Frederiks Have Restaurant Anmeldelser 27

3,6

Vi var 3 personer og havde bestilt en Earlybird 5-retters. Maden var virkelig lækker (selv om køkkenet er ret glade for salt - men det er vi heldigvis også). Desværre oplevede vi en noget under mi... Se mere

Intet mindre end super super lækkert! Vi har lige holdt vores datters konfirmation og sikke en oplevelse! Utrolig lækker mad, gode vine, venlig og super kompetent betjening - kort sagt en oplevelse... Se mere

3,6

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Skuffende service

Desværre oplevede vi en noget under middel betjening fra de tre tjenere der passede bordene. Restauranten var ca 2/3-dele fyldt, inkl et enkelt større selskab. Vi ventede 45min på den første forret (på earlybird står beskrevet at menuen og bordet er afsat til 2 timer) - brød og smør kom efter 3)min. Menuen var ikke i den beskrevne rækkefølge (der blev byttet om på to forretter), men da vi spurgte ind til dette mente tjeneren at det ikke gjorde nogen forskel. Vinen var i meget små glas ift prisen.
Ingen af tjenerne var særligt imødekommende - høflige, men ikke mere end det. Da vi kommer til desserten, efter 2,5time forklarer tjeneren at der har været ventetid grundet selskabet inde ved siden af.
Som gæst giver dette ingen mening da restauranten ikke var fyldt, menuerne var fastlagt på forhånd, og vi ingen særønsker havde - og hvorfor ikke tage hånd om gæsterne tidligere? På det her tidspunkt var vi relativt irriterede. Forklaringen virkede hverken som en undskyldning eller oplæg til kompensation.
Som sagt; rigtig god mad, fin gårdhave, men vi kommer ikke igen. Vi brugte 2000kr og følte mest vi blev glemt, desværre.

6. juni 2026

En MICHELIN stjerne værdig

En MICHELIN stjerne værdig.
Haven gjorde det igen.
Fantastisk mad på højt gastronomisk niveau og så er det jo dejligt når priserne i forhold til maden er rimelige.
"En aften på haven" med kaviar, Champagne og 5 retter er en oplevelse og en succes's hver gang.
Sidst men ikke mindst et altid professionelt og serviceminded personale.
Bare rolig vi kommer igen og igen.

27. september 2025

En oase midt på Frederiksberg med stor personlighed og dedikation

Vi spiser ofte på Frederiksberg Have og må sige, at vi aldrig er blevet skuffet. Maden er udsøgt og vellavet og menuen er perfekte sammensat, så alt er fra øverste hylde. Den personlige betjening vi oplever og det engangement vi oplever for både Jonas som ejer restauranten og Sarah som er restaurantchef er noget ganske særligt. Vi føler os altid SÅ velkomne 🥰 vi kommer snart igen….

