Nul !1100€!!! La galerie pour nouveau Defender 110 l663 est Inmontable la position des pattes ne correspond pas au rail oem De plus l'appui de la galerie sur les pattes n'est pas plan Ça vaut r... Se mere
Worst product I ever bought. Dropdown table and rooftop rack. Arrived in 3 different boxes over 3 days. You need to buy speciale ( expencive tools) to installe. NOTHING is assembelt forehand. Bolts,... Se mere
Commande effectuée sur le site et demande changement de la commande dans les deux heures qui suivent pour bénéficier d'un tarif pour Deux articles avec livraison comprise... envoi de 3 mails et 3 essa... Se mere
I've brought from the store multiple times, but on 4 different occasions have the items I've brought either not been in stock or have been lost in transit, and they just send the generic response of "... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Ooit begonnen we met 1 kleine winkel in Utrecht waar je terecht kon voor al je American streetwear. Inmiddels zijn we al meer dan 20 jaar de leukste sneaker, snapback & streetwear keten van Nederland. Met 15 Front Runner Stores zitten we altijd bij jou in de buurt. Zo vind je ons in het centrum van grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amersfoort, Groningen, Zwolle, Nijmegen en Arnhem.
Parkerbaan 1, 3439 MC, Nieuwegein, Holland
- 0302192644
- webshop@frontrunner.nl
- www.frontrunner.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
snele levering, netjes.
De levering is heel snel je word op de hoogt gehouden van je pakket via het dpd met je pakket nummer. Ik heb mijn artikel binnen 2 dagen gekregen.
frontrunner verdient podiumplaats
mocht het aantal schoenen in mijn maat groter zijn, ik zou het iedereen aanraden ;)
Het is een overzichtelijke site en makkelijk te gebruiken.
De bestelling verliep naar wens en vragen worden snel beantwoord.
De bestelling en aflevering verliep snel en volgens afspraak,alleen 1 opmerking,dat de doos niet goed dicht zat bij aflevering.Verder dik tevreden.
makkelijk en snel
goeie en duidelijke site, snel in huis en ook een prima verpakt pakket. schoenen zitten ook prima. bedankt!
De service is super, de bestelling was na een dag al geleverd.
Ik vind het een goede service, de bestelling was binnen een dag geleverd en dat zonder verzendkosten.
Ook de kwaliteit van de bestelling die ik heb gedaan (Converse schoudertas) is top!
Miscommunicatie
Ik heb geen reactie op mijn mail gekregen en kreeg ook geen factuur bij de retourzending.
Een voorbeeld voor ander shops
Mijn bestelling bij Frontrunner werd binnen twee dagen afgeleverd, keurig verpakt. Levertijd zoals het hoort of zoals je als koper verwacht. Een bijzonder positieve ervaring!
vlotte behandeling van mijn bestelling.
Ik heb mijn bestelde product snel ontvangen. En ook was de klantvriendelijkheid hoog. Ik zal zeker vaker een bestelling doen.
Goede levertijd, slechte retour service
Mijn betselling is goed verwerkt en op tijd geleverd, echter waren mijn schoenen zwart terwijl op de site alleen grijze waren afgebeeld.
Ik ben vriendelijke geholpen door jullie klachtenlijn KIALA is echter zeer traag met het ophalen van mijn pakket en het verwerken hiervan.
Dit is dan ook de zwakste schakel in dit proces.