Frk Nissens-glansbilleder Anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg vil give min store tak til frøken…

Jeg vil give min store tak til frøken Nissen's webshop når man køber glansbilleder, hvilket jeg gør jævnligt. Det er trygt at handle, der er et stort sortiment, og glansbillederne er pænt og forsvarligt pakket så de rejser godt beskyttet med posten. Stor anbefaling herfra.

6. januar 2025

Besvarelse fra Frk Nissens-glansbilleder

Selv tak, du skal være så hjertelig velkommen til at handle igen.

Så fin en oplevelse

Sådan en dejlig forretning, og så venlig vejledning via mail. Kun positive ord herfra :)

26. juli 2022

Tak for din venlighed.

Tusinde tak for endnu en hurtig god og…

Tusinde tak for endnu en hurtig god og super service.
Kunne jeg give mere end 5 stjerner, gjorde jeg det. Har ALTID været tilfreds og med en god og hurtig forsendelse i forsvarlig emballage.
Tusinde tak fra en mangeårige køber.

4. marts 2020

Har handlet et utal af gange på denne…

Har handlet et utal af gange på denne webshop igennem rigtig mange år og vil til enhver tid give mange stjerner for service og forsendelse, får ALTID mine glansbilleder til tiden og de er ALTID forsvarligt pakket ind. Handler der helt sikkert igen og igen. Mange tak for de gode handler.

27. februar 2020

jeg bestilte varer den 13.februar og…

jeg bestilte varer den 13.februar og har intet modtaget. Tog kontakt til sælger som mener at jeg ingen rettigheder har og som ikke har tænkt sig at leve op til forbrugerrådet tænk retningslinjer, og tilbagebetale pengene.Firmaet har opstillet sine egne regler. Meget utilfreds kunde som hverken vil eller kan anbefale andre handel herfra. Jeg giver websiden minus en stjerne. Hun tager alt for meget i porto især hvis det skal være muligt at spore forsendelsen. Virkeligt ingen service derimod næsvise og fornærmende svar. Virker ligeglad med om varen kommer frem. I hvert fald den værste oplevelse som jeg har haft i forbindelse med handel på nettet.

Jeg vil lige tilføje uddybende og som respons på firmaets svar. Man har 14. Dages fortrydelsesret ved alt handel på nettet og når varen ikke når frem har man krav på at få sine penge retur...Det siger dansk og international lovgivning. Det vil hun ikke følge. Man kan ikke bare opstille sine egne regler, hvilket firmaet har. Det fremgår ikke tydeligt på hjemmesiden..men først når man har lagt i kurv. Forsendelses prisen er meget høj 150 kr. For track og trace uanset om det er 2 ark glansbilleder eller mere er heller ikke ok...og burde være efter vægt...man burde ikke tjene på forsendelsen og få kunder til at vælge det fra ved at sætte prisen for høj.
Jeg har stadig ingen varer modtaget.
Tonen Ja den kan man selv se ud fra svaret.
Der har ingen person angreb været fra min side...men kun henholder jeg mig til min ret ifølge lovgivningen og almindelig plig som man burde have som sælger.
Må sige at jeg er meget forbavset over hvordan man behandler sine kunder på Nissens glansbilleder..

25. februar 2020

Besvarelse fra Frk Nissens-glansbilleder

1. Hvor er det surt at skulle beskæftige sig med kunder af jeres slags; men det sker heldigvis også yderst sjældent.
Jeg vil undlade at kommentere på alle disse usande beskyldninger, og bare ønske overpostmestren og datteren GOD BEDRING.

2. Hvor er det træls at man ikke kan lægge billeder op her, ellers kunne jeg bevise at varene nu er til salg på DBA, af selvsamme anmelder.
Trustpilot er åbenbart også ligeglade, med faktuelle beviser, man er så nødt til at sætte spørgsmål ved dette forums troværdighed.

meget tilfreds

meget tilfreds fik det jeg havde bestilt og varerne levede op til forventlingerne hurtig forsendelse og rigtig god service kan varmt anbefale denne sælger

14. oktober 2015