Dejligt kød, men I har leveret en pakke med 2 koteletter ( gennem Aarstiderne ) der skulle indeholde 200 gram - men kun indeholdt 175 gram !!!! Det er simpelthen FOR SØLLE. Uanset om der mangler 2 el... Se mere
4 gang ikke lykkens gang... Nu er det 4 gang at jeg i Rema har købt økologisk oksekød samme nedtur hvergang, Kød der krymper meget mere end de 10% fedt. I SKULLE SKAMME JER. Jeg spiser ikke mere f... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Friland står bag Frilandsgris, Friland Økologi og Friland Kødkvæg. Vi lever af at producere kød med fokus på høj dyrevelfærd.
Tulipvej 1, 8940, Randers SV, Danmark
- 89 19 27 60
- kasfr@friland.dk
- www.friland.dk
Friland har intet med friland og gøre…
Friland har intet med friland og gøre dyrne ryder på stald efter 5 uger ... har dog en meter gange meter pr gris op til en vis størrelse mere i stalden og er grisen heldig har den mulighed for lukket gårdhave med kik til himlen...og soen går ude hele året vinter og sommer så gyllen rigtig kan rende ud i åre og vand løb ...taberne i alt det her... er grisen og naturen.
Snyder på vægten !
Det er simpelthen FOR SØLLE. Uanset om der mangler 2 eller 25 gram er det bare ikke godt nok !
Lækkert kød fra dyr
Lækkert kød fra dyr, der har det godt. Det er virkelig værd at støtte!
Køber kun friland og øko❤️
Køber kun friland og øko. Dette for dyrevelfærd, klima og sundhed. ❤️
Dyrerne skal selvfølgelig have det godt
Når kvalitet, dyrevelfærd og pris alt sammen er vigtigt
Det er et vigtigt skridt mod et bedre miljø og bedre dyrevelfærd... en supet løsning, når man ikke er klar til næste skridt... at blive vegetar eller veganer
Dejlig der tænkes på dyrenes velfærd
Dejlig der tænkes på dyrenes velfærd. Jeg køber udelukkende økologisk eller frilands kød. Super gode produkter.
Næsten altid Friland.
Vi køber altid, så vidt muligt, kød fra Friland.
Hvad enten det er gris eller ko - så er smagen altid ekstra go'
super gode produkter
Lækker og velsmagende.
Har lige fået en hakkebøf af frilandskød, lækker og velsmagende.
Køber ofte både ko og gris begge dele er altid godt.
Tak fordi i tænker på dyrene 🙌❤
Dyrevelfærd er altid pengene værd og…
Dyrevelfærd er altid pengene værd og Friland sørger for et godt dyreliv for deres landbrugsdyr
Godt kød fra Friland købt hos Coop.
Jeg køber kun kød fra økologisk opdrættede dyr og som jeg via pakken kan se anbefales af enten Dyrenes Beskyttelse eller får mindt 3 hjerter hos Coop. Det er ikke gammelt sålelæder eller oppumpet grisekød du sætter tænderne i. Du kan både smage det, og se det på måden det steger på, at dyrene har udviklet muskler, fordi de har rørt sig.
Godt arbejde
Godt arbejde - alle husdyr burde behandles hensynsfuldt og kærligt som hos frilandslandmænd og -kvinder :)
Landbrug med fremtid
Friland arbejder på en måde og for alt det, som er landbrug med fremtid i.
Fantastisk kød
Fantastisk kød. Skønt at vide, at dyrene har haft det godt.
Godt kød med god samvittighed👏🏼🐷🐮
Godt kød fra dyr der lever et godt liv
Det eneste kød man kan spise med god…
Det eneste kød man kan spise med god samvittighed fordi man ved dyrene har det godt..eneste minus er vil være rart med større udvalg. Begrænset hvor mange koteletter og hakket kød man kan spise
Kød fra dyr der har haft det godt, smager også bedre, og for samvittigheden