Freek Hypotheek Anmeldelser

4,8

We zijn super goed geholpen door Boris en Simone voor het afsluiten van een hypotheek voor onze nieuw huis. Alles is soepel verlopen ondanks ingewikkelde situatie van ons! Freek hypotheek, Duide... Se mere

Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding van Joost. Hij is deskundig, rustig en luistert echt naar mijn wensen. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en heeft me tijdens het hele hypo... Se mere

Zeer fijne ervaring gehad met Freek hypotheek-Eindhoven. Boris heeft ons goed geholpen en goede advies gegeven rond om Hypotheek. hij is professioneel, vriendelijk en neemt echt de tijd om alles uit... Se mere

Very satysfied with my agent Mr. Boris, he guided and helped me from the first day, until my mortgage was approved! I would recommend to everyone who is interested to buy a house or appartment!

1. Prioritetslånsmægler
  2. Økonomisk rådgiver
  3. Ejendomsinvestering

Freek Hypotheek is een ervaren coöperatie van onafhankelijk hypotheekadviseurs. Elk Freek-kantoor hanteert zijn eigen lokale aanpak, maar altijd in overeenstemming met de Freek-werkwijze. Wat Freek anders maakt dan anderen is de oprechte betrokkenheid en hoge mate van deskundigheid. Bij Freek werkt de adviseur die je kent. Freek Hypotheek begon ooit met vier vestigingen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een coöperatie met meer dan tien vestigingen. Sinds de oprichting heeft Freek één doel voor ogen: zorgen voor jouw hypotheek, in elke fase van je leven. Of het nu gaat om de oriëntatiefase op de woningmarkt, het afsluiten van de hypotheek, de laatste betaling, of alles daartussenin, Freek staat voor je klaar.

Aanrader

Tijdens onze zoektocht voor de juiste financiering voor ons droomhuis contact gehad met de vestiging Amstelveen. Echt een verademing. Duidelijk, denken mee, enz. Een aanrader!

13. februar 2020