Dårlig stil, vi kommer 4 voksen og en varevogn. Jeg stiller mig ved et bord med vogn og venter og venter og venter. Lillemand sover så jeg går lige ind og ser hvad der sker, min familie skal til at be... Se mere
Super fantastisk, lækker chokolade af kvalitet, på; Frederiksberg ever!!!!. Jeg er imponerede over professionelle service man blir mødt med som kunde af ejeren af butikken. Den utrolig varme og imødek... Se mere
Vi køber hvert år rigtig mange af Frederiksberg Chokolades lækre og velsmagende påskeæg. Og der er heldigvis altid mængderabat, hvis man køber 8 stk. i en pose. I år købte vi 42, men den søde ekspedi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Frederiksberg Chokolade, Håndlavet chokolade siden 1926, firma gaver
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Føler mig taget ved næsen
Efter 30 år som fast kunde hos Frederiksberg Chokolade gider jeg ikke længere finde mig i at blive snydt.
Vi har igennem længere tid IKKE købt is når der er bestemte medarbejdere på arbejde, da størrelsen på isene varrierer voldsomt og man ofte føler sig virkelig snydt. Det har vi ligesom accepteret at sådan var det, selvom vi ikke synes det er i orden.
Idag var det dog dråben der fik glasset til at flyde over. Medarbejderen kunne ikke finde de bægere,som de plejer at lave de her flødebolle m. Soft ice i. Hun finder et noget mindre bæger og laver en portion der ender med at være halvt så stor, som den plejer. Hun giver ikke afslag i prisen og vi betaler herefter 65 kr. Jeg klager over at vi har fået meget mindre end vi plejer og at jeg derfor føler mig snydt. Hun henter en anden medarbejder som kommer med en forklaring om at de bægere, de har lavet dem i før, havde de kun fordi de kørte et tilbud i forbindelse med sweetdeal igennem 2 måneder. Jeg forklarer at jeg har før har købt disse is masser af gange og aldrig som et tilbud igennem Sweetdeal, så jeg forstår ikke forklaringen, da den ikke giver mening. (Har desuden igennem de sidste 2 år købt disse flødebolleis, hvor de er blevet lavet i de samme noget større bægere) Medarbejderen forklarer herefter at de også er gået over til de her nye bægere fordi de er mere miljørigtige. Jeg forklarer at de jo er meget mindre, men medarbejderen siger at han vil mene at der er den samme mænge i. Jeg forklarer ham at det er der alså ikke og at vi føler vi os snydt og at jeg synes at vi burde have haft en reducering i prisen. Medarbejderen siger hefter at der jo også er forskel på hvor meget is der kommes på alt efter hvilken medarbejder der laver isen. Jeg forklarer at vi er faste kunder der kommer meget og at vi har ‘levet’ med at der er stor forskel på isenes størrelse alt efter hvilken medarbejder der er på arbejde, men at i dag har isen været ekstremt lille. (Man køber jo fx, heller ikke en stor øl for at få hvad der svarer til en lille) Medarbejderen siger at han ikke kan gøre noget og jeg forlader herefter meget skufftet butikken.
At blande politik og sin butik sammen…
At blande politik og sin butik sammen er IKKE okay!
Vi stopper hermed med at handle i Frederiksberg Chokolade, grunden er simpel, at ejeren vælger at stille op til kommunalvalget for de konservative og fedter for stemmer ved at uddele butikkens varer, det er ikke okay, også fordi de varer formentlig afskrives og ikke betales for, den slags handlinger bryder vi os ikke om. At vi så også kender flere tidligere ansatte som ikke har meget positivt at sige om arbejdspladsen, unge såvel som ældre tidligere ansatte, det er så en helt anden ting. Håber virkelig ikke at ejeren bliver valgt ind.