7. august 2025

Mærkelig/ubehagelig oplevelse

Mærkelig oplevelse. Jeg og min mand havde i dag bryllupsdag og ville i den anledning fejre det på jeres restaurant, som vi ikke har prøvet før.
Min mand booker bord til kl 1730, han tager lidt tidligere ned til restauranten, han taler med en meget sød chef ( vi tror han er chef) høj mørkhåret med skæg og en sød Collie hund.
Manden er desværre gået da jeg ankommer kl 1730.
Vi går ind i restauranten, som er helt tom. Vi får ikke et hej, før vi selv må gøre opmærksom på vi er ankommet, vi står og tripper akavet et stykke tid før vi selv må sige “hej”.
Den unge lyshåret mandlige tjener ( evt svensk ) virker med det samme lidt irriteret på os. I stedet for at byde os velkommen, går han direkte hen til computeren hvor jeg faktisk må flytte mig , ellers kan jeg regne ud han vil gå ind i mig. Han går forbi mig, mens jeg når at springe væk, han værdiger mig ikke et blik, men kigger i stedet på sin computer og siger “fint”.
Vi spørger om der er insekter/hvepse udenfor ( jeg har allergi overfor hvepse ) og han svarer irriteret “ jo der er jo dyr når det er sommer “ .
Jeg prøver at forklare ham at jeg har allergi overfor hvepse, så muligvis er det bedre vi sidder indenfor , og han bliver nu tydeligvis virkelig aggressiv og siger: “altså må da vide at om sommeren er der insekter, sådan er det i Danmark!! “.
Vi er mildest talt målløse og vi vælger selvfølgelig at gå med det samme . Da jeg siger til ham at jeg synes det er en underlig måde at tale til gæsterne på, og at vi derfor vil finde et andet sted, svarer han bare: “fint, det gør I bare “ .
Det skal tilføjes at vi begge er mørke i huden og er af indisk oprindelse, muligvis er det det det har trigget tjeneren og gjort ham vred.
Vi har aldrig været ude for noget lignende og vi er mere end vante til at være ude at spise såvel i København/Danmark, som i andre lande.
Vi gik over på Café Sokkelund, hvor vi er stamkunder, der fik vi som sædvanlig en 10-stjernet behandling .
Oplevelsen hos jer, var dog stadig en super ubehagelig og ærgerlig måde at starte aftenen på, både fordi det var vores 12 års bryllupsdag , som vi faktisk havde lyst til at fejre ved at prøve et helt nyt sted på Frb, og også fordi min mand kort forinden havde fået en rigtig god behandling af den anden medarbejder , som han mener er jeres chef.

16. juni 2025
Frederiks Have Restaurant-logo

Besvarelse fra Frederiks Have Restaurant

Kære Maria,

Tak fordi du har delt jeres oplevelse med os – og tillykke med jeres 12-års bryllupsdag. Det gør mig oprigtigt ondt, at jeres fejring begyndte med en oplevelse hos os, der hverken levede op til jeres forventninger eller vores egne standarder af vores gæsters individuelle oplevelse.

Jeg var desværre ikke selv til stede ved din ankomst, men har naturligvis talt med min kollega for at forstå, hvad der er sket. Jeg vil gerne gengive, hvordan situationen blev oplevet fra vores side, ikke for at undskylde, men for at give et fuldt billede.

Da I ankom, blev det observeret, at I opholdt jer lidt i indgangen og tog billeder, før I trådte ind. Hos os hilser vi altid vores gæster velkommen – det ser vi som en selvfølge – men jeg er ked af, hvis det ikke blev oplevet sådan i jeres tilfælde.

Tjeneren, som tog imod jer, har forklaret, at han gik hen for at finde jeres reservation og i den forbindelse passerede jer – naturligvis ikke med nogen intention om at virke uforsigtig eller fysisk påtrængende. Ligeledes var hans svar vedrørende hvepse og bier ment som en nøgtern information om sommerens udfordringer ved udeservering, og han havde ikke opfattet, at det drejede sig om en allergi, hvilket han ellers ville have taget mere alvorligt. Jeg vil dog understrege, at der naturligvis kan være hvepse både ude som inde i sommerhalvåret, og fra hans side, så tror jeg aldrig rigtig, at han forstod det som en reel forespørgsel. Det kan vi hverken garantere på Frederiks Have såvel som de heller ikke kan på jeres stamcafe. Det er dog ikke noget, jeg personligt har oplevet større problemer med, selvom vi har en del blomster på Frederiks Have.

At I har følt jer talt ned til eller mødt med irritation, er vi meget kede af – for det er aldrig i orden. Endnu mere alvorligt er det, at I fik fornemmelsen af, at jeres etniske baggrund kunne have spillet en rolle. Jeg kan kun understrege med stor alvor, at alle er hjerteligt velkomne hos os – uanset hudfarve eller baggrund – og vi tager kraftigt afstand fra enhver form for diskrimination. Det er noget, vi både personligt og professionelt står meget fast på. Jeg kan med garanti understrege, at denne påstand ikke er sandheden.

