Dni mijały, poza zapewnieniem że buty przyjdą zgodnie z terminem dostawy nie otrzymałem nic. Teraz jest już dwa tygodnie po tym i tak bardzo długim terminie więc w poniedziałek komisariat.
Se, hvad kunderne siger
Dokonałem w ostatnim czasie zakupu butów Nike. Byłem pełen obaw zwłaszcza, że kontakt z tą firmą jest dość specyficzny. Telefonu nie odbierają lub włącza się auto odpowiedź a na maile odpisują z opóźn... Se mere
Buty zamówione 3 kwietnia przyszły 25 kwietnia, więc po 3 tygodniach. Sama usługa InPosta trwała 2 dni - wina długiego czasu oczekiwania ewidentnie po stronie firmy. Pudełko butów wygniecione, ale but... Se mere
Bardzo zdziwiły mnie te negatywne komentarze. W moim przypadku wszystko było w idealnym porządku. Zapłaciłam, dostałam maila o realizacji, poźniej maila o wysyłce, poczekałam kilka dni i kurier przyni... Se mere
Kontaktoplysninger
L 5 1B Homebush Bay Dr Rhodes, 2138 , NEW SOUTH WALES, Australien
- www.freshshoes.pl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super obsługa
Obsługa klienta jest naprawdę profesjonalna. Pomogli mi w doborze rozmiaru i udzielili szybkiej odpowiedzi na moje pytania.
Dziś buty dotarły
Buty, które zamówiłem, sa dokładnie takie, jak na zdjeciach. Jestem bardzo zadowolony.
Ja zamówiłam buty dla syna 24.07.2024 a…
Ja zamówiłam buty dla syna 24.07.2024 a otrzymałam przesyłkę Inpost 7.08.204 więc tak jak w opisie przesyłka dotarła na czas
buty nie są na pewno oryginalne aczkolwiek całkiem dobrze wykonane,i nie warte tej ceny
Ale to mój pierwszy i na pewno ostatni zakup w tym sklepie,przykro że tyle ludzi została oszukana
Ja dokonałam zakupu i dopiero czytałam opinie i byłam w szoku i obawie że starciłam sporo pieniążków
zakładam opcję negatywnych komentarzy od konkurencji,ponieważ otrzymałam zamówiony towar,jakość obuwia oceniam na 4+
Z perturbacjami, ale polecam
Buty dotarły 13.08. Oryginalny karton i buty też (Nike Air Force 1). Polecam.
Firma skontaktowała się ze mną ponownie zaraz po ogłoszeniu mojej poniższej recenzji 07.08. z informacją, że buty zostaną dostarczone w terminie, tj. do 12 dni roboczych od zamówienia (do 16.08.). Dzisiaj, 12.08., przyszło potwierdzenie, że InPost odebrał paczkę. Teraz czekam na buty.
Recenzja 07.08.:
Zamówiłam buty 29.07., dostałam standardowe informacje o wysłaniu paczki, natomiast na stronie InPostu widnieje wciąż informacja tylko o zgłoszeniu paczki do odbioru. Kontaktowałam się z fresh shoes i dostałam automatyczną odpowiedź, że z powodu dużej ilości zgłoszeń czas na odpowiedź wynosi do 96 h. Mija w piątek (09.08.).
Błyskawiczny kontakt mailowy odnośnie…
Błyskawiczny kontakt mailowy odnośnie pomocy w wyborze rozmiaru. Córka jest zadowolona :) Na pewno to nie ostatni zakup u Państwa.. :)
Dziękujemy za gratis dołaczony przesyłki.
Polecam w 100%!!
Buty są megaaa
Buty są ekstra do tego gratiisowe sznurówki. Jedyne do czego mogę się przyczepić dto czas wysyłki tak to wszystko pieknie.
Zamówiłem zły rozmiar
Przez pomyłkę zamówiłem rozmiar 36 zamiast 46 :/ Dziękuję za bardzo sprawną wymianę na poprawny, chociaż błąd był z mojej strony. Pozdrawiam
Super buty
Zamówiłem 7 dni temu. Dzisiaj listonosz przyniósł. Co prawda miałem link do śledzenia przesłyki ale mimo wszystko mogliby szybciej odpisać na maila.
