*Lækkert, blødt, håndlavet og kemikaliefrit alpakagarn *Super service, hurtig tilbagemelding også pr. mail, søde postkort med levering af garn og personlig besked fra Marianne. Har i dag også fået... Se mere

God hjemmeside, hurtig levering, dejligt garn. Men garnet var rullet op, så man måske skulle bruge en garnvinde. Det var ikke beskrevet i kittet med garn og opskrift. Brugte derfor en hel dag, på at... Se mere

1. Hobbyforretning
  2. Garnbutik

Frisenvang garn er håndspundet bæredygtigt garn af 100% royal/baby alpakauld. Det natur- og plantefarvede garn er produceret efter økologiske traditionelle metoder af dygtige håndværkere i et lille kooperativ i Perus andesbjerge. Salget af Frisenvang garn bidrager bl.a. til 40 børns skolegang og uddannelse.

4,6

Virkelig lækkert garn og genialt koncept.

Har lige modtaget 4 stk. 'Sart lyseblåt håndspundet garn 100% alpaka - 350-400 meter'. Utrolig flot og blødt. Noget af det lækreste garn, jeg har haft i hænderne længe, og farven er bare helt perfekt. Jeg er meget tilfreds med købet. Kan varmt anbefale garnet.

15. februar 2023

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse. Rigtig god fornøjelse med det sarte lyseblå garn :-)

Lækkert håndlavet garn

*Lækkert, blødt, håndlavet og kemikaliefrit alpakagarn
*Super service, hurtig tilbagemelding også pr. mail, søde postkort med levering af garn og personlig besked fra Marianne. Har i dag også fået info med billede af den kvinde, der har håndspundet mit bestilte bundt :-)
*Du støtter en god sag

6. februar 2021

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tusinde tak Helle og tak for din gode støtte til projektet i Peru :-)

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig levering, dejligt garn.
Men garnet var rullet op, så man måske skulle bruge en garnvinde. Det var ikke beskrevet i kittet med garn og opskrift. Brugte derfor en hel dag, på at løse det op og lave et brugbart nøgle. Sur brugt tid.

19. januar 2021

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tak for Anmeldelse Maria. Det er et godt input, vi vil fremover skrive tydeligt at garnet leveres i fed som man selv skal rulle op. Det tyder på at du har fået ét af de meget fået leveret et fed garn som har været svært at rulle op, det sker af og til, da alt omkring Frisenvang garn er produceret i hånden og som alt andet så kan et enkelt fed være vundet mindre godt op, dette sker heldigvis kun meget sjældent, og den slags fed tager vi altid retur, så det er bare at henvende sig til os

Fantastisk garn

Fantastisk garn. Bæredygtigt håndspundet alpakauld. Blødt og naturligt. Super service.

17. januar 2021

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tusinde tak for den positive anmeldelse Lene og ikke mindst tak for støtten til familierne i Peru

Superdejligt blødt og lækkert garn i…

Superdejligt blødt og lækkert garn i skønne farver 👍🏽💙🦙💙
Og super service 🦙💙🦙
Skønne varme vanter og tørklæder. Fås ikke bedre nord for Peru 🤗🦙😘
Og kan hentes lige ved døren i Brønshøj.

16. januar 2021

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tusinde tak Benedikte og tak for den gode støtte til projektet

Ualmindelig god vejledning

Ualmindelig god vejledning, betjening, ekspedering af indehaver og så har jeg aldrig oplevet så lækkert noget garn

16. januar 2021

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tusinde tak Winnie og tak for støtten til projektet i Peru

Jeg så en udsendelse på dk4 om…

Jeg så en udsendelse på dk4 om Frisenvang garn. Da jeg har været i Peru og set hvordan folk lever der, blev jeg inspireret til at købe garn fra Frisenvang, i første omgang blot for at støtte foretagenet. Det er en god form for hjælp. Jeg strikkede 2 sjaler af Baby Alpakka garn. Et til min mand og et til mig selv. Det varmer rigtig godt og kradser på ingen måde. Siden købte jeg mere Baby Alpakka garn og strikkede et slumretæppe til min mand. Det varmer godt og han er meget glad for det. Sidder man og halvfryser er det alle tiders.

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tusinde tak Anne Margrethe. Det er så dejligt at Frisenvang garn kan holde jer varme og samtidig så støtter du projektet i Peru, det er en kæmpe stor hjælp

Her er der både det skønneste bløde…

Her er der både det skønneste bløde unika garn og lige så vidunderlige slag og tørklæder. Et super tilbud om at holde traditionelle håndværk i gang og beskytte miljøet mod industrielle kemikalier. Det er så skønt at strikke med.

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tusinde tak for din store støtte til projektet i Peru og tak for den flotte anmeldelse

Eksem og lækre designertrøjer

Jeg lider af allergi over for lanolin og har mange udfordringer på grund af det. Alpakaulden indeholder ikke lanolin og gør den derfor specielt velegnet til os, der lider af den varige kontaktallergi over for lanolin. Marianne Frisenvang garnet bruger jeg med største fornøjelse og det virker, ingen eksem til mig, sådan - og samtidig er jeg med til at støtte den gode sag i Marcapata cooperativet. Jeg er imponeret over dette arbejde mellem Andesbjergene og DK-2700 Brønshøj. Flot klaret.

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Så dejligt at du kan bruge vores alpakaprodukter uden allergi. Tusinde tak for støtten til projektet i Peru, det gør en kæmpe forskel for familierne i Marcapata

Det lækreste Alpacagarn og et fedt koncept

Det lækreste Alpacagarn og et fedt koncept der støtter damerne i Peru. Elsker det hele ved det. Samtidig får jeg nældefeber af alt andet garn jeg køber, men hos Frisenvang kan jeg tåle alle naturfarver og de fleste plantefarvede garn. Der er altid god service og hurtig levering. Tak Marianne for altid god service og godt humør. Hvor er jeg glad for at jeg fandt frem til dit garn.

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tusinde tak og Lone, og tak for din store støtte til projektet

Fantastisk garn og skøn personlig…

Fantastisk garn og skøn personlig betjening. Jeg kan godt lide tanken om, at det her er fair trale.

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tak Jytte og tusinde tak for støtten til projektet, det gør en stor forskel for familierne i Peru

Det skønneste håndfarvede baby-alpacca…

Det skønneste håndfarvede baby-alpacca garn, virkelig god, personlig service og meget hurtig levering. Oven i købet er priserne fair og garnkøb støtter kvinderne i den lille landsby! 100 % tilfredshed herfra :-)

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tusinde tak Rikke og uden jer dejlige kunder, kunne projektet i Peru ikke køre

Total lækkert håndspundet garn

Total lækkert håndspundet garn - og man støtter samtidig en god sag. God service og vejledning - og så er deres tørklæder forresten også bløde og skønne og varme👍

Besvarelse fra Frisenvang ApS

Tusinde tak Trine, og tak for støtten til projektet i Peru