Dårlig gløgg
Har gennem mange år været stor fan af Frederiksberg Chokolades færdigblandet gløgg. Men i år er den tyk og sirupagtig og smager ikke af gløgg. Vi blev begge utilpas efter et par mundfulde. Har skrevet til butik for at høre om de havde hørt fra andre om dette, men de svarer ikke. Dårlig service.
Vi har igennem en del år købt deres adventkalender, der består af 4 pæne metaldåser, men i år blev vi MEGET skuffede. I alle dåser var der en lille cellofanpose med en mærkelig chokoladeblanding, der ikke lignede hverken beskrivelsen eller tidligere års indhold og, når den kom ud af posen kun fyldte ca 1/3 del af dåsen.
Vi køber ikke chokolade derfra igen.
Skuffende adventkalender
Jeg har igennem en del år benyttet mig af en deal til deres adventkalender, der består af 4 pæne metaldåser, men må sige at i år blev jeg skuffet. I alle dåser var der en lille cellofanpose med en mærkelig chokoladeblanding, der ikke lignede hverken beskrivelsen eller tidligere års indhold og, når den kom ud af posen kun fyldte ca 1/3 del af dåsen.
Jeg vælger en anden chokoladeforhandler fremover
Har ikke helt styr på tingene
Det startede med at jeg bestilte varer i deres webshop. 25 stykker fyldt chokolade og 15 chokoladeblomster. Pakken bliver hurtigt sendt og modtaget.
Da jeg åbner pakken har jeg modtaget 25 stykker fyldt chokolade og 4 chokoladeblomster. Jeg ringer til butikken og må igennem tre mennesker, før jeg endelig får en i røret, som ved noget om noget. Vedkommende lover at eftersende de manglende 11 blomster. Var venlig og imødekommende, ingen problemer.
Pakken bliver atter hurtigt sendt og modtaget. Denne gang modtager jeg 10 chokoladeblomster. Jeg mangler altså fortsat én.
Jeg skriver til butikken og gør dem opmærksom på at der stadig mangler noget som jeg har betalt for. Jeg lader det være op til dem, om de hellere vil refundere beløbet for den manglende vare eller sende den sidste blomst.
Ingen respons.
Efter en uge gør jeg atter opmærksom på deres fejl. Denne gang svarer de prompte og beklager. Igen, venlig og imødekommende, ingen sure miner. Vi bliver enige om at de vil refundere beløbet. Jeg får at vide at vedkommende, som tager sig af den slags, først er på arbejde igen søndag, så det vil blive ordnet i weekenden.
Her tirsdag er pengene stadig ikke refunderet og de har sandsynligvis glemt det igen, hvilket jeg heller ikke synes er i orden, uagtet hvor lille et beløb vi snakker om. Må indrømme at jeg er skuffet. Hvis pengene var blevet returneret havde jeg ikke noget at klage over. Fejl sker og bliver de løst tilfredsstillende, så har jeg ikke noget problem med det.
Varerne var pakket forsvarligt og havde ikke lidt overlast under transporten, heller ikke de skrøbelige chokoladeblomster.
Ansæt mere personale
En person til at betjene alle kunder = laaang kø og folk går igen.
Men dejlig is og chokolade
Jeg har fået den lækreste cookie is…
Jeg har fået den lækreste cookie is (hjemmelavet cookie 2 stk, softice imellem de to cookies og dyppet i chokolade) jeg nogensinde har smagt, fra start til slut var det en smagsoplevelse som jeg kun vil anbefale andre at give sig selv.
Butikken rummer en masse hygge og historie, udover alt det lækre udvalg af chokolade mm.
5 stjerner fra mig 😊
Dårlig stil
Dårlig stil
På fortovet stod et skilt "Høstfesttilbud, flødebollesoftice 45 kr.". Vi gik glade ind og bestilte, men blev opkrævet 68 kr. pr stk. med en bemærkning om, at det kun gælder med et eller andet bevis. Det burde have stået på skiltet.
