rejser, der lynhurtigt tørrede den af på deres samarbejdspartner. Jeg skrev til partneren og vedhæftede kvitteringen fra receptionen. De skrev tilbage, at de ikke havde noget med sagen at gøre, men ville sende mailen videre til FTI.
FTI svarer da også direkte tilbage, at de ser på sagen og der vil gå op til 10 UGER, før jeg får svar.
Alle vasker hænder - og 10 UGER for sølle 500 kr.
Oveni "glemmer" man at fortælle, at der må ryges på alle fællesområder indendørs i hotellet.