Jeg forstår, at jeres samlede oplevelse har været ubehagelig, og det er jeg virkelig ked af. Det er langt fra den varme og imødekommenhed, vi ønsker skal præge et besøg hos Frederiks Have – særligt ikke på en dag som jeres bryllupsdag.

Hvis I en dag skulle få lyst til at give os en ny chance, vil jeg meget gerne selv tage imod jer og sørge for, at I får den oplevelse, I oprindeligt havde håbet på.

Jonas Nikolas Nikolajsen
Indehaver, Restaurant Frederiks Have

Svar på oplevelse fra frederiks have

Tak for svar til Nicolai fra Frederiks have.
Nu er der jo altid 2 sider af samme sag eller oplevelse!
Men at du i den grad har taget dig sammen til bare at svare... uanset svaret, er jo fantastisk.
Vi er 2 , der bruger spisesteder, ophold, rejser i stor stil, erfarne livsnydere, der klart ved hvad ting mv bør koste.. noget er rimeligt, noget er dyrt og noget er helt urimeligt, andre ting er helt ude i "hampen"

Denne oplevelse på Frederiks Have drejer sig kun egentlig basalt ... om VAND m/u Brus bestilt eller ikke bestilt, Jeg kan konstatere i andre anmeldelser
andre gæster har haft samme oplevelse !!
Her er der tale om "en" der gerne ville have vand !!
Vand er en åbenlys indtægstkilde i både indland eller i udlandet, og man skal her være opmærksom !!
( der er ikke det samme som at være "nærig")
med mindre man specifikt har bestilt dette.

Og du har Nicolai en pointe i at man kan diskutere
om dit svar på min direkte mail til dig / jer var arrogant, det må komme an på en prøve ???
Jeg skrev den i bedste mening først direkte !!
Men dit svar på trustpilot som du selv skriver er "flabet" Har du fuldt og helt ret i..
stof nok til eftertanke, selv i gourmet verdenen.
Mvh Henrik

26. juni 2024

Forrygende oplevelse 😀…

Min mand og jeg fejrede vores bryllupsdag på Frederiks Have og vi spiste og drak os igennem en 5 retters menu med dertilhørende vine.
Det var en vidunderlig oplevelse - mad og vine var af topkvalitet og tjeneren præsenterede mad og vin med stor viden og havde god opmærksomhed på os mht. rytme i serveringen og behov for ekstra brød og vand. Vi kommer helt sikkert igen - Frederiks Have kan varmt anbefales.

20. marts 2024

Holdt selskab for 17 personer.

Holdt selskab for 17 personer.
Virkelig lækker mad. Hvad angår drikkevare bør Restauranten informere om hvilke vine de servere og til hvilken prisklasse. Vinen blev ikke præsenteret for gæsterne. Ligeledes var tjenerne ikke obs. på om der manglede brød.
Håber der bliver rettet på skønheds fejlene.

30. september 2023

Super dejligt sted

Super dejligt sted, venlige mennesker der ved hvad de har med at gøre.
Her gør man ikke noget sværere end det er.
Kvalitet, viden og håndværk får det hele til at spille så man som kunde får en rigtig god oplevelse

12. august 2023

Den hygligste oase

Juli 2023
Fuldstændig fantastisk mad!
En lækker sommermenu hvor der er kælet for detaljerne og tro mod sæsonens råvarer.
Den hyggeligste lille oase midt på Frederiksberg!

15. juli 2023

Fantastisk mad og service

Fantastisk mad og mindst lige så fantastisk service.
Det kan mærkes og smages at der er lagt kærlighed og sjæl i alt lige fra brødet med smør og til desserten. Tjenerene er søde, smilende, opmærksomme og kommer og spørger om alt er som det skal være.
Vi har nu været her 2 gange med års mellemrum og vi kommer helt sikkert igen 😍

9. februar 2023

Skuffende frokost.