Vi var inde og drikke rigtig god kaffe…
Vi var inde og drikke rigtig god kaffe og lækker kage på 3 deals jeg havde købt.Udvalget var stort hvad vi kunne vælge af kager til kaffen .
De unge mennesker som stod bag kassen og tog imod bestilling , var utrolig søde og hjælpsomme og tålmodige selvom der var en del i butikken, noget der ikke sker så tit mere desværre.
Selve butikken med chokolade var virkelig flot og hyggelig og der var et kæmpe udvalg af lækkerier, man kunne købe.Jeg købet 4 flødeboller og hold da op det er da godt nok de bedste flødeboller jeg har smagt længe, jeg kommer helt sikkert igen.
Tak for en god oplevelse
Fejl i deals og fjendtlig attitude
Vi havde købt en deal gennem Niche til Frederiksberg Chokolade og glædede os til at skyde sommeren igang med en is i solen på Frederiksberg Allé.
Desværre for Frederiksberg Chokolade - og for os - har man lavet en fejl ifm. kampagnen og solgt
beviser til en dessert, som ikke var hensigten at sælge. I alt ca. 5000 stk.
I beviset står der, at man kan vælge mellem et flødebollekys og en issandwich.
Ekspedienten mente, at tilbuddet ifm. issandwich galdt en pre-lavet cookie med softice. Problemet er bare, at det ikke er det, man har solgt.
Om issandwichen står, at man kan få valgfri is, altså vaniljesoftice eller frit valg til Frederiksberg Chokolade’s ismontre med mere end 15 forskellige smage. Annoncen er endda afbilledet med cookies, hvor der bliver lagt is på fra ismontren (ikke softice som ekspedienten vedholdt beviset kun galt).
Ekspedienten blev åbenlyst fortørnet, da vi gjorde hende opmærksom på, hvad der var inkluderet i tilbuddet. Hun vedholdt stædigt, at det ikke var det, beviset galt - ind til vi viste hende det. Selv derefter oplevede vi en dårlig, næsten fjendtlig attitude.
Vi forstod, at der var sket en fejl - og havde forståelse, for hvor træls det må være for Frederiksberg Chokolade at have solgt et produkt, som ikke var hensigten. Men vi savnede ydmyghed og erkendelse af, at det jo altså ikke var noget, vi var skyld i. Vi havde ikke en god oplevelse og følte os næsten skyldige i at bede om den kugle is, som var blevet solgt os.
Det er svært at vurdere, om desserten var prisen værd. Håndteringen og attituden da man finder ud af, at man har begået en fejl, var ikke. Den gav os lyst til at løbe skrigende bort og aldrig komme igen. Til stor fortrydelse har vi købt flere værdibeviser.
Eftersom der allerede var solgt over 4000 beviser og de havde kunnet indløses i en uge, da vi var der, undrer det os, at problemet ikke havde vist sig tidligere. Vi håber ikke andre med værdibeviser vil få tilsvarende behandling.
Rigtig dårlig service!
Rigtig dårlig service, jeg er i chok over den service vi mødte. Min mand, jeg og to børn skulle hygge med en familie dag. Jeg havde købt nogle værdikuponer med en varm drikke og en kage. Der er ikke rigtig noget at vælge imellem, vi køber en is og skal ind ved siden af for at vælge flødeboller. Ekspedienten bliver irriteret vil ikke udlevere isen til min søn, siger hun ligger den i disken og vi kan få den når vi har valgt flødebollerne. Attituden er dårlig, det tydeligt at hun er frustreret over os, vores børn tager lidt tid om at vælge.
Da vi bestiller vores drikke, spørger hun om det skal være take away og vi siger at vi sætter os lige ude foran.
I det vi sætter os banker hun på ruden hårdt og jeg kigger på hende og hun råber vi mangler at betale. Det er vi godt klar over, men i og med hun ikke bad om betalingen tænkte vi ar vi betaler efter. Hun banker løs på ruden og siger at vi skal betale nu! Da min mand går der ind og siger vi sidder jo lige ude foran vinduet, så blander en engelsk talende kunde og siger at det er normalt man betaler med det samme! Men hvorfor bad ekspidenten os ikke om at betale så?