Uwaga! Nieuczciwy sprzedawca.
Uwaga ! To nieuczciwwa firma. Kupiłem 2 pary butów z czego jedne zwróciłem. (Druga para ok ale wysyłają z Niemiec i długo się czeka.) I co? 0 . najpierw krętactwo, że brak nr konta później zarzadali dokumentów odnośnie przesyłki bo niby odebrali ale nie mają :)
i od 25/06/2024 cisza brak odpowiedzi na email i 0 kontaktu telefoniczne. Pieniędzy do dzisiaj nie zwrócili.
Oszustwo.
Dziś otrzymałem buty
Jestem bardzo zadowolony bo nie spodziewałem sie, że dostanę gratisowo dodatkowe sznurówki. Polecam.
Dla mnie ok
Wybrałem przesyłkę InPostem. Paczka dostarła w tydzień a buty oryginalne na 100% bo sprawdzałem w Sizeerze.
Zdecydowanie nie polecam zakupu na tej…
Zdecydowanie nie polecam zakupu na tej stronie.Popelnilam błąd,bo nie przeczytałam opini zanim dokonałam zakupu.Butow nie ma do dziś,a to już dwa tygodnie.Na kontakt telefoniczny nie ma nawet co liczyć,nie odbierają.Trzeba to nagłaśniać i ostrzegac ludzi ,bo to nie do pomyślenia żeby tak naciągać
Buty bardzo fajne
Buty bardzo fajne. Sprawdzone w sklepie - oryginalne. Paczka dotarła do paczkomatu. Jestem zadowolony z zakupu.
brak zwrotu pieniędzy za zwrócone buty
zwróciłem buty bo moim zdaniem nie są najlepszej jakości, jednak firma nie zwróciła środków. powiedzieli, że proces zwrotu pieniędzy trwa około 7 dni, jednak nadal nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Zamierzam poinformować policję, mam wydrukowaną całą korespondencję oraz dowód wpłaty i zwrotu produktu.
Nie polecam tego sklepu
Nie polecam tego sklepu. Na buty czekałam 2tygodnie!! W końcu zrezygnowałam z zakupu i od ponad trzech tygodni pisze z nimi maile o zwot pieniędzy za buty. Nie chcą ich zwrócić!! Zgłaszam sprawę do rzecznika.
Zostałam oszukana
Zamówiłam buty za 364.99 w kwietniu. Do tej pory nie otrzymałam butów. Zwrotu pieniędzy również nie otrzymałam.Oszustwo.
Oszuści.Gwarancja "do bramy"
Zero kontaktu w sprawie gwarancji. Buty kupione 2 miesiace wcześniej za 600 zł rozkleiły się jak trampki z bazaru. Kolejny kartofel na krusie, który chce się dorobić na oszustwie. Ja zaczynam od rzecznika konsumenta i zgłaszam sprawę na psiarnie. Jechać z dziadostwem. Nie kupujcie u nich bo po 1 to nie ma nic wspólnego z oryginalnymi butami, po 2 zapomnijcie o jakimkolwiek kontakcie z tą "firmą".
Buty niestety musiałem zwrócić
Buty niestety musiałem zwrócić, bo kupiłem trochę za małe a nie mieli rozmiaru 45,5. Ale Wszystko odbyło się bezproblemowo, więc na pewno jeszcze kupię, jeżeli będzie mój rozmiar.
Spoooox
Cześć, zamówiłem buty Nike Air Max Plus TN. Buty dotarły po 7 dniach, oryginalne, inpostem. Jestem bardzo zadowolny, bo skorzystałem jeszcze z dosatkowej zniżki, która ma być przez całe wakacje.
Oszustwo!!
Oszustwo!!! Buty , które przyszły po bardzo długim czasie są... tragedia... to nawet nie leżało koło oryginałów.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.