3 veninder
vi er 3 veninder der har været inde og fået spraytan, men vi er desværre ikke tilfredse, det røg af 1-3 dage efter og lavede plamager. Det sys vi ikke kan være rimeligt da der står og bliver sagt det kan holde 6-10 dage.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Absolut det allerbedste sted til hår og spraytan. Meget professionelt og behageligt. Allersødeste menneske man kan møde ❤️❤️❤️❤️
Vi er et par og vi ville for første gang prøve SprayTan. Og det var en oplevelse.
Lone gik til opgaven meget professionelt og med humor. 🫶
Nu 8 timer efter behandlingen er vi MEGET tilfredse. Det bestemt ikke vores sidste gang.
Så tusind tak for det hele Lone.
We Love It 🫶❤️
Min datter og jeg har fået lavet spraytan. Vi valgte den tan der ikke kunne smitte af. Den smittet dog stadig af. Sprayen var også meget dårligt sprøjtet på, jeg manglede spraytan ned langs det ene ben .
Jeg har fået lavet en spraytan hos Fru.Hansen. Jeg har hvide plamager samtlige steder og dette er efter bad og resultatet dagen efter. Utilfreds og kritisk er jeg jo, da jeg skal holde nytår i morgen. Håber det kan nå at reddes. 😳

Besvarelse fra Fru Hansen v/Lone Hagedorn
For femte gang har jeg fået lavet mine super flotte extensions, og det bliver ikke den sidste gang hos Fru Hansen. Venter spændt på deres nye flettemetode kommer ordentligt igang! Et super tilfredsstillende resultat, hver evig eneste gang. Er du ikke tilfreds med mængde af hår, klipning eller lignende tager de det med et smil og du får det som du vil have det :-) Alt i alt alle pigernes drøm!