DÅRLIG ELEVPLADS
Jeg anbefaler ikke dette sted som en læreplads, jeg har haft en forfærdelig dårlig læreplads periode, og jeg er ikke den eneste, der er mange andre der har haft det på samme må som mig både før og efter min periode.
Men driftslederen i denne besætning er ikke til at samarbejde med, hun har en forfærdelig dårlig og grov attitude over for elever, taler ned til dem og står og siger at de egner sig ikke til at passe grise og spørger direkte om man overhovedet er sikker på man har valgt den rigtige uddannelse, derudover kører hun på dig personligt lige så snart hun ved noget om dig. Et eksempel er at jeg kom og sagde til hende en dag at jeg havde ondt i ryggen, fordi jeg havde fået lavet et uheldigt ryk med vandslangen dagen før da jeg gik og vasket stald i 8 timer, hendes svar var bare at så kunne jeg lade være med at ligge og fedte rundt med min kæreste hele natten.
Hvilket resulterede i jeg og andre elever af samme oplevelse med personlige angreb fra driftslederen er gået grædende hjem fra arbejde rigtig mange gange.
Da jeg sygemeldte mig grundet en operation, og skulle forholde mig i ro, lå hun og skrev nærmest til mig dagligt, at hvis jeg kede mig kunne jeg jo lige komme op i stalden og ligge vasketøj sammen, det svarede jeg ikke på fordi jeg er sygemeldt, og hun i realiteten slet ik må kontakte mig.
Når man snakker med chefen af gården om hvordan man bliver behandlet, er han i chok, og kalder alle mand til samtale, men driftslederen sidder bare og benægter alt hun har stået og sagt til dig, og at hun har kørt på dig personligt. Hun skulle nødig sætte sig selv i dårligt lys.
Hun endte så med at skabe en løgn som chefen hoppede på, om at jeg ikke medicinere dyrene, og så måtte jeg slet ikke komme i stalden mere, medmindre jeg var under opsyn. Jeg ville aldrig kunne få mig selv til at kigge på et sygt dyr, vide at det har brug for min hjælp, og så ik hjælpe, man er sku da syg i hovedet hvis man gør det.
Så jeg var jo mega ulykkelig over at jeg ikke måtte være sammen med grisene når det var det jeg brændte for.
Det resulterede så i da jeg kom på første hovedforløb februar 2025 at jeg ikke kunne få min landbrugsassist eksame, da både min driftsleder og min chef har afvist den, hvilket giver ingen mening....
Så denne besætning KAN IKKE ANBEFALES til andre.
Jeg er heldigvis videre til en meget bedre besætning hvor de behandler både dyr og personalet meget bedre.