Jeg har købt flere gange hos Frkskrump og jeg er yderst tilfreds, både med varerne og hver eneste gang jeg har bestilt varer, er ordren altid bekræftet pr. mail med det samme og ydermere afsendt selvs... Se mere
Jeg køber ofte varer i netbutikken, og det er rigtig dejligt, at produkterne er beskrevet så godt, både hvad anvendelse, sammensætning og kalorier angår. Bøgerne om flad mave m.fl. Giver en grundig in... Se mere
Jeg har bestilt fra frk. skrump et par gange og hver gang har oplevelsen været helt i top. Godt udvalg, varerne er perfekt og sikkert emballeret, der er ingen mangler eller fejlleverancer og man blive... Se mere
Når man ønsker at spise sundt, synes jeg udbuddet i butikerne er en jungle at finde rundt i. Mange fødevarer markedsføres som sundt/lav fedt indhold, men hvor sukker indholdet er ekstremt højt. På d... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Egen butik og netbutik med sukkerfri slik og sukkerfri chokolade. Online diæt behandling. Speciale i PCO.
Det spiller bare
Jeg har bestilt varer i denne webshop 3-4 gange, og hver gang er der god besked undervejs i ordrebehandlingen, hurtig levering, rimelige priser. Og så bliver jeg inspireret til at prøve nye sukkerfri varianter :-)

Besvarelse fra Frkskrump
spændende webshop med hurtig levering
Jeg har for anden gang bestilt fra frk.skrump.dk.
Glæder mig til at modtage mine varer, som ellers ikke er så lettilgængelige i det midt-/vestjyske.
Handel helt uden problemet
Ganske smerteløs handel, absolut intet at klage over
Super oplevelse.
Jeg har handlet her flere gange nu, og det har været en god oplevelse hver gang. Mine varer kommer altid meget hurtigt, og jeg får med det samme en mail, hvor jeg kan se, hvor langt ordren er. Det er super nemt, at jeg lige kan hente varerne i en pakkeshop i nærheden af, hvor jeg bor. De har et fint sortiment, som er perfekt til det, jeg skal bruge. Jeg har aldrig oplevet manglende, udsolgte eller forkerte varer, og de er altid pakket meget fint og forsvarligt. En super oplevelse hver gang!
Fantastisk stort udvalg
Jeg bestilte mine varer onsdag aften. Torsdag eftermiddag fik jeg en mail hvori der stod at varerne er på vej. Nu håber jeg bare at jeg får dem i morgen fredag :-)
Nemt :)
Det er kun prisen, der kan frustrere mig.
Men man må acceptere, at man er 'lidt ud over det sædvanlige' og derfor må betale prisen, da vi ikke er så mange om budet endnu.
Ellers en dejlig nem hjemmeside og ingen problemer med bestilling eller levering.
Kan kun anbefales :) Da supermarkederne og div. andre butikker i mit område (Mariagerfjord) ikke kan levere varen ;)
Overskuelig, informativ netbutik
En rigtig fin og velorganiseret netbutik. Jeg fik de informationer, der var mig nødvendige for at handle de produkter jeg havde brug for. Jeg kommer helt sikkert til at bruge hjemmesiden igen. En god hjemmeside også når man har specielle behov, da næringslisten er tilgængelig.
Lækkere sukkerfri slik , hurtig ekspedition og service
Lækkere sukkerfri slik :-) service ,forsendelse på nettet super hurtig.😄👍
Nemt, hurtigt, lækkert udvalg og hurtig fra bestilling til levering!
Sgu ikke sidste gang jeg runder den biks!
helt tilfredsstillende
Jeg har kun positive ting at sige om frk. skrump. Pakken jeg bestilte er blevet leveret lynhurtigt og de ting jeg havde bestilt er som jeg regnede med. Tingene er måske lidt dyrere end andre steder, men det er dejlig nemt ikke at skulle bruge en hel formiddag på at gå i 10 forskellige butikker i Herning. Det koster jo også at køre de 25 km der er derind. alt i alt kan jeg varmt anbefale frk.skrump.
VH Mona Dyrholm
God og hurtig service, nem netbutik med et helt ok udvalg
Netbutikken er nem og overskuelig at finde ud af. Det er et helt ok stort udvalg. Tingene kommer hurtigt til en og der er ingen problemer, alt er pakket fint ind. Intet er mast eller knust. Klar anbefaling fra min side :-)
Kan også anbefale deres mange andre tilbud :-)
Perfekt handel
Nem bestilling, hurtig levering og enda med en lille gave. Det kan ikke gøres bedre
Fin og hurtig handel
Fin og hurtig handel og betjening hos Frk. Skrump.
Varene leveret hurtigt efter bestilling.
Handler helt sikkert hos Frk. Skrump igen :o)
har ALDRIG haft nogen problemer
Jeg bruger dem tid, og alt er bare som det skal være.
Super hurtig levering - og godt udvalg!
Jeg har bestilt sukkerfrit slik fra netslank.dk 3-4 gange og har alle gange oplevet virkelig hurtig levering (GLS). Jeg er glad for deres udvalg og priser.
Nemt og hurtigt
Godt udvalg af varer og hurtig levering med mulighed for at benytte levering til GLS pakkeshop eller erhvervsadresse så man ikke er afhængig af Post Danmark.
Dejligt at der skelnes mellem sukkerfri og ikke tilsat sukker så man har god mulighed for at vælge det helt rigtige.
Kan klart anbefale at gøre sine indkøb hos frk skrump også selvom det i nogle tilfælde er lidt dyrere end i butikkerne - til gengæld er det nemt.
Savner søgefunktion
Hurtig ekspedition af varerne, og dejligt at man kan få dem leveret til en benzintank lige rundt om hjørnet, der har længe åbent.
Men jeg savner i den grad en søgefunktion i webshoppen. Det var svært at finde varerne her, hvor det var første gang jeg besøgte hjemmesiden.
Og så er det irriterende, at man skal lave en masse ekstra museklik, hvis man vil bestille mere end 1 enhed af en vare. Normalt får man mulighed for straks at angive, hvor mange enheder, man vil have, inden varen puttes i kurven.

Besvarelse fra Frkskrump
super service og hurtig levering
Der er ikke så stort udvalg,som I andre netbutikker med helsevarer, men der er mange gode ting. Jeg blev dog først opmæksom på fkrskrumps eksistens, da jeg læste bogen "spis din mave flad"