Vi var et frokostselskab på seks personer. Den unge kvindelig ‘tjener’ spørg som det første ‘om vi vil ha’ lidt vand’ og, om det skal være med eller uden brus. Vi vil gerne have vand uden brus og hun kommer straks og sætter to karafler vand på bordet. Derudover bestilte vi 5 øl og vin. Først efter drikkevarerne er serveret, bliver vi spurgt til, hvad vi ønsker at spise..Fire bestilte 3-retters menu og to bestilte “Lidt af hvert” 6 små anretninger, og det var småt. På tallerkenen lå to meget små, som i 2 cm stykker sild. En spiseskefuld rejesalat, En spiseskefuld hønsesalat, En teske stor/lille frikadelle, ledsaget af kartoffelsalaten som bestod af 3 små skiver kartofler..Et stykke laks, på størrelse med en lillefinger. En rund skefuld hønsesalat som bestod af hakkede nøder, rørt sammen med en røget dressing, til slut to forskellige oste af lillefingerstørelse… Alt i alt en meget lille kedelig servering der smagsmæssig var total intetsigende..
At skulle betale 300 kr for denne servering, hænger slet ikke sammen, Vi var et frokostselskab på seks personer. Den unge kvindelig ‘tjener’ spørg som det første ‘om vi vil ha’ lidt vand’ og, om det skal være med eller uden brus. Vi vil gerne have vand uden brus og hun kommer straks og sætter to karafler vand på bordet. Fire bestilte 3-retters menu og to bestilte “Lidt af hvert” 6 små anretninger, og det var småt. To meget små som i to cm stykker sild. En spiseskefuld rejesalat, en spiseskefuld hønsesalat, En teske stor frikadelle, ledsaget af kartoffelsalat som bestod af små skiver kartofler..Et stykke laks på størrelse med en lillefinger. En rund skefuld hønsesalat som bestod af hakkede nøder, rørt sammen med en røget dressing, til slut to forskellige oste af lillefingerstørelse… Alt i alt en meget lille kedelig servering der smagsmæssig var total intetsigende..
300 kr for denne servering hænger slet ikke sammen hverken med kvantitet eller kvalitet…
Tilbage til vandet. Vi betalte ialt 210 kr for 2 karafler postevand, som vi jo mente vi havde bestilt, men nej, da vi skulle betale, blev vi oplyst at restauranten slet ikke havde postevand, de har kun filtreret vand og det var det vi havde fået serveret…
Filtreret vand til 210 kr…er der mon noget galt med drikkevandet på Frederiksberg? Der er ihvertfald noget galt med prisen på vand og køkkenets kvalitet.

28. juli 2022

Fantastisk!

Intet mindre end super super lækkert!
Vi har lige holdt vores datters konfirmation og sikke en oplevelse! Utrolig lækker mad, gode vine, venlig og super kompetent betjening - kort sagt en oplevelses vi og vores gæster aldrig vil glemme.
Jonas... Vi hepper på dig og Frederiks Have ❤️

28. september 2020

Hyggeligt sted men vær opmærksom på kommunikation om priser

Super hyggeligt sted med en helt enestående dejlig gårdhave atmosfære. Lækker mad, venligt personale. Men jeg anbefaler at passe rigtig meget på med kommunikationen omkring bestilling af vin: vinkortet ligger ikke fremme og kan heller ikke ses på hjemmesiden, man får bare anbefalet en bestemt vin, så det næsten virker som om man ikke har noget valg. Vi endte med at betale mere for vinen end maden og mere end jeg havde regnet med - nok delvist min egen dumhed fordi jeg ikke spurgte alt for grundigt ind til det, men det havde været bedre med en åben og tydelig snak fra restaurantens side om hvad og hvor meget vi ville drikke, hvilke forskellige valg der var og især til hvilken pris.

18. september 2020