Det ender med at være en rigtig dårlig oplevelse, rigtig ubehagelig stemning…. Da vi får spist flødebollerne, som forresten er tørre, ber vi om at få en Togo kop til vores søn og hun ber om betaling! Det under al kritik!
Vi bor lige overfor men kommer aldrig igen!
Super hyggelig butik med masser af…
Super hyggelig butik med masser af lækkerier. Klart byens bedste chokolader og gedigne flødeboller, begge virkelig gode som gaver til værter/værtinder!
Smålig mængderabat
Og der er heldigvis altid mængderabat, hvis man køber 8 stk. i en pose. I år købte vi 42, men den søde ekspedient måtte ikke give rabatten på de sidste to. Det er virkelig utrolig dårlig service og virker meget småligt. Frederiksberg Chokolade er jo ikke ligefrem er billig.
Godt tilbud og lækker chokolade
Meget flot påskeæg til min svigersøn
Har været på flødebollekursus
Har været på flødebollekursus. Vi var 14 personer puttet ind i deres lokale hvor der produkseres chokolade. Vi stod i lag og måtte lave flødeboller på skift. Der var højest plads til 8 personer.
Hvilket ikke kan være godt for hygiejnen når så mange mennesker kommer til at røre ved inventar.
Vores overtøj kunne vi hænge på døren over resten af de forklæder som bruges til kursusset. Eller lægge på et bord. Døren gik ind til toilettet og her var der ingen håndvask. Man skulle ind i værkstedet for at vaske hænder. Den samme vask som man brugte når man havde fået chokolade på fingerne. Hvilket ikke er i orden.
Havde regnet med at få en opskrift på guf og se hvordan det blev lavet. Det var lavet klar. Vi fik bare at vide hvilke ingredienser de brugte. Noget skuffende. Følte at det bare var en pengemaskine. Gad vide hvad Fødevarestyrelsen vil sige til de mange personer og hygiejnen.
Dorte
Fantastisk Flødebollekursus
Vi har taget dette kursus som en teambuilding-øvelse, og det var meget sjovt. Du lærer at lave din egen flødeboller og tager 10 af dem med hjem. Lækker guf og chokolade!
Punkterede flødeboller
Var forbi på 100 årsdagen, selvom jeg bor langt væk.
Købte lidt forskelligt, blandt andet 10 stk. miniflødeboller.
I vores familie værdsætter vi god chokolade, og mine børnebørn skulle have lov at smage en ordentlig flødebolle med rigtig chokolade.
Der var mange i butikken, og jeg så ikke hvad den unge pige kom i æsken.
De blev fint pakket ind.
Skuffelsen var godt nok stor, da jeg åbnede æsken. Samtlige flødeboller var punkteret, og på alle sad der en hård/indtørret klat skum uden på.
Hos konkurrenter ville disse blive solgt som 2. sortering.
Jeg skrev en mail et par dage efter, ikke specielt negativ, men jeg syntes Tina skulle vide det.
Skuffelsen blev dog ikke mindre ( og derfor kun to stjerner) når man som virksomhed ikke svarer tilbage. Det behøvede ikke at være en lang udredning.
Der er rigtig mange gode producenter af chokolade, så god service ville være en god ide’
Hel fantastisk service og vare
Hel fantastisk service, som står mål med der kvalitet af chokolade og is. Deres kaffe er udsygt. Kun en ulempe det er stærkt vanedannende.
God oplevelse
Vi fik et flødebollekursus i bryllupsgave. Det var en rigtig sjov og lærerig oplevelse med gode råvarer og godt håndværk. Sofie -vores vært - var fantastisk sød og god til at lære fra sig og havde mange gode fortællinger om forretningens historie. Vi kommer helt sikkert igen hos Frederiksberg Chokolade.