Fejrede min 75 års fødselsdag 25 mennesker. Der var flest, der skulle have øl til maden, det var de meget længe om at servere, hun kom med 2 ad gangen. Buffeten den var jævn kedelig…..fiskefil... Se mere

Vi var et selskab på 9 personer som lørdag aften var en tur forbi Fregatten, blev mødt af en smilene ung medarbejder som vist os vores bord, det var nok aftens højtepunkt udover en perfekt stegt b... Se mere

Hyggelig restaurant. Sødt, imødekommende og serviceminded personale. Fik lækkert smørrebrød. Vi var fire og var alle fuldt ud tilfredse med vores mad. Holdt vores bryllup der, for en uge siden, der... Se mere

2,8

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Elendig service på Restaurant “Fregatten” i Greve

Min kone og jeg besøgte Fregatten i Greve, søndag den 30. Juli 2023.
Efter at ha’ ventet i 30 minutter uden at få så meget som et menukort udleveret gik vi derfra uden at bestille noget.
Ventetid pga mange gæster er fair nok, men at blive direkte nedprioteret til fordel for større selskaber omkring os, det gider jeg ikke at finde mig i. Men der er heldigvis andre restauranter der gerne vil have min penge, så vi fik en god aften alligevel.

30. juli 2023

Fregatten = Kvalitet

Hyggelig restaurant.
Sødt, imødekommende og serviceminded personale.
Fik lækkert smørrebrød. Vi var fire og var alle fuldt ud tilfredse med vores mad. Holdt vores bryllup der, for en uge siden, der var både mad og betjening også helt i top. Helt sikkert flere genbesøg værd. Jeg giver Fregatten min bedste anbefaling. Vh Gitte S. Kundby

30. juli 2023

Kedelig oplevelse kommer ikke igen

Bestilte 2 gange 3 stykker smørrebrød. Dårlig oplevelse. Fiskefilet, en med rejer og en med remoulade. Fik 2 med rejer og beskeden fra tjeneren var, det skal du ikke betale ekstra for du kan bare skrabe rejerne af... Bestilte en stærk ost men fik en tør ost. Da jeg sagde at den var forkert var beskeden, det er den stærke. Viste sig senere de var løbet tør og derfor blot gav mig noget andet. Fiskefilet var i øvrigt kedelig og uden smag. Fik også hønsesalat. Det kom i en skål og 2 skiver tørt smørsstegt franskbrød til. Den ene var en endeskive. På brødet var i øvrigt rester fra osten... klagede til tjeneren så gav mig ret. Tilbud kaffe som vi sagde ja tak til. Betalte kun for de 4 stykker smørrebrød. Tak for det, men stadig en dårlig oplevelse.

5. juli 2023

Et af de få brune værtshus tilbage i…

Et af de få brune værtshus tilbage i byen og klart blant et af de bedste! Kom som du er og få lokal betjening og et smil med på vejen. Nordjysk stemning og jargon. Kan klart anbefale stedet og det er et must på "dødsruten" vi ses igen snart ;) grunden til jeg ikke gir 5 stjerner er at det kun tilfalder konen;)

24. marts 2023

Skøn frokost på Fregatten…

Vi var 4 til frokost på Fregatten fredag og havde den skønneste oplevelse. Frokostmeny`en med pariserbøf var lækker og vi blev alle mætte. Tjeneren var opmærksom og sjov på en fin afmålt facon. En dejlig eftermiddag på et hyggeligt sted med god udsigt.

16. februar 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Vi havde bestilt 2 x plankebøf. Den ene vi fik, var med kold kartoffelmos, som selvfølgelig blev sendt retur, så min mand endte med at spise alene, før jeg fik min retur. Smørret var smeltet, så det var flydende, så det måtte vi også lige spørge efter, inden vi fik noget koldt fra køleskabet. Ydermere var bøffen klasket oven på kartoffelmosen, så den sprøde kant rundt om mini bøffen var ikke tilstede, men en splattet kartoffelmos under bøf og grønsager.
Tjener var super sød og beklagede de mangler som var med kartoffelmos og smør.
Vi endte med at gå uden den store glæde og fandt et andet sted til dessert og kaffe.
Ville ikke have givet nogen stjerner overhoved.

12. august 2022

Intetsigende buffet

Var forbi Restaurent Fregatten i Greve Marina (tidligere Hundige havn) i dag. Vi prøvede deres weekend buffet. Må sige jeg blev lidt skuffede. Ikke over betjeningen, søde og opmærksomme piger. Beliggenheden fejler heller ikke noget.
Men nu var det jo sådan set manden vi primært var kommet efter. Og den var bare rimelig intetsigende. Det bedste jeg nok vil kunne sige er, at vi blev mætte. Ærgerligt man ikke tilsmager sin mad med krydderi og ikke mindst salt. Det var mad uden kærlighed 😶

20. marts 2022

Ikke styr på de nuværende corona regler.

Jeg har i dag forsøgt at besøge Fregatten med min kæreste. Vi spørg om et bord til to uden for. Tjeneren spørg os om vi har corona pas. Jeg fortæller at grundet til vi ønsker et bord uden for, er at vi ikke har et corona pas. Han siger at det skal vi for at kunne bruge toilettet inden for.
Det er utrolig dårlig service at en tjener inden for restaurationsbranchen ikke kender reglerne. For selvfølgelig må man bruge toillettet inden for, uden at skulle gå uden om bygningen, for så at liste sig ind på toilettet som han forslog.

23. juli 2021

Kan varmt anbefales!

Vi holdte vores bryllupsfest på fregatten - og det bliver en aften vi sent glemmer.
Vi havde en fantastisk oplevelse!
Daniel, Steen, Per, Rasmus og Rikke var vores tjenere denne aften og de er simpelthen så professionelle og menneskelige, og ikke bleg for et godt grin.
Maden var absolut det lækreste vi længe har fået! Også var der meget af det, ingen af vores 65 gæster gik hverken tørstige eller sultne fra bordet.
Tjenerne var sindssyg dygtige til at samarbejde med vores toastmaster i.f.t. at koordinere m.h.t. mad, taler og indslag.

Vi kan klart anbefale fregatten til jeres kommende fest!

1000 stjerne her fra!

3. september 2020

Udmærket mad

Udmærket mad, men betjeningen yderstemangelfuld..... De har svært ved at overskue deres kunder, måtte vendte rigtig længe på betjeningen, maden, og så på at betale....

31. maj 2020

5 stjernet julefrokost

61 forventningsfulde, glade kvinder takker for et dejligt arrangement til vores årlige julefrokost. Såvel den velsmagende buffet som den venlige betjening fortjener alle 5 stjerner. Alt fungerede bare helt perfekt.
Kirsten Blach Kern
Blixenklubben Greve (tirsdag)