Falsk markedsføring (gluten/cøliaki)
Vi bookede en rejse til Egypten og valgte udelukkende ud fra deres beskrivelse om at kunne håndtere glutenfri diæt ved forespørgsel. Ved bookingen oplyser vi, at vores søn har cøliaki, og det er derfor essentielt afgørende med korrekt kost. Ved ankomst til hotellet siger vi det igen, hvortil de spørger, om vi selv har medbragt brød og mel?? Til et hotel der i rejsebeskrivelsen profilerer sig af at kunne håndtere en specifik diæt…. Vi taler med chefkokken omkring udfordringen, men ikke en eneste gang forsøger de at skaffe noget. Og tjenerne på hotellet gad ikke engang undersøge, om en ret var glutenfri, hvis der var travlt.
Vi klagede naturligvis over det til FTI, da vi kom hjem, men ifølge dem, skulle vi have taget kontakt til selskabets guide, der var på hotellet 1 time om dagen.
Deres markedsføring stemmer absolut ikke overens med virkeligheden og det faktum vrider de af sig ved at skrive, at vi skulle have kontaktet guiden på hotellet fremfor chefkokken, der trods alt er med tilsat tilberede maden.

Besvarelse fra FTI Touristik