VENTE TID!!
Fede varer, men vente tiden er al for lang! Det var meningen at jeg skulle have haft mine varer sidste uge og de er ikke engang blevet sendt endnu!
The No. 1 Action Sports Store Snow, Skate, Surf and more; FreestyleXtreme is a friendly business with more than 5,000 products online including clothing, footwear & equipment for all the sports you love. With free delivery on all orders over £90 and our best price guarantee, shop now and save big!
Unit B4 Valley Link Trade Park, EN3 4TY, London, Storbritannien
Tip Top betaling og Levering
Dog Matchede den Keyhanger ikke med den jeg bestilte. det kan jeg leve med.
alt i alt god webshop at købe fra

Besvarelse fra FreestyleXtreme
Sætter aldrig mine penge ved dem igen. Værste service jeg nogensinde har oplevet. Bestilte 5 julegaver derfra den 5 december hvor der står jeg vil modtage dem senest mellem den 19 og 21 december.Dagen efter skriver de derfra at den ene er udsolgt, fint nok, jeg svare tilbage og spørger hvornår leveringen kommer for at være helt sikker da det var 4 julegaver til samme person så ville være surt hvis de ikke når at komme. Hun svare at de vil blive sendt i starten af ugen efter og senest være ved mig den 19 december, hvilket jo er super. Men nej den 22 december modtager jeg en mail at nu er varen først blevet afsendt, 3 dage efter det skulle have været ved mig. Jeg skriver så til dem at det sys jeg ikke er iorden når jeg var blevet lovet de var der den 19 at de så ikke engang var afsendt på det tidspunkt. Det eneste svar jeg får tilbage er at deres leverandører havde skulle komme den 13 men kom først den 20. Undskyld men burde man ikke lige skrive det til folk der sidder og venter på 4 julegaver? Da jeg så spørger om det kan være rigtigt at de ikke informere om det men bare trække pengene den dag det skulle være sendt men ikke sender den er det eneste jeg får tilbage at hvis jeg er utilfreds så kan jeg bare sende det retur når det kommer! Elendig service. Vil aldrig nogensinde købe noget derfra igen når de laver aftaler de ikke kan overholde.

Besvarelse fra FreestyleXtreme
Eneste problem er den dårlige brugergrænseflade. Hjemmesiden er svær at søge på og virker ikke så moderne som mange af deres konkurenter.
Mine bedste anbefalinger har handlet her flere gange uden problemer. :-)
En skam at man skal maile for at finde beskrivelserne af tøjet. Der er meget hvor der kun er et billede, og så er det jo svært at gætte sig til resten.
Ellers super tilfreds... Fedt at de leverer fra UK på præcis 1 uge.
Jeg bestilte om torsdagen fik mandag. Jeg bestilte troy lee designs motocross sæt, med 3 dele. Der stod at det kunne tage 10 dage. Så synes det var hurtigt. Man kan også følge pakken hele tiden, så man ved ca. hvornår man modtager den. Man fik også nogen gratis stickers med, hvilket er pænt fedt :D
Ville bestemt købe der igen.
Bestilte lørdag aften, havde mine varer tirsdag..
Fik en opringning fra chaufføren om morgen om jeg var hjemme senere på dagen..
Så et firma jeg kan anbefale.. Har ikke haft brug for at returnere.. så ved ikke hvordan det